Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha fekete lenne, mar vinnem is. gondolom L-es, ugye? (csak mert a meretet sehol nem lattam )
Csak először vki rárabolhatna Ennyiért ajándék
Majd rendelsz egy XL-eset....
sajna
Kicsi lett?
Alpinestars GP Plus 19.000 Ft ÚJ!
képes motoron
Hát nekem annyira nem j9n le a Berikről sem, meg ahol fehér, ott a bokarak színe beleívódik, miután szétmennek rajta. Most töröm a fejem, h mivel tisztítsam. Bár országúton kicsit több a bogár...
Az olcbbik fajta bőrruha. Nálunk 70be lehet venni, de nincs valami vastag bőr anyaga. 70ért inkább egy Dainese a kepesmotor.hu-ról...
Eladó 57-es Schubert S1 karbon sisak. Dupla D gyűrűs csat, lehajtható napszemüveg, szép belsővel, könnyű, csendes, stb. Ára 35,000Ft (új ára 179,000Ft)
olasz, csak nem lehet olyan szar. bár nem nagyon ismerem, de hallottam már róla.
sziasztok !
segítségeteket kérném. kinek mi a véleménye a Calvatti Classic kétrészes bőrruháról ( a Vaterán híedetik ) sürgős lenne a segítségetek, véleményetek.
előre is köszönöm mindenkinek aki válaszol.
Hello!

Nagyon sürgősen eladnám Lazer Fibertech Gl bukóm a jogsim befejezése miatt! (karbon-kevlár héj,dupla D gyürüs csat,pinlock(pára-karcmentes) plexi)A képen nem anyira látszik a sisak színe élőbe sokkal szebb.
AKI A LEGTÖBBET AJÁNLJA ÉRTE A HÉTEN AZ VISZI!Nagyon SÜRGŐS!
mail: hord93@freemail.hu
Azért a BERIK tud valamit, de azt nagyon!
Van egy fehér (igen kényes szín) overálom, ami a legutolsó pályázáskor (kb 4 hete) kapott rendesen bogarat. Ma végre jutott időm, hogy kicsit megtisztogassam. A régebbi, ArlenNess 2részesemről ugyanezzel a Louis-os bőrtisztítóval frankón dörzsölni, majdnem súrolni kell a tetemeket. A BERIKről meg egy picit erősebb dörgölésre a legmakacsabbak is lejöttek! És ez nem az első, kezeim közé kerül BERIK bőrcucc, amivel ezt tapasztaltam.
Köszi!
Tel számot lusta vagyok kikeresni, majd a többiek (Pohi?) megmondják....de az email címe ott virít az adatlapon.
brit88kukac freemail.hu
Szia, köszi, de sajnos nem látom az e-mail cimét, sem a tel.számát.
Tudsz segiteni?
Zsuzsi
Szép... Te nyertél...
okés majd megbeszéljük egy orosz rulett melett
Orosz kopejkára...
eurora gondoltál jöhet XD
Mivel nem tudok angolul meg a rizsa nem érdekel adok érte 1470-et...
Eladó Oxford max gerincproti
The new MAX PROTECTION back protectors from Oxford combine three elements to create the most advanced back protection system available to everyday motorcyclists:

HEXCORE, AID, 3DX

Hexcore is a patented technology which dramatically reduces the effects of an impact. The unique combination of select materials and honeycomb structure enables Oxfords’s back protectors to exceed the stringent CE Level 2 standard.

AID (Absorption Insert Disc) The Absorption Insert Disc uses a softer density material to link the plates together. This allows the protector to mould comfortably to the shape of your back, while absorbing the fl exing/impact of the protector in the event of an accident.

3DX TECHNICAL IMPACT FOAM 3DX has proven impact absorption qualities and provides a cushion between the protector plates and your spine, workng with the HEXCORE to maximum effect. In addition, this lightweight material allows heat and moisture from the rider to pass through and be wicked away by passing air flow for a more comfortable ride
feket663(kukac)freemail.hu
Ha esetleg valakit érdekelne, Dainese Laguna Seca Waterbag, 60-as méretű (de inkább 58-nak érződik), fekete színű, full perforált ruha, 2009 április végén vettem, azóta kb 3000 kilométert mentem vele. Irányár az eredeti 230 körüli ár helyett 150 ezer jó magyar forintocska.
Én nem láttam itt Brit kollégát cirka 3-4 hónapja...Sztem hívd fel, vagy írj neki...