Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új krossz felszerelések kedvező áron:

http://kepesmotor.hu/protektor...
Szia!
Megvannak még a Held ruhák?
Köszi, Zsuzsi
Heló!

L-es,59/60 cm
Mekkora méret?
Hát akkor nem árt, vagy motorozol 1 jót ide...
Az lessz,oltós szöveg....minden esetre beruháztam egyre a babámnak,a SHIROjánál biztos jobb....
Bp-i vagyok.......Lehet hogy félre kell tennem az előítéleteimet ?!
Áááá....értem mit akarsz mondani Félreértettem elsőre. Nem vagyok képben a Nitro árakkal, de gondolom ez csak eladást növelő reklámszöveg ez esetben.
Laser fiber d1 sipkát _használ_ vki? A párnázás tágul-e méretet v. tartja?
Azok elég jó árba vannak és nekem már van bukóm amit már az előbb felraktam úgyhogy nem akarok veni csak kíváncsi voltam rá
Új Akira (helmets) sport bukósisak,orrvédővel,több ponton nyitható-zárható szellőzővel,sisakzsákkal eladó.
Posta megoldható!
Ár:14 ezer ft.
Tel:06-20-618-2132
Premier bukókról van valakinek valami ismerete?
Ha jó sisakot szeretnél akkor ARAI vagy SHOEI-t vegyél igaz nem olcsók de biztonságosak
Sziasztok!
ha valakit érdekelne Tanktáska nekem lenne1 hátizsákként is használható,mágnesen felfogatással 2* volt használva szóval nagyon jó állapotban van.ÁRA:5000Ft.
..ott is 25ezer a linkelt tipus.....de hol 50? mert ugye azt írja,hogy a bolti ára...
Talán a Pardinál láttam nitrót ha jól emlékszem.
Nitro sisakról mi a vélemény? ...én nem találom melyik boltba kerül ez 50ezerbe....
45ös jó minőségű sport csizmát keresek......féláron tud valaki egy jó címet?
Tatabánya PinkMotors...
Elírtam : Tornado-ra..
Laser Vertigo bukóra szeretnék sötét plexit. Tudtok olyan boltot ahová besétálok és nagy általánosságban már azzal jövök ki? Rendelni a net-ről, nem szeretnék...
Na akk szerinted milyenek a sisakok?
Na így már egyből jobb.
Ezért írtak neked, mert nem mondtad, h vettél már, vagy venni akarsz vagy mi...
Én vettem a SPY 20ér csak h írták h nem olyan jó akk rákérdeztem h a SHIRO 10ér akk még szarabb v az milyen

Azt akartam tudni h a SPY sisak mégis milyen mások szerint