Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert olyat vettél? Vagy olyat vett a haverod?
azt h ezek mégis milyenek jók v nem mert kiváncsi voltam rá h mások szerint jó fajta e
Akkor most mit is kérdeztél a legelején?
nekem ez a sisak megvan egy éve én most azé nem veszek másikat sztem haverom se am meg a robogóra a középosztályú sisak mindenki azt mondta h jó nagymotor meg ha lesz akk egyértelmű h nem ebben motorozok
Felfoghatnátok már(te is meg a haverod), h nem érdemes venni ilyen semmilyen márkájú sisakokat. Row nem viccből írta amit írt...
Fejed csak 1 van, mint Süsünek...
Ki mondta h nem halgatok a z idősebbre?
Sziasztok,
Eladó 2 db új (különböző mintázatú) piros-fehér-fekete, egyrészes kengurubőr, Arlen Ness bőrkombi, 50-es méretben.
Irányár: 110.000 HUF
Érdeklődni at excatx@freemail.hu

Örök nyarat, ingyen benzint!
Akkor meg ne itt kérdezgess hülyeségeket...
Majd ha szétmegy a fejed akkor bánhatod, aztán vagy megmaradsz, vagy nem. Hallgass az öregebbre.
progrip 3200 szemüveg és grex cross sisak eladó vannak képek is,mind2 5-5 ezer ft
Érdekelne a xl-es metal racer kesztyű.
Hol lehet megnézni? Milyen állapotú?
de én már vettem és am erre a környéken nincs ilyen veszély nincs trolibusz szinte forgalom sincs mikor mi motorozunk este 11 után de azé kössz am meg a SHIRO az milyen mer egyik haver 10ér vett egyet a újonan akk gondolom az se olyan jó mer az enyém dupla áron volt
Az rs50-et is ugyanúgy telibeveri a trolibusz...
De kérdezz meg másokat is... Én biztos nem vennék sisakot 30-35 rongy alatt, annyiért viszont már vannak teszten jól szerepelt HJC-k, Lazerek vagy akár a linkelt Shark...
ja és azt ne gsxrre meg ilyenekre nézd hanem csak egy RS50-re
mert akk ez szar sisak azt mondod?
Ha cms lenne ráírva, akkor jó lenne?
Ezen a fórumon sok jót nem fox hallani ilyen noname izékről...
Sztem ez a minimum:
shark rsf2i 70 helyett 35 rongyért
Helosztok a SPY sisak elvileg a CMS gyártóhoz tartozik és a gyorscsatjában benne is van a CMS felirat szerintetek az jó sisak a képet is elküldöm.Ilyen sisak csak SPY felirattal és a minta nem festve van csak matricázva (eladó azt mondta h annyiban különbözik a CMS-től meg h ez olcsóbb vmennyivel)
Szia!

Írj méretet az e-mail címemre és elküldöm a lehetőségeket, bár én x-spiritet vennék inább, mert szebb és olcsóbb egy 20-assal, itthon meg drágább egy 20-assal, tehát későbbi eladáskor jobban kijössz belőlle....
szal eza fényezés,és a sima fehér,vagy fekete érdekelne(mert azokat tudom fényeztetni),ha jóval olcsóbbak...

előre is köszönöm
bocs,szar volt a link

talán most
pohi mester

http://www.helmets4u.co.uk/ima..." target="_blank">ilyet tudszl? most mennyiért?

emailben elküldenéd?
15.-ért hozok ha kell, ezüst irídiumosat, kék irídiumosat vagy vörös irídiumosat, de ez inkánn lilás...
XR-1000-re CX-1V típusú plexi kell.
A fejét nem baj, ha beüti, csk a lába ne törjön el, me akkó nem tud menni dógozni
Nem, köszi gyönyörü a cilinder a fején, az má +van!
sisak nem kell a csajodnak?

van egy eladó, a feleségemé volt, de nem sokat használtuk.

http://kepesmotor.hu/zart_buko...
Halló hölgyek és urak! Szeretnék a csajom lábára turacsizát jó áron!
Ha tudtok segitsetek!39-es a topánmérete, de lehet, h csizmából 40-es kellene! Itt, vagy a gsr600-on +találtoka 06208864799
Köszi a segitséget elöre is!
Hentes