Egy kis segítség kellene!
Olyan gyorsasági kesztyű érdekelne,ami szineiben olyan mint a Rossié(neon zöldes sárgás)!nem találok sehol se!Létezik egyáltalán?
Ennek nem tetszik a színe a 35-ezres határt nem azért írtam, mert efelett nincs pénz tankolni, hanem mert ennél többet egy bukóra nem szánok. Ebknt ilyen Lazereket nézegettem énis, csak van 25 és 80 között, szóval kellene valami típus, h ha Lazer abbol mi a jó. Ebknt ez a fekete milyen méret? Most megmértem az agyam és 59es
Az enyémet ajánlom . Újan 1 picit többe kerül de az enyémet megkapod 20-ba majdnem új párszor használtam és 140-nél nem szakad le ebbe a fejed az tuti ,és még marad pénzed párszor megtankolni a vasat
Hellótok. Kezdő motorosként egy 650SV-re túrázni szeretnék venni egy bukót elsősorban újat. 35E ft környékéig szánok rá. Nemtudom milyet vegyek mert ebben a témakörben nem vagyok jártas. Sok szempontom nincs, csak a mostanimról tudom, h 120nál le akar szakadni a fejem és kisebb hurrikánok keletkeznek benne 140felett és ez nem olyan jó . Milyet ajánlanátok?
Üdv, Péter
Mert a gyorscsat mechanikája meghibásodhat, vagy nem záródik be, és már kész is a baj. Ennél nincs ilyen gond. Ez max kiszakad a sisakból a felfogatása, de ki nem old...
egyszerü.amikor már fejeden a sisak,átdugod mind a két Dgyürün,aztán meg a kettö között visszahuzod,beállitod magadnak és patentolsz..Én lefelé utálom venni...
link
Egy kis segítség kellene!
Olyan gyorsasági kesztyű érdekelne,ami szineiben olyan mint a Rossié(neon zöldes sárgás)!nem találok sehol se!Létezik egyáltalán?
Új ára 15500.-ft ITT MOST 8990ft
Érd: 06-20-545-3546
dacamotor@gmail.com
Kis segítség kéne, a superzone nyitva van vasárnap is?
Előre is köszönöm!
Üdv, Péter
ettől nem félnék h kiszakad ,legalábbis az enyémnél elégé masszív darab,de meg kell tőle válnom h betudjam fejezni a jogsim
Többnyire majd látatlanban kell bekötni, mikor a fejeden van már a sisak..... tehát gyakorolj!
http://kepesmotor.hu/krossz_bu...