Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Sürgősen eladnám Lazer Fibertech GL bukóm!Aki nem ismerné a Fiber bukókat: dupla D gyürüs csat,dupla pinlock plexi( karc és pára mentes),CARBON-KEVLÁR héj,kivehető bélés,stb.....
M-es méretü.Nagyon szép álapotú de sajnos meg kell válnom tőle a jogsim befejezése miatt.

20.000ft-ért a tied lehet.
e-mail:hord93@freemail.hu
tel:70/519-94-57
Alk
udozok kiméljenek!
Rajzot nem tudok,nekem is 1honap kellett mire rájöttem...ha érdekel leirom..
D gyűrűs sisak "bekapcsolásáról" van vmi kis "így csináld" rajz, használati útmutató a neten, tudja vki?
nem küldte el arra a mail címre....küldenél egyet akk visszaírok. klemtomi@freemail.hu
centire is és kilora is pont annyi vagyok, tehát jo kell hogy legyen
írj egy mailt, lehet tudok segíteni
Talán euromotor?
Hy! Nem tudjátok hol lehetne venni Schubert R1-es bukóra plexit?
Üdv, van valakinek tapasztalata az FM cuccokkal? (térdvédő, csizma, páncél) válaszotokat előre kösszönöm!
Üdv! 60 vagy 62es két részes bőr cumót,vagy külön kabátot keresek....kabát lehet nyári textil is....lehetőleg sárga-fekete motorhoz passzoljon.
Szia!
Badacsony, 20/9449931
Bocs elírtam a g.protektor típ.: G WAVE.2, méret XL
szia 171cm magas,84kg-os faszra jo e a cucc?menyire serult?
A kesztyű érdekelne.Hol és mikor lehet megnézni?
Milyen telefonszámon érdeklődhetek?
ja, és van egy piros -fekete xll méret is.
sziasztok, elado spool rafael kabi vadi uj 1db xl méret 1db s méret ár 15000 ft/db érd 06 30 9563062
Sziasztok!
Eladó Arai Rx-7 corsair Ducati 57-58 M fél szezont használt 100000, Dainese Kesztyű Full metal M fél szezont használt 35000, Dainese gerinc pr. nyakvédővel G-wave 2 Xl új 50000, sajnos túl nagy esetleg cserélem L-re
Üdv mindenkinek!

Cuccok jó áron:

http://kepesmotor.hu/protektor...
Jó a Vertigo, nekem is olyanom volt. Kb 2-3 év múlva kipuhul az arcpárnája... Ahogy nézem a Sirocco meg lett az utódja...
Sziasztok!

Köszi mindenkinek a válaszokat. Végül egyik márka sem nyert .
A befutó egy Lazer sirocco lett, a páromnak pedig egy Lazer vertigot vettünk. Lassan minden meglesz, már csak 1 jó csizma kell... meg még egy apróság, a moci

Üdv.
A.
Vagy ezt is megérné megvenni, ha jó a fejedre...

http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Vedd meg ezt! 58-59-es méret, kivehető bélés, beépített napszemüveg, csendes, biztonságos! 20,000Ft
Egy Shiro sztem hamarabb szétnyílik mint egy AGV.
Nem kell kapkodni vele! Ha veszel 1 bukót azt úgyis hordani fogod 3évig minimum. Sztem gyűjtsél még kicsit, és vegyél egy normálisat. 50 körül már lehet nagyon jó fajtákat kapni. Tudod, 1 fejed van, mint Süsünek. Szóval azt védeni kell nagyon.
Van itt néhány "jóárasított" X-LITE X-802.
X-Lite X-802 Új sisakok.Apró
Hátha érdekes lehet valakinek.
üdv!

cross csizmát keresek 43as méretben normális állapotban!

köszi
Sziasztok!

kezdő motorosként egy kérdésem lenne bukó választással kapcsolatban. Bár talán sokan nem helyeslik, de sajna 30e-ft nál drágább bukóra nem fussa egyenlőre. Két márka versenyez jelenleg
AGV K-3 és SHIRO Monza. szerintetek? Mennyire megbízható a SHIRO? Pont ma hallottam, hogy valaki 40-el perecelt, és az AGV bukó szétnyílt a fején, lehetséges ez?

Köszi a kommenteket előre is!
Üdv.
A.