Sürgősen eladnám Lazer Fibertech GL bukóm!Aki nem ismerné a Fiber bukókat: dupla D gyürüs csat,dupla pinlock plexi( karc és pára mentes),CARBON-KEVLÁR héj,kivehető bélés,stb.....
M-es méretü.Nagyon szép álapotú de sajnos meg kell válnom tőle a jogsim befejezése miatt.
20.000ft-ért a tied lehet.
e-mail:hord93@freemail.hu
tel:70/519-94-57
Alk
udozok kiméljenek!
Sziasztok!
Eladó Arai Rx-7 corsair Ducati 57-58 M fél szezont használt 100000, Dainese Kesztyű Full metal M fél szezont használt 35000, Dainese gerinc pr. nyakvédővel G-wave 2 Xl új 50000, sajnos túl nagy esetleg cserélem L-re
Köszi mindenkinek a válaszokat. Végül egyik márka sem nyert .
A befutó egy Lazer sirocco lett, a páromnak pedig egy Lazer vertigot vettünk. Lassan minden meglesz, már csak 1 jó csizma kell... meg még egy apróság, a moci
Egy Shiro sztem hamarabb szétnyílik mint egy AGV.
Nem kell kapkodni vele! Ha veszel 1 bukót azt úgyis hordani fogod 3évig minimum. Sztem gyűjtsél még kicsit, és vegyél egy normálisat. 50 körül már lehet nagyon jó fajtákat kapni. Tudod, 1 fejed van, mint Süsünek. Szóval azt védeni kell nagyon.
kezdő motorosként egy kérdésem lenne bukó választással kapcsolatban. Bár talán sokan nem helyeslik, de sajna 30e-ft nál drágább bukóra nem fussa egyenlőre. Két márka versenyez jelenleg
AGV K-3 és SHIRO Monza. szerintetek? Mennyire megbízható a SHIRO? Pont ma hallottam, hogy valaki 40-el perecelt, és az AGV bukó szétnyílt a fején, lehetséges ez?
Sürgősen eladnám Lazer Fibertech GL bukóm!Aki nem ismerné a Fiber bukókat: dupla D gyürüs csat,dupla pinlock plexi( karc és pára mentes),CARBON-KEVLÁR héj,kivehető bélés,stb.....
M-es méretü.Nagyon szép álapotú de sajnos meg kell válnom tőle a jogsim befejezése miatt.
20.000ft-ért a tied lehet.
e-mail:hord93@freemail.hu
tel:70/519-94-57
Alk
udozok kiméljenek!