Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Jól gondolkozol! Szerintem is inkább maradj, ha használt, de jó minőségű ruhánál. A párom most pl. sokat köszönhet annak, hogy dainese ruha és shoi sisak volt rajta. A ruha új volt, egy hónapos, a sisak, használt. Az előbb belinkeltem egy cikket, arról a sisakról van szó...
A ruha alig kopott meg, pedig csúszott és pörgött párat a Hring aszfaltján :S Hamarosan arról is lesz írás, majd belinkelem, ha érdekel titeket.

Jaa, és a ruhánál nagyon fontos, hogy méretben tökéletesen passzoljon rád! Ha kicsit nagy, az nem jó, mert a protektorok már nem oda esnek, ahova kell és ha esel, többet árt, mint használ :(

Ja, és még valami, ami életmentő lehet: gerincprotektor! Szintén a párom tapasztalata alapján, aki hátba vágott a motor. Ha nincs rajta a dainese cucc, most nem lenne itt :( Vagy legalább is lábra tuti nem állna...

Bocs, ha kicsit hosszú voltam, de tényleg jól válaszd meg a megfelelő felszerelést!
Megnézem, bár az az 50 %-os engedmény nagyon nagy szerencse volt neked...
csááóó ! nemtudom h tart e még az akció, v. van e még ilyen 50%-os leértékelés, ugynéztem h 80at szánsz egy kétrészesre... adatlapomon nézd meg azt az Arlen Ness bőrrucit, 2részes.. egyik legnagyobb márka a Berik és az Alpinestars mellett! MotoGP-ben is használják! na mármost én azt a rucit 100ért kaptam...kereken... 50%-os kedvezménnyel, mert akció volt... a Superzone boltokba érdemes benézni !
ők gyártják a shoxnak is a cuccot. Nem rossz.
Eddig ez tűnik a legjobb ár-érték arányú vásárlásnak : www.motorosborruha.hu
Amit nem értek,hogy külön olcsóbb a kabát-nadrág mint egyben, nem is kevéssel....
Van valakinek erről a boltról és a termékekről tapasztalata?
De Gp plus is van 20-ért kínából akkor az jobban hangzik....
A kínai megoldás 18+posta, az amerikai 32.000 körül szóval nem nagyon éri meg....
Iridiumos kék meg tükrös ezüst.....
Megnéztem és S van beleírva
Alpinestars SP-1? mennyi a legalja amit tudsz?

régebben láttam itt 10ért..azt sajnálom h nem ugrottam meg
Még akkor is ha "nagyon arányos" vagyok, és használtba is ?
Én is használtan vettem a bőrruhám elég jutányos áron és úgy néz ki mint az új, majdnem :) de mégis csak Alpinestars. Ki kell fogni a jókat meg kell nézni.
Iridiumos vagy ,sima füst?
52
Szerintem 50-es (184 magas, 76-78 kiló vagyok)
mekkora méret kell kétrészesből?
Én használtan vettem a bőrruhámat, 60% al olcsóbban mint a boltban, látszik hogy használt (az új egy-két idény után így nézne ki) de a feladatát tökéletesen ellátja, szagmentes. Ajánlom neked is, boltban kinézed mekkora méret kell, itt az apróban elég nagy a választék. Meg kell nézni, ha a varrások jók, a protektorok megfelelő helyen vannak, ugyan olyan mintha újat vennél. Így elég jó minőségű bőrruhát tudsz venni, egy olcsóbb új korduraszett áráért. Sisakot és csizma már kényesebb kérdés, azokból újat javaslok.
32-ért van fekete bőrkabát, 24-ért meg fekete bőrnadrág a www.kelomotor.hu oldalon.
Én mindenképpen ajánlanám hogy néz be a superzone-ba.
www.superzone.hu

Az oldalon nagyon énsem találtam semmit de mikor bementem hozzájuk nem jöttem ki üres kézzel, és franko akciót is kifogtam!
Sziasztok!
Nem tudom megfizetni jelenleg a komolyabb (márkásabb) ruhák árait de a biztonságot nem kezelhetem le, holmi edző cipő- póló-olcsó bukó párosítással, így arra gondoltam hogy veszek keveset használt kabátot vagy esetleg kétrészes ruhát, de valami nevesebbet mert azt hiszem itt tényleg jelent valamit ha egy adott ruha nem egy kínai bóvli . Nekem fontos az "imidzs", mivel a motorom sem egy színkavalkád (matt fekete , és inox) de az a helyzet hogy nem igen találok megfelelőt a pénztárcámnak - kabátra 40 körül, kétrészesre 80 körül szánnék. Vannak esetleg olyan lelőhelyek amit feltétlen meg kell néznem mielőtt belemennék más alternatívákba (itt a fórumon napi szinten nézem, meg még sok mást is) ?
Van csak nem olcsó....18.000.....
Szia Pohi ha látnál valahol olcsóér Shark RSI re plexit szólj lécci köszi