Hello! Mekkora méret kellene? Nekem van egy piros Premier karbon-kevlár és egy kék Uvex SX karbon-kevlár sisakom eladó. Mindkettő L-es méretű, hibátlan és mindkettő "tarajos" !
Üdv!
Valakinek volt tapasztalata a motorgarázs.hu webáruházzal?
Érdeklődtem náluk mailban arra gyorsan válaszoltak is igaz csak a fele kérdésre de legalább írtak aztán leírtam mit szeretnék arra csak pár nap után reagáltak és akkor is csak annyit hogy regisztráljak és rendeljem ott.Megtettem de az a ülye oldal kb 2óra elteltével küldte csak a regisztráció megerősítéséhez a linket.Ekkor már sík ideg voltam.Minden eggyes alkalommal amikor írtam nekik(a rendelésnél is) hangsújoztam hogy nekem nagyon fontos a dolog meg sürgős ezért csörrencsenek már meg telefonon de semmi.
A weblapon van 2 telefonszám is igaz hogy abból az eggyik nem létezik a másikat meg soha nem tudtam felhívni mert hangposta válaszol csak.
Azt írták hogy van raktáron ami nekem kell de a rendelésem óra(csütörtök) semmi választ nem kaptam.
Valakinek tapasztalat velük.Én próbálok bízni bennük de egyre jobban fogy a törelmem. :-(
Esetleg ha valaki tud még helyet ahol narancs alpinestars SPX kesztyűt tudnék venni XXL-es méretben az ne tartsa magában az infót!
Hello! Pesten nincs olyan bolt ahol a RINO csizmát árulják?Most szeretnék csizmát veni de az a baj hogy postán nem akarok mert előtte föl kéne próbálnom stb......!
Szoval pesten is be lehet szerezni ezt a csizmá enyiért?
Én ilyet vettem, és kényelemre nagyon bejövős nekem. Simán álldogálok benne pár órát, és meg sem érzem.
A külső szubjektív, nekem nagyon bejövős.
A védelem: Nemigen van, összehasonlítva egy Sidi-vel, de ha nyugis túrázásra használod, akkor bőven jó, a kifejezetten túracsizmáknál sokkal többet véd sztem.
Szevasztok! keresek Debrecen,és vonzáskörzetében könyök ill. térdvédőt, valamint cross csizmát. 43-as lábam van....
esetleg protektoring,páncél.....
a Debrecen és környéki fórumon elérhető vagyok.
Segítséget szeretnék kérni egy Dainese Wave gerincprotival kapcsolatban. S-es méretnek van hirdetve és azt modnták hogy ez 165 cmes emberre tökéletes volt.. nem tud valaki egy mérettáblázatot hoyg esetleg ez rám jó lenne e? én 180 cm vagyok
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50-es
Ár: 110,000Ft
Tel: 30/680-2519
Ugyan itt eladó egy komplett számítógép!
Csak Irodai munkára használt!
HPCompag ház,Intel Celeron 2000GHz, 512MB RAM, 256MB Videókártya, 40GB
Hangkértya, Hálózati kértya, USB stb.
Monitor: SAMSUNG Sync Master 913v 17" TFT
Nyomtató: HP LaserJet lézersugaras nyomtató!
Ár: 74,000Ft
Tel: 30/680-2519
Ő az egyik legjobb Magyarországon.