Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

www.miket.hu
Ő az egyik legjobb Magyarországon.
Shark...
Kösz egyelőre még csak érdeklődök. De egyébként menyibe kerülnek? Ha tudsz képet is, rakhatsz róluk.
Hello! Mekkora méret kellene? Nekem van egy piros Premier karbon-kevlár és egy kék Uvex SX karbon-kevlár sisakom eladó. Mindkettő L-es méretű, hibátlan és mindkettő "tarajos" !
Üdv!
Valakinek volt tapasztalata a motorgarázs.hu webáruházzal?
Érdeklődtem náluk mailban arra gyorsan válaszoltak is igaz csak a fele kérdésre de legalább írtak aztán leírtam mit szeretnék arra csak pár nap után reagáltak és akkor is csak annyit hogy regisztráljak és rendeljem ott.Megtettem de az a ülye oldal kb 2óra elteltével küldte csak a regisztráció megerősítéséhez a linket.Ekkor már sík ideg voltam.Minden eggyes alkalommal amikor írtam nekik(a rendelésnél is) hangsújoztam hogy nekem nagyon fontos a dolog meg sürgős ezért csörrencsenek már meg telefonon de semmi.
A weblapon van 2 telefonszám is igaz hogy abból az eggyik nem létezik a másikat meg soha nem tudtam felhívni mert hangposta válaszol csak.
Azt írták hogy van raktáron ami nekem kell de a rendelésem óra(csütörtök) semmi választ nem kaptam.
Valakinek tapasztalat velük.Én próbálok bízni bennük de egyre jobban fogy a törelmem. :-(

Esetleg ha valaki tud még helyet ahol narancs alpinestars SPX kesztyűt tudnék venni XXL-es méretben az ne tartsa magában az infót!
Hello! Pesten nincs olyan bolt ahol a RINO csizmát árulják?Most szeretnék csizmát veni de az a baj hogy postán nem akarok mert előtte föl kéne próbálnom stb......!

Szoval pesten is be lehet szerezni ezt a csizmá enyiért?
Szia!

Olyan krossz bukósisakokra, amin van taraj. Pl.(Grex, CMS, Lazer vagy akármilyen más márkájú sisakok. A lényeg, az hogy legyen rajta taraj.
Mire is gondolsz pontosan
Sziasztok!

Meg tudnátok nekem mondani, hogy tarajos sisakok milyen márkájúakban vannak.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv!

Bukóm szeretném festetni. Kb. menyibe lenne egy norm. festés? (pl.: egy színűre gondoltam) Vagy egy airbrush festés?
Előre is köszönöm a válaszokat.

Üdv!
Én ilyet vettem, és kényelemre nagyon bejövős nekem. Simán álldogálok benne pár órát, és meg sem érzem.

A külső szubjektív, nekem nagyon bejövős.

A védelem: Nemigen van, összehasonlítva egy Sidi-vel, de ha nyugis túrázásra használod, akkor bőven jó, a kifejezetten túracsizmáknál sokkal többet véd sztem.
szeva, monitor magában nem eladó?
Lenne lehetőségem egy új-Diadora eagle fx-tipusú csizmát venni, 15 ezerrel a bolti ár alatt. Ennyiért jó alternatíva vagy felejtős?
Nekem is ilyen van, én 183 vagyok, és nekem az L-es jó, így valószínűleg neked is az lesz a jó szerintem.
zandona gerincvédőről mi a véleményetek?
Szevasztok! keresek Debrecen,és vonzáskörzetében könyök ill. térdvédőt, valamint cross csizmát. 43-as lábam van....
esetleg protektoring,páncél.....
a Debrecen és környéki fórumon elérhető vagyok.
nah kaptam infót hogy még az M-es méret is csak 170-172ig jó kb.. szóval annál is nagyobb kell majd nekem..
CSááá

Segítséget szeretnék kérni egy Dainese Wave gerincprotival kapcsolatban. S-es méretnek van hirdetve és azt modnták hogy ez 165 cmes emberre tökéletes volt.. nem tud valaki egy mérettáblázatot hoyg esetleg ez rám jó lenne e? én 180 cm vagyok
sziasztok.
szeretném a segítségeteket kérni.
Valakinek van köztetek HJC IS-16 sisakja? Véleménye róla? Előre is köszönöm a segítségeteket.
Hello!

Köcvetkező két cucc eladó!

Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50-es
Ár: 110,000Ft
Tel: 30/680-2519

Ugyan itt eladó egy komplett számítógép!

Csak Irodai munkára használt!
HPCompag ház,Intel Celeron 2000GHz, 512MB RAM, 256MB Videókártya, 40GB
Hangkértya, Hálózati kértya, USB stb.
Monitor: SAMSUNG Sync Master 913v 17" TFT
Nyomtató: HP LaserJet lézersugaras nyomtató!
Ár: 74,000Ft
Tel: 30/680-2519
Szeged: Kalmár Motor Kft., Algyoi út 38/A. Tel: 62 / 466-176
Szeged: Biker's Store House Kft, Francia u. 22. Tel: 62 / 642-340
esetleg nemtudtok szegeden boltot ahol lehet venni?
Nekem shox kesztyüm van szolgálja a célját
Az a lényeg ha shoxot veszel nyugi nem jársz rosszul vele,csak azok nézik bóvlinak akik a méregdrága rucikban motoroznak.
kösz a gyor választ!