SHOX FACTORY bőrdzsekije van valakinek?
esetleg irna rólla néhány sort? jó, rossz tulajdonságok, tapasztalatok... (szellőzés, tisztántartás)
mert nekem tetszik a kialakítása és ha a minőség is jó akkor beszereznék 1et!
térdvédő kb 2 xer volt rajtam télem h ne fázon meg a térdem állapota tökéles ugya így í sapka is, térdvédő 5000, sapka 3000
ha érdekel irj : jandrok@citromail.hu
hi! nekem már 1 éve megvan.sztem király,jól tartja a lábat,nem rohad bele az ember lába.kényelmes,1 kunmadarast végig bírtam állni benne és nem tört fel sehol.hátránya a protektorok az érintkezési felületeken nyikorognak,kicsit nehézkes a húzózár felhúzása,ha Arnold tipusú vádlid van.mindent leszámítva ,nem bántam meg,hogy ilyet vettem!
Hello a ruha mérete L-es a felső (de bő méretezés)
a gatyában méretet nem betűs a méretezés, hanem 36"
Amikor hordtam 185-188 cm voltam, és 82-85 kg.
Fel kell próbálni, és kiderül, hogy jó-e.
Sziasztok mindenki! Van eladó fekete Tronic cross csizmám 43-44es méretben és Hunter protektorom hozzá cipzározható gerincvédővel, valamint vesevédővel. Airoh fekete S4-es crossos bukósisak. Minden alig 2 hónapos. Ha bármi érdekel a 0630-585-42-39-es számon elérsz bármikor. Árakban megegyezünk!
Ótott Kovács Dániel
esetleg irna rólla néhány sort? jó, rossz tulajdonságok, tapasztalatok... (szellőzés, tisztántartás)
mert nekem tetszik a kialakítása és ha a minőség is jó akkor beszereznék 1et!
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
ha érdekel irj : jandrok@citromail.hu
ÚJ RINO cross csizmák, protektoringek, cross sisakok és egyéb felszerelések olcsón eladók!
endurobolt@gmail.com
a gatyában méretet nem betűs a méretezés, hanem 36"
Amikor hordtam 185-188 cm voltam, és 82-85 kg.
Fel kell próbálni, és kiderül, hogy jó-e.
Alpinestars s-mx 4-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Csizmát keresek 30 ezer-ig, Bp-en, újat. Olyat amelynek jó az ár-érték-minőség! aránya.
Boltot-linket-tippet, mindent! ne kíméljetek.
Ótott Kovács Dániel
Akkor az lesz a legjobb, hogy odagurulok, és körülnézek!
http://superzone.hu/
Berik és Arlen Ness bőrruhák 100000-től kaphatók.
Vannak közöttük nagyon jók érdeme megnézni őket.
Üdv!