Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj sokan bóvlinak tartják a shoxot pedig nem az oké nem spidi,meg dainese de mondom cölöpék értenek hozzá és azt mondták nagyon jó kis ruhák.
Én a múltkor voltam cölöpéknél és rákérdeztem hogy milyen minőségű szerintük a shox és azt mondták hogy elég jó
SHOX FACTORY bőrdzsekije van valakinek?
esetleg irna rólla néhány sort? jó, rossz tulajdonságok, tapasztalatok... (szellőzés, tisztántartás)
mert nekem tetszik a kialakítása és ha a minőség is jó akkor beszereznék 1et!
a sapkát,mezt,térdvédőt egybe odadom 9000-be
Majd belenő!
Rövid a combrésze a ruhámnak...

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
térdvédő kb 2 xer volt rajtam télem h ne fázon meg a térdem állapota tökéles ugya így í sapka is, térdvédő 5000, sapka 3000
ha érdekel irj : jandrok@citromail.hu
Nekem 2007 febr. óta megvan..azon kívül, hogy koszos semmi baja. Pedig volt benne egy 110-es betonra leszállás a motorról....kopás sincs rajta....
Az utasnak szánt bukó egy kicsit nagy. Lehet nagyobb arcpárnát venni hozzá? (grex)
Hali! Térdvédő? Sapka? Állapot? Ár?
Szia

ÚJ RINO cross csizmák, protektoringek, cross sisakok és egyéb felszerelések olcsón eladók!

endurobolt@gmail.com
Bocsi nekem smx plusszom van!
hi! nekem már 1 éve megvan.sztem király,jól tartja a lábat,nem rohad bele az ember lába.kényelmes,1 kunmadarast végig bírtam állni benne és nem tört fel sehol.hátránya a protektorok az érintkezési felületeken nyikorognak,kicsit nehézkes a húzózár felhúzása,ha Arnold tipusú vádlid van.mindent leszámítva ,nem bántam meg,hogy ilyet vettem!
Hello a ruha mérete L-es a felső (de bő méretezés)
a gatyában méretet nem betűs a méretezés, hanem 36"
Amikor hordtam 185-188 cm voltam, és 82-85 kg.
Fel kell próbálni, és kiderül, hogy jó-e.
Sziasztok!
Alpinestars s-mx 4-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Csizmát keresek 30 ezer-ig, Bp-en, újat. Olyat amelynek jó az ár-érték-minőség! aránya.
Boltot-linket-tippet, mindent! ne kíméljetek.
hali milyen méret a ruha, nekem elvileg XL kéne 185 magas vagyok 95kg
Sziasztok mindenki! Van eladó fekete Tronic cross csizmám 43-44es méretben és Hunter protektorom hozzá cipzározható gerincvédővel, valamint vesevédővel. Airoh fekete S4-es crossos bukósisak. Minden alig 2 hónapos. Ha bármi érdekel a 0630-585-42-39-es számon elérsz bármikor. Árakban megegyezünk!
Ótott Kovács Dániel
Van kétrészes változat is a Laguna Secaból
axo kabát?
v kinek v melyik?
Köszi mindenkinek!
Akkor az lesz a legjobb, hogy odagurulok, és körülnézek!
a legtobb 1.2-1.4 mm, minden celra meg fog neked felelni!
Ja, de jobbak vannak mint az oldalon, érdemesebb oda gurulni. Múlthéten voltam, és szarásig vannak!
A
http://superzone.hu/
Berik és Arlen Ness bőrruhák 100000-től kaphatók.
Vannak közöttük nagyon jók érdeme megnézni őket.

Üdv!