Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó BSTAR cross protektor ing, és 2 db protektor nadrág!
Az ing mérete:XL
A 2db nadrág mérete: XL, XL
Az ing kb 20 alkalommal volt rajtam. új ára: 25.000.- Most 10.000.-
A nadrág kb 15, 5 alkalommal volt rajtam. Új ára 15.000.-/db Most az újabbat odaadom 8.000.-ért, a másikat meg 5.000.-ért
Eladó SCOTT cross szemüveg Új ára 15.000.- Most 8.000.-
Eladó Oakley Crowbar MX cross szemüveg.
5db-os letépő fóliával, eredeti dobozában, rendszeresen tisztítva, nem karcos, a szemüveg pántján 3 zselés csík fut körbe a tapadásért!
Körülbelül 10 alkalommal használtam!
Új ára 21.000.- Most 15.000.-
Eladó SHOT cross ruha (mez+nadrág) 2 éves a ruha, mindig mosott, tisztított, szakadásmentes ruha, Kb 20 alkalommal volt rajtam!
Új ára:36.000.- Ft Most 10.000.-
Eladó Airoh FireFox 700 cross bukósisak, krómozott taréjjal, Bitti#11 autogrammal (2db), Dupla karbon héjszerkezet, Dupla D-gyűrűs csat, kivehető mosható bélés! Kb 20 alkalommal volt rajtam! Új ára 80.000.- Ft környékén. Most 40.000.-
Eladó SHOX 2XL bőrruha (marha), versenypúppal, térdkoptatóval, apró hibával, kb 2500 km-t mentem vele! új ára:110.000.- Most: 50.000.-
Egyberészest nem, de igyexem összetartozó nadrágot+kabátot.

A vastagság mennyire fontos? Sokat számít, hogy pl. 1,2 vagy 1,6 vastag bőrből van?
superzone. neten nincs fennt, de nekunk is 100k-t mondtak a ruhakert, de van 50-ert kabat meg kb. 50-ert nadrag, ha az egybereszesek nem tettszenenek.

superpole csak szombaton van 13.00-ig.
"vasarnap 10-18"

Ez a Soperzone-ra, vagy a Superpole-ra vonatkozik? Vagy mindegyik?
de elotte telefonalj rajuk!
H-SZ 10-20.30, vasarnap 10-18.
Szombaton biztosan.
Köszi!
Akkor csak a honlapjukon nem látom.
Akkor asszem el kell mennem egy nap BP-re.
Hétvégén nyitva vannak?
Üdv srácok!
Érdeklődnék! Dainese Laguna Seca bőrruciban létezik kétrészes váltotozat is,vagy csak ez az egyrészes van?
http://images.google.hu/images...
Nekem is már több helyen lyukas. Bár egyszer xarráázott (velem együtt) Állt benne a víz.
Nézd meg a Parillánál. www.parilla.hu
Suomy 2 részes bőrruci 125.000.-
Jó keresgélést!
Szia!

Mi most keresunk, igaz asszonynak, es noiben sokkal nehezebb dolgunk van
Superzone. Ott van Berik es Arlen is, 100k-ert. Utana Parilla Suomy 130k, aztan Spyke 180k, aztan Spidi, Alpin, Dainese.... Ott mar nincs hatar.
Ja, AXO van 99k-ert Superpole-ban!
probiker csizmám fél év alatt töb helyen elengedett, anyag 1 helyen repedni kezdett
Hát nem nagyon látok 120 körül márkás ruhákat.
A Superzone-ban is 160 körül van egy kabát meg meg egy nadrág leárazott áron is.
A Vanuccit meg is venném, ha külön lenne a kabát meg a nadrág.

Hol érdemes még keresgélni?
Pláne, hogy a sportmotorokon eléggé recés a lábtartó pont azért, hogy ne csússzon le a láb róla.
Hát igen bele kell kalkulálni hogy mire kiforog a motor addigra ott legyen a lábfejed a váltónál. A hátsó féket viszont pályán csak ritkán használom ( csak vészhelyzetben igy ha valamit benézek tudom hogy van egy kis lassulási tartalékom). Hátrafelé pedig nem tud lecsúszni a csízma az ülőhelyzat miatt.
Nekem a 600rr-en (192cm magas vagyok, 46os SIDI VCorsa csizmám van) a 4dik képen látható megoldás a legkényelmesebb, meg itt nem ér le a csizma orra sem. A lógatós (lábtartó a csizma sarka előtt) lábtartás maximum közúton, de pályán semmiképp.
4xl-es bukó kifejezetten nagy és hombár fejre eladó. Medve barátomé volt aki cirkuszi biciklizésnél használta napont 2szer 5 percet.
Az övé volt: