Hmmm... a gyári jelöléshez állítottam a váltókart, amikor raktam a helyére. Viszont a combot ugye nyitja a széles tank, a lábfejet meg befelé tekerni meg felfelé húzni nem egy kényelmesnek mondható.
Az uccsó a jó megoldás, de elég ha azt a lábadat tartod úgy amelyik a kanyar belső ívén van. Így is fogy kopni a csízma koptatója, de az cserélhető. Az ellenkező oldalon tarthatod úgy ahogy jól esik.
Na vissza a hogyan legyen a lábunk a lábtartón témához!
Csináltunk képeket a lehetséges pozíciókról!
Ki mit mond?
Nekem ahogy érzékeltem.
Az első a kényelmes kacsa póz, de rossz helyen kopik a csizma.
A másodiknál térből csavartam vissza a lábam, majdnem kényelmes volt.
A harmadiknál majdnem szétszakadt a bokám, meg a térdem is, meg fenntartani a lábfejet jó vádligyakorlat!
A negyediknél meg majdnem kényelmes volt, de pl lecsúszhat a lábad a lábtartóról, és hogyan váltok meg fékezek gyorsan?
Na mindenki írjon róla ki hogy gondolja ill. használja.
A Prexport márka milyen? Nincs valakinek tapasztalata?
Kinéztem a Parillában egy ruhát Prexport Hurricane (1.kép). 115e-be kerül, vagy van ennyiért jobb is? Élőben nem láttam, de képen egész jól néz ki.
Néztem a Louisban Vanucci-t (2. kép), ami most nagyon (40%) le van árazva. Egyetlenegy nagy hibája van, hogy egyrészes.
A harmadik versenyző (3. kép) még olcsóbb, de az nem is tetszik annyira.
A Prexportból a Sonic csizma (4-5. kép) is egész jól néz ki (a képeken legalábbis) és csak 30e, ami elég olcsó. Vagy olyan is?
Sajnos az is kell vennem mert eléggé megy szét a mostani Probiker.
Valami bőrruhát mindenképpen akarok, protektorokkal, és lehetőleg szellőzővel. És nem cirkuszi bohóc színösszeállítással, hanem valami szolidabbat.
Lenne egy kérdésem, elnézést, ha tudatlan vagyok. A Spyke mint márka, úgy nagy általánosságban milyen színvonalat képvisel? Milyen minőségnek számít? Bőrruhát nézegetek ebben a márkában, elég jó áron kíánálják, ezért érdeklődök.
vadonat uj, de sajnos csuszik par napot, jovo het elejere lesz itt a 46-os
dobok egy mailt, bar az elerhetosegem fent van az adatlapomon, nem bujok el :)
45km-re vagyok Bp-tol, M7 iranyaban, kocsival (motorral) 30 perc a Petofi hidtol :)
Új? Érdekel....
Fel kellene próbálnom a 46-ost. Hol tudnám megtenni?
Eléggé elfoglalt vagyok, de a jővőhéten 15-...vagy esetleg 14-én délután megoldható lenne...ha nem vagy túl messze Bp-től.
Ez a fix ára....?
Valami elérhetőséged?
Axo kabi.
A Vanucci sem nagyon rossz. 1ik barátomnak már 3 éve van, és jól bírja a ruci.
3. Ilyet adtam el, mert nem igazán tartottam jónak.
Csizmából meg elfogultan Sidi párti vagyok.
Csináltunk képeket a lehetséges pozíciókról!
Ki mit mond?
Nekem ahogy érzékeltem.
Az első a kényelmes kacsa póz, de rossz helyen kopik a csizma.
A másodiknál térből csavartam vissza a lábam, majdnem kényelmes volt.
A harmadiknál majdnem szétszakadt a bokám, meg a térdem is, meg fenntartani a lábfejet jó vádligyakorlat!
A negyediknél meg majdnem kényelmes volt, de pl lecsúszhat a lábad a lábtartóról, és hogyan váltok meg fékezek gyorsan?
Na mindenki írjon róla ki hogy gondolja ill. használja.
Kinéztem a Parillában egy ruhát Prexport Hurricane (1.kép). 115e-be kerül, vagy van ennyiért jobb is? Élőben nem láttam, de képen egész jól néz ki.
Néztem a Louisban Vanucci-t (2. kép), ami most nagyon (40%) le van árazva. Egyetlenegy nagy hibája van, hogy egyrészes.
A harmadik versenyző (3. kép) még olcsóbb, de az nem is tetszik annyira.
A Prexportból a Sonic csizma (4-5. kép) is egész jól néz ki (a képeken legalábbis) és csak 30e, ami elég olcsó. Vagy olyan is?
Sajnos az is kell vennem mert eléggé megy szét a mostani Probiker.
Valami bőrruhát mindenképpen akarok, protektorokkal, és lehetőleg szellőzővel. És nem cirkuszi bohóc színösszeállítással, hanem valami szolidabbat.
Ha van valakinek jobb ötlete ne kíméljen!
Akkor pinkmotors.hu !
Lenne egy kérdésem, elnézést, ha tudatlan vagyok. A Spyke mint márka, úgy nagy általánosságban milyen színvonalat képvisel? Milyen minőségnek számít? Bőrruhát nézegetek ebben a márkában, elég jó áron kíánálják, ezért érdeklődök.
Az alábbi motoros tanfolyamra vásárolt cuccokat kínálom eladásra:
HJC FG-14 Phoenix MC-2 fekete-ezüst bukósisak (L méret)
Eredeti dobozában, karcmentes, hordzsákkal
Ára: 25.000Ft
Prexport TEKNO-1000 protektoros túra csizma (45-ös méret)
Eredeti dobozában, újszerű állapotban.
Ára: 30.000Ft
SPOOL TAG-22 kordura kabát (L méret, fekete szín)
Kivehető thermobélés, lecsatolható karrész, könyök / vállprotektorok.
Ára: 15.000Ft
SPOOL Kirk protektoros nadrág (fekete szín)
Ára: 12.000Ft
Budapest, XIV.ker
Lengyel Péter
Email: plengyel@freemail.hu
Tel.: 06-20-4907467
Légyszi dobj egy mailt a telefonszámoddal, az a tuti.
vadonat uj, de sajnos csuszik par napot, jovo het elejere lesz itt a 46-os
dobok egy mailt, bar az elerhetosegem fent van az adatlapomon, nem bujok el :)
45km-re vagyok Bp-tol, M7 iranyaban, kocsival (motorral) 30 perc a Petofi hidtol :)
Új? Érdekel....
Fel kellene próbálnom a 46-ost. Hol tudnám megtenni?
Eléggé elfoglalt vagyok, de a jővőhéten 15-...vagy esetleg 14-én délután megoldható lenne...ha nem vagy túl messze Bp-től.
Ez a fix ára....?
Valami elérhetőséged?
Köszi
Új RINO fém csatos cross csizmák eladók!
Ára: 25000 ft
Az alábbi színek és méretek rendelhetők:
42 - fekete
43 - fekete
44 - fekete
45 - fehér
46 - fekete
info: endurobolt@gmail.com
Veszprémi átvétel vagy postai utánvétel is lehetséges!
Faszfogó pózban........jáááááj te állat.