Hali. : http://imet.hu/index.php?conte...
Itt az Imetben van xxxl-es Shoei Raid,de a felnyitható multitec xxl-ese is kurva nagy.Ettől olcsóbb xxxl-est csak HJC-ben tudok,asszem a motorradnál láttam Pesten.
Helótok valaki nem tudna nekem ajánlani egy oldalt, vagy netán nincs eladó valakinek egy xxxl-es bukósisak kéne csak nem találok sehól a xxl kicsi...:S
Hali!
Valaki közültek nem tud jó festéket, amivel át lehetne fújni a bukóm? Fekete kéne, meg mintáknak egy kis fehér! Aki csinált már ilyet, vagy tud róla vmit, az írjon legyen szíves!
hát alapból úgy megyek hogy a láb elülső része van a lábtartón(ha döntögetek saját gépemmel), de pl amikor SM-el döntök, és kiteszem a lábam, olyankor kopik csak az orra
ez foglalkoztat engem is a legutóbbi esti kawás ringezés után. nekem is kopik a koptató (azé ez a dolga ), de muszáj behúznom a lábfejemet, mert nagyon leér. no de akkor meg a térdemet is be kell húznom... akkor a sportmocisok hogyan csinájják?
Az első után már úgysem fogod lógatni. Nyugi Én is így tanultam meg! Kicsit fájdalmas, meg megrázza a mocit rendesen, lehet be is parázol kicsit, de soha többet nem lógatod a lábad!
Azt kifelejtettem, hogy a csimma sem olcsó annyira, hogy a bőrön koptass.
Ja tényleg Most h mondod Az volt a legszebb benne, h nem pereceltem, hanem megáltam a motorral. Nagy rohanva leszálltam róla, sztender kirug, motor rádönt, közben indultam is el felőle. Miközben távolodtam a motortól, látom, baj van, sztender nem nyílt rendesen, lejtős részen megindult előre a motor. Furdulok vissza, ugrok felé. Mire odaértem a földön volt. egyenleg: egy lábtartó minusz. Azóta nem kapkodok a leszállással
Ja igen, a képet értelmeztem szarul. Ez az általam koreografált lábpozícó lábújjak mögötti párnarész a lábtartón Egyszer mentem 20 km -t borulás miatt lábtartó nélkül. Mire hazaértem úgy bedurrant a lábam, mintha betont hordtam volna
http://imet.hu/index.php?conte...
Itt az Imetben van xxxl-es Shoei Raid,de a felnyitható multitec xxl-ese is kurva nagy.Ettől olcsóbb xxxl-est csak HJC-ben tudok,asszem a motorradnál láttam Pesten.
Valaki közültek nem tud jó festéket, amivel át lehetne fújni a bukóm? Fekete kéne, meg mintáknak egy kis fehér! Aki csinált már ilyet, vagy tud róla vmit, az írjon legyen szíves!
Azt kifelejtettem, hogy a csimma sem olcsó annyira, hogy a bőrön koptass.