Kérdezted az eladót, hogy postázza-e külföldre vagy csak a sisak adatlapján láttad ezt? Ha nem kérdezted volna, tedd meg...A legtöbb eladó csak lustaságból vagy tudatlanságból nem checkboxolja ki a "worldwide" négyzetet. Ha egy értelmes parasztot fox ki, rá fog jönni, hogy qrva mindegy neki milyen címet ír a doksira, úgyis Te kesselsz a fuvarért...
Sisakot csak a csávó nem szállít külföldre... De valószínü majd Alexal megodható lesz akkor. Perpill még nem aktuális sajons ( várom a biztósítótól a pénzemet) aból lesz sisak
Mit akarsz venni? Én nem kereskedem cuccokkal, de vásároltam már angol és amcsi béjről pár alkalommal.... Ha valami apró bizbaszt nem értessz csak, abban segítek szívesen..nagy dolgokban marad Pohi és Alex..
kac kac
csak még sohasem rendeltem ebay ről nemtudom mia menete meg hasonlók. meg kíváncsi lennék arra is hogy vannak eladók akik nem szállítanak külföldre csak US-en bellül. Multkor látam itt valki adatlapján volt vami olyasmi hogy foglakozik valmiféle konténeres szállítással.
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50
Ár: 120,000Ft
Tel: 30/680-2519
van egy magyar induló honlap, pécsi forgalmazóval, webkedvezmény, de leőtte vhol a közelben mindenképp tesztelném...sztem ma már ez megoldható kell, hogy legyen kaucióval akár....
kényelmes bélés, jól párnázott, ebből kifolyólag sztem tágul 1 méretet is, érdemes figyelni rá, mosható, könnyen kezelhető
a másik amire figyelnék már, az a plexi nyitás, a mechanika nem esik szét, azzal nincs gondom, de nehezn jár, sztem szoros, körülményes le/fel hajtani főleg egykezes módon, meg kell nézni a konkrét típust
szellőzés jó, átlagos zaj....
festés, sztem megfelelő, én nem találom kényesnek
párásodás van, nem pinlockos, lehet már van ilyen is, de a jó szellőzés miatt szépen lejön...
Ennyi, hirtelen.
Ár/érték: hmm, elmehet...azért tamáskodom a plexi nyitás miatt...lehet típusfüggő
ezzel kicsit megfogtál....min. 3 éves modell, karbon/kevláros vagy mifene, RZ, ha jól emlékszem a jelölésre, meg kellene néznem, otthon megvan minden hozzá, árkategóriában olyan 60 körül billegett...
kb 1,5 hete mentem egy nzi sisakba, első képemen asszem rajta is van. Kölcsön sisak volt, de nekem tetszett, és nemis a legdrágább fajta. Szerintem jó!
Van valakinek erről a páncélról tapasztalata? A márka érdekel, mert elég drága. Megéri? Emellett kérdezném, hogy ti használtok iylesmit? Mennyire elterjedtek az ilyen páncélok, mert nekem mint laikusnak egyelőre hasznos cuccnak tűnnek. Pro és kontra várom a reakciókat köszönöm.
csak még sohasem rendeltem ebay ről nemtudom mia menete meg hasonlók. meg kíváncsi lennék arra is hogy vannak eladók akik nem szállítanak külföldre csak US-en bellül. Multkor látam itt valki adatlapján volt vami olyasmi hogy foglakozik valmiféle konténeres szállítással.
előre is köszi
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50
Ár: 120,000Ft
Tel: 30/680-2519
csak azért akarok okosodni,mert egy arai,vagy shoei sisak neve is elég már,de NZi-ben semennyi tapasznyalatom nincs
a másik amire figyelnék már, az a plexi nyitás, a mechanika nem esik szét, azzal nincs gondom, de nehezn jár, sztem szoros, körülményes le/fel hajtani főleg egykezes módon, meg kell nézni a konkrét típust
szellőzés jó, átlagos zaj....
festés, sztem megfelelő, én nem találom kényesnek
párásodás van, nem pinlockos, lehet már van ilyen is, de a jó szellőzés miatt szépen lejön...
Ennyi, hirtelen.
Ár/érték: hmm, elmehet...azért tamáskodom a plexi nyitás miatt...lehet típusfüggő
a sisakra van vmi panaszod?
KAtt
OFF: erre meg egy katt
KATT
http://www.tesztmotor.hu/teszt/felszereles-ruhaz
at-/csucskategorias-sisakteszt.html