Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

45-ös sport csizmát keresek pályázni.
új vagy alighasznált érdekel
max 50 ezer
Hali! Mikor, hol lehetne megnézni?
Még. Még...
Most ütöttem le egy alpin proti-mellényt a béjen, nehogy olyanod is legyen....
Alpinestars Sp-2 XL-es(11)vadi új 10 000Ft-ért eladó.
SPYKE-SPEED EVO 2 kenguru - KL RAC 110144 szürke 52-es méret,vadi új,a bolti 616 500ft(euromotor) helyett 175 000Ft-ért eladó!0670 9448042
Szia!
Van egy eladó AGV-m 15 papírért! Ha érdekel, dobj egy mailt
Shoei!
Anynit tudok róla, h a haverom ilyet vett a Louis-ba, de utána 1 évig keresett hozzá plexit és nem tudott venni. Jah, meg széttört a felnyitó mechanikánál a sityó. Cross sityóból nekem Lazer volt, és igen frankónak találtam...
Tescoban Kiwwi gyártmányú bőr impregnáló spray és szintén Kiwwi gyártmányú cipőbox (cipőfény) csizmára, ruhára egyaránt. Az impregnáló büdös körömlakkszagú, viszont a boxnak elég jó illata van, nem büdös mint a cipőboxok általában.
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlen,hogy hazánkba ki forgalmazza a Zeus márkájú sisakokat?
Esetleg valakinek volt már ilyen sityakkal dolga?Cross sisak vonalon érdekelne...
Előre is kösz!
Eladó motoros ruházta. Berik kétrészes bőrruha 2009-es modell (54-es). Sidi Vertigo Corsa Versenycsizma (44-es) és egy Shoei Raid 2 Destiny TC-2 M-es (57-58 cm) bukó. Mindegyik kétszer használt 50-80 km van bennük. Érd: gonczip@gmail.com, vagy 0670/204-66-78
Sziasztok! Pesten tud valaki olyan boltot, ahol Berik, Arlen Ness, hasonló kabátokat lehet venni? A superzone-t tudom, de hátha valaki tud máshol is.
Köszi!

Üdv.!
van már egyáltalán motorod?
igen, oket mindenki dicseri, en holnap megyek hozzajuk par cuccert.
Langyos melegvíz A motorkiállításon volt kint egy cég "Briston" bőrápoló terméket reklámoztak...keress rá a google-ban.
Tippek tanácsok bőrruha és csizma polására? előre is kössz
Eladó a Bstar kétrészes bőrruhám gerincvédő púppal, CE protektorokkal xl-es méretben...

irányár: 40 000 HUF
Szép darab a lepkés xr-1000, de nincsen nálam ilyen :(
Sziasztok,

Eladó 1-1db (tükrös és sötét füstszínű) vadonat új, karcmentes Arai L-type plexi.
Arai L-type plexik
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.

Info:

XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.

Alkudni kötelező
azt a kurva mi baszós ez a sisak! kár h van benne piros
Sziasztok!
Csatlakoznék Brian-hez, Teljesen Új Shark RSR2 Roses M-es méretű eladó.
Shark RSR2 Roses
Hello!

Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50
Ár: 120,000Ft
Tel: 30/680-2519