Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Briantól érdemes vásárolni. Én is vettem tőle 1 pár gumit és több hónap alatt nem kopott egy mm sem belőlle........itt a sarokban
A galériában...
Hívj! 06 90 ... a többit tudod
Viccet félretéve itt vagyok
ha ittvagy még írj vissza mert még most hívlak :D tényleg jó kupak az biztos
Na ezt érdemes megvenni Brian-tól ez egy nagyon jó sisak, volt a fejem ilyen kupak első osztályú grafika pedig nagyon ütős.
Újabb mail
Válasz ment
Úgy néz ki érdekelne a kék, pohi!
Emailben a többit :)
Eladó:
2 db új (különböző mintázatú) piros-fehér-fekete, egyrészes kengurubőr, Arlen Ness bőrkombi, 50-es méretben.Irányár: 110.000 HUF
Akit esetleg érdekel, keressen meg az excatx@freemail.hu címen és küldök képeket.
Örök nyarat, ingyen benzint!
Mármint az x-spirit? A honlapomon van fent róluk kép azok vannak általában...
Kihasználatlanság miatt eladók az alábbiak:
XL-es Alpinestars nyári kesztyű:5000Ft
XL-es Cafe racer kesztyű: 3000Ft
44-es Spool csizma:8000Ft
Büse XL-es,2részes cordura ruha: 20000Ft (Váll,könyök,térdprotektorok,szivacs gerinc..Zippzáros szellőzők..Bélés nem kivehető..Németből vettem,a sérülés már akkor rajt volt,másfél év alatt nem szakadt tovább..Jobbláb,térd mellett, belül van)

noarmy@citromail.hu
06705933791
Hello emberek méretprobléma miatt elcserélném vagy eladnám les méretű imet fekete full protektoros nem sokat használt hibátlan kesztyűmet hasonló kinézetű és védelmű xles kesztyűre!
Nevesítve?
Sajnos szintén drága.... 130 körül van de akkor már 135-ért tudok x-spiritet japánból ami szebb...
Sajna mivel új szériás sisak így drágább kint mint itthon...
Off

Ez most nem mocis téma, hanem egy pici gazdaságpolitika...
Hosszú, megkérdőjelezhető de nagyon érdekes...
Akinek van ideje (és egy csepp esze a közgázhoz), nézze meg!
Ha ismernéd, elnézést....

Dr. Drábik János előadása

On
XR 1000 Flutter2 TC9

ez lemaradt
Engem is érdekelne egy XR-1000-es, mégpedig a következő:
ez lenne az
Esetleg kawaboy tudsz ajánlani vmit?
Szeva Pohi.
Érdeklődnék, hogy mennyi az annyi?
SHOEI XR-1000 Camino Tc6
Előre is köszönöm a válaszod!
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama kék és piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
Darabja 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.

Info:

XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.

Alkudni kötelező
a szürke Shoei XR-1000 60e ft
Szia, azt az Arait, nem véletlenül nem raktam be a 30ezres kupacba, annak 65e ft az ára
Az a narancs sárga mintás arai az megy 30 ba mert ő érdekelne
vagy a szürke shoei esetleg