Eladó motoros ruházta. Berik kétrészes bőrruha 2009-es modell (54-es). Sidi Vertigo Corsa Versenycsizma (44-es) és egy Shoei Raid 2 Destiny TC-2 M-es (57-58 cm) bukó. Mindegyik kétszer használt 50-80 km van bennük. Érd: gonczip@gmail.com, vagy 0670/204-66-78
Vastag bőr... kivehető bélés... két külső, és egy belső zseb... váll, könyök, gernic protektorok... a cipzár bármilyen (bőr, cordura, farmer) nadrágba belevarható, és így össze cipzározható... 4db zárható szellőző... 178-188cm, 80-90kg
aham igen én is hallottam,olvastam
mondjuk itt van egy teszt erről a fajtáról,hát nem dicsérik...de hát ez csak egy
De a tartóssága milyen lehet,hosszútávon,sok használat után hogy viselkedik majd?!
persze persze
ezért is nem tudom mit tegyek,ár is egyforma kábé
a nolan sityaknál az zavar hogy a napszemüveg kint van és félek hogy pocsék lesz a motorozás vele mert koszos,zajos karcos lesz
és vehetek 10ért másikat
a HJC ben belül van és jó anyaga van üvegszál,spectra,kevlár és szép is
de a nolan nevesebb vagy hogy is mondják ezt:) tudom a HJC Shoei tulajdon
hello
tudtok segíteni nekem? Két zárt sisak közül nem tudok választani.Nolan N84 vagy HJC FS-10?
Még kezdő vagyok az első sisakom lenne valamelyik.
Ha tudtok írjatok véleményt,tapasztalatot a kettőről.
Köszi
az, hogy az esés után felpuhul normális. Azt mutatja, hogy egy ponton nagy ötést kaptál. A hungaroringes oktatáson ilyet mutogatnak tanmesével. Kuka, és vegyél egy komolyabbat.
kuka! vagy ültess bele virágot!
azon csodálkozom hogy ennek elvileg a héj ugyan az mint nekem volt. ja és (vitatott) angol törésteszten 5* ot kaptak!
szerintem gyárihibás
Eladó egy 44es Sidi vertigo csizma, és egy Xl-es alpinestars gp pro kesztyű, mindkettő nagyon keveset volt használva, szinte újak. csizma 38e, kesztyű 28e. érd: m412152@gmail.com
70/582-9363
Hali!
Van 1 AGV s-4 sipkám, szokásos szitu ráraktam a kormányra, lefordult kop. Le van szarva simogat leporol és hoppá mit láttok fényezés sérülése között 1 repedés meg nyomtam ujjal és puha máshol nem!Kérdés használjam tovább, vagy vegyek inkább 1 másikat?
használt sisakok eladók, töredék áron! Csak Shoei és Arai a készletben, a képen láthatók ára 30.000 Ft.
Vastag bőr... kivehető bélés... két külső, és egy belső zseb... váll, könyök, gernic protektorok... a cipzár bármilyen (bőr, cordura, farmer) nadrágba belevarható, és így össze cipzározható... 4db zárható szellőző... 178-188cm, 80-90kg
Fix ár!
mondjuk itt van egy teszt erről a fajtáról,hát nem dicsérik...de hát ez csak egy
De a tartóssága milyen lehet,hosszútávon,sok használat után hogy viselkedik majd?!
ezért is nem tudom mit tegyek,ár is egyforma kábé
a nolan sityaknál az zavar hogy a napszemüveg kint van és félek hogy pocsék lesz a motorozás vele mert koszos,zajos karcos lesz
és vehetek 10ért másikat
a HJC ben belül van és jó anyaga van üvegszál,spectra,kevlár és szép is
de a nolan nevesebb vagy hogy is mondják ezt:) tudom a HJC Shoei tulajdon
tudtok segíteni nekem? Két zárt sisak közül nem tudok választani.Nolan N84 vagy HJC FS-10?
Még kezdő vagyok az első sisakom lenne valamelyik.
Ha tudtok írjatok véleményt,tapasztalatot a kettőről.
Köszi
azon csodálkozom hogy ennek elvileg a héj ugyan az mint nekem volt. ja és (vitatott) angol törésteszten 5* ot kaptak!
szerintem gyárihibás
az első ráadásul nagy volt! és egy szép nagy kőre sikerült!
70/582-9363
bar egy ilyen kicsi esestol ekkora serulest szenvedett?
Van 1 AGV s-4 sipkám, szokásos szitu ráraktam a kormányra, lefordult kop. Le van szarva simogat leporol és hoppá mit láttok fényezés sérülése között 1 repedés meg nyomtam ujjal és puha máshol nem!Kérdés használjam tovább, vagy vegyek inkább 1 másikat?