Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50
Ár: 125,000Ft
Tel: 30/680-2519
A Dainese mint márka miért nem szerepel a boncteremben?
Ebből a márkából is keresgéltem sisakokat, de sehol semmi leírás illetve tapasztalat. Ha valakinek van véleménye pro/kontra, örömmel venném.
Sztem vegyél UFO-t. Már rég óta gyárt protektorokat, főleg krossz mocisoknak, akik ugye nem kicsiket esnek... És az ára elég kedvező, meg már 2szer is megvédte a hátamat...
Emberek, a Zandona gerincprotektorokról mit tudunk? Védelem, kényelem, szellőzés, érték-ár arány. Akinek van vagy legalább próbált már fel ilyet, szólhatna 1-2 szót, mert ha jóféle, akkor mivel úgyis megyek majd Superzone-ba, egy ilyenre is beruházhatok akár... Sajna még használtban se nagyon látok az ismertebb (legalábbis általam ismert) márkák cuccaiból, egy új Dainese Wave, Skype vagy akárminek hívjuk, 30+ pénzt azért túlzásnak tartok, max. ilyen 20 körül szeretnék vmi értelmeset kifogni.
Miért kell Neked zöld mindenből? Szerintem kurva hülyén néz ki, ha teljesen összeöltözik az ember a motorral. Van millióegy bőrruci fekete alapszínnel meg pici zölddel, ahhoz egy egyszínű fekete csimma oszt' jónapot.... Az világos, hogy a piros - kék - sárga kiesik egyből, de fekete/fehér/szürke árnyalatokkal sztem jobban járnál...pláne ha a köv moci egy királykék kawa lesz....
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama kék és piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
Darabja 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Info:
XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
tudom,tudom,nem kellene már forszirozni ezt a témát.De.ARAI,basszus most volt fejemen elöször.Mintha a fejemre öntötték volna ,pedig ez legalább 10 éve jött ki a gyárból.Fölvettem mégegyszer,legszivesebben le sem vettem volna,nagyon kényelmes .Nekem gengébb sityakjaim vannak(Airoh mathisse,HJC FS-max,streetfighter)agv is volt,hát az arai teljesen más kategória...
Nekem Alpinestars Vector van, igaz kétrészes nagyon kényelmes szeretem nagyon veszel egy jó gerinc protektort és már profi is szerintem. meg hát ügye Alpinestars nem szart csinál szerintem. személy szerint a kedvencem
Ismeri valaki kicsit konkrétabban az Alpinestars GP-Pro ruhát(1részes)? Aki látott már ilyet közelről, az megoszthatná a tapasztalatait. Nem tudom mennyire vannak benne protektorok, hol perforált, milyen úgy összességében, stb... Csak mert most 600€-ra le van értékelve az fc-moto-n, és így egész jónak tűnik.
Eladó motoros ruházta. Berik kétrészes bőrruha 2009-es modell (54-es). Sidi Vertigo Corsa Versenycsizma (44-es) és egy Shoei Raid 2 Destiny TC-2 M-es (57-58 cm) bukó. Mindegyik kétszer használt 50-80 km van bennük. Érd: gonczip@gmail.com, vagy 0670/204-66-78
A Shoein két mozdulat plexit cserélni, nem értem miről beszélsz. A plexi sem karcolódik, ha nem dörzsiszivaccsal mosod ( nekem sajna sikerült rossz oldalát fogtam a szivacsnak beszélgetés közben) de az sem teszi olyanná, hogy ne lehetne használni. Alkatrészellátás...na azt nem tudom, amikor kellett sötét plexi leemelték a polcról, amikor zajcsökkentőt akartam leemelték a polcról. IMET.
De igen, inkább egy használt Shoei, Arai mint egy HJC.
szerintem egyáltalán nem nehéz cserélni a plexit az araikon
nekem rx-7 van és inkább nagyon könnyű. csak kéét kis karral lepattintod, és ugyanúgy vissza.
Én 45ért vettem egy használt arait tény nem új tény nem 1-2éves hanem öregebb de mivel nemvolt pénzem újra ezért maradt ez.Ha lesz pénzem Újra akkor majd ezt megtartom utasnak.
Az apróhirdetésekben árul Ákos nevű srác használt Arai és Shoeiket érdeklődj nála.
Ha meg Új kell akkor azt olcsón a Pohi nevű jó arc tud itt a forumon is irogat,föleg yamahás topikban,néha nála is van használt.
Esetleg még ha félsz a használt sisaktól és mindenképp új akkor hjc jöhet szóba enyi pénzért de én inkáb a használt Arai mellett voksolok.
Araihoz jobb az alkatrész ellátás mint Shoeihez és tartósabb is(Pl. plexi karcolodás,stb),de a zárszerkezete elég idióta megoldás,Tény sose mozdul el a plexi abból az állásból ahol van a szél hatására ami nagyon jó dolog de plexit cserélni a sisakon félnapos kinlódás annyira tuti biztos a szerkezet.
ELADÓ egy, egy szezont használt 2 részes Berik bőrruha.
Állandóan kezelt, szekrényben tartott.
Nincs rajta kopás se szakadás
Mérete: 46os
Ára: 60.000 ft
Érdeklődni: Tel.: 06306892495
Mail: marcell.szucs@gmail.com
kéne vennem valami bukót, gondoltam, hogy max 40ezret szánnék rá.
Tudom, hogy a bukón, felszerelésen nem érdemes spórolni, de most max ennyit tudok rászánni.
Tudtok ebben az árkategóriában ajánlani zárt illetve felnyitható sisakot, aminek ár/érték aránya jónak számít, esetleg valahol tudtok extra valóban akciókat?
Nincs különösebb extra igényem a bukóval, jó csatja legyen, jól szellőzön, kivehető/mosható bélés, kvázi olcsón lehesseb plexit cserélni rajta, design nem igazán érdekel.
Na hát elolvasgattam itt az agyalgatásokat sisak ügyben! Én is néztem a Vemart de nekem nem jött be. Menni nem mentem benne. Row te igen? Én akkor még mondanám a HJC HQ1-est. Rosszat még nem olvastam róla azon kvül h lekopik a szellőző festése. Na bumm!
Meg én is! Nagyon jól szellőzik és kényelmes is, de a motoron előrehajolva kicsit felgyűrődik a nyaknál. Nem érezni, csak furán néz ki! De amugy szuper dzseki 50ért!
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50
Ár: 125,000Ft
Tel: 30/680-2519