Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Kinéztem egy használt Arai Mick Doohan replicat. Sehol nem találtam errőla bukósól leírást vagy valamit valaki tudna segíteni esetleg?
az a lényeg hogy ha szükságvan rá védjen ha 1000 ft ha 100000ft akkor is. Ámen
Na oké tényleg hagyjuk ezt a sisak dolgot nekem ez vált be neked az.
nekem szerencsére már sikerült lerendezni magamban a ruha sisak mizériát
olvastam itt a fórumon is sok hasznos dolgot ezért köszi nektek már csak a legnagyobb mizériám van hátra a motorvásárlás
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama Tc-1 bukósisak, víztiszta plexivel, pilock előkészítéssel, sisakzsákkal dobozában, "M"-es, 57-58 cm-es fejkerület. 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Az vesz használtan, vagy vásárol más típust Hagyjuk már ezt a sisak mizériát. Én shoei fan lettem, de nem azért mert csak, hanem mert sok sisakot kipróbáltam és ebben találtam meg a tökéletességet. Kényelmes, nem enged a méretéből, kivállóan szellőzik, vagy nem szellőzik (zajcsökkentő szettnek hála), de tudom állítani épp olyanra amilyenre csak szeretném, tehát nem dísznek vannak rajta a légbeömlők. A formája meg gyönyörű és a festése is.... Mindenki azt vesz amit akar. Persze az xr-1000-nek is van hibája, mert nem kivehető csak az arcpárnája, de a shoei x-spiritnek igen, de az már tényleg drága kategória.....majd egyszer.
És akinek nincsen 85 ezer forintaja nekem a ruhám került annyiba
köszi
Aha, Cölöp 20/337-23-55
203372355
énmegadnám ha tegnap nem hagytam volna el a telót.keresd zsebyt a csajoknál vagy ird be ezt a csajos topikba,ott többeknek csinált átalakítást cölöp.
és tudtok adni e-mail címet vagy telószámot?
Jah, Cölöp tuti meg tudja csinálni. Nekem is őt ajánlották a Superzone-ban...
ő róla azt tudni hogy csak hozzá vidd.
azt én nemtom.. de valaki csak megmondja
lehet h félreértetted olyan gondban lennék hogy a gatya nagy rám (méretprobléma) de sértetlen, ezt kéne valahogy átszabni hogy jólegyen rám
jónéhány hozzászólással ezelőt írtatok egy Cölöp nevezetű emberkéről aki iesmivel foglalkozik és elvileg elég jól csinálja őróla mit tudni? előre is köszi
Inkább 65.000 ft-ot......na jó nem....85.000-et....
Hello

A következő cuccok eladók!

-SPIDI kétrészer bőrruha: -Hibátlan állapotú Kb 5x volt rajtam
-Méret: 50-es
-Full protektoros plusz koptató
Ár:120,000Ft

-SIDI VERTIGO csizma: -ÚJ a csizma mérethiba végett eladó dobozában!
-Méret: 43-as
Ár: 55,000Ft

-LAZER FIBER PRO sisak: -Karc és kopásmentes a sisak szinte új
-Ezüst színű plexi van rajt ami (10,000Ft)
-Méret: S
-Kivehető és mosható a belseje!
Ár: 30,000Ft

Akár melyik cuccnál megoldható a postai utánvétel!
Tel:30/680-2519
öcsém hétfön volt miskolcon,ha fölveszik 2év mulva már 65.000 dollárnak megfelelö eurót fog keresni?
faszomot,nem kell sisakak.csak ne baszd be a fejed !
Most nézetem a "Zsaruk becsülete" című filmet.......azt mondja az USA kolléga .....évi szaros 65.000 dollárt keresek.
jah.....
lenne gazdagság!
Hát....annak idelyén ha tudtam volna......mikor még 140 volt a dollár.....
ja és zsírúj!