Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó azért egy prexport csizmát ne hasonlíts egy pluszban vett csizmához ezen is vannak protektorok meg minden.
A lényeg, hogy olyan bokamerevítése legyen ami megakadályozza a bokád elcsavarodását oldalra törését.
Aha jobban azok. Én is estem a Plus-ban vett csizmámban...kb 40-es tempónál és semmi baja nem lett a lábamnak, de 180-nál nem vagyok biztos benne, h nem szakadt volna szét... Viszont a Sidim tuti itt marad a lábamon, meg a bokám nem törik/csavarodik szét...
de akkor gondolom ezek az olcsób csizmák is biztonságosak mi?Én egyszer etem a forma csizmában és kutya bajom se lett.
Nekem bejon.
Jo vedelmet nyujto, nem csicsas surrano kellene, bar mondjuk a Vertigo sem a letisztultsag peldakepe. Alpinstars-okat nem neztem meg...
nekem ez sem tetszik
nem ismerem.. de megnéztem csak a nekem más az ízlésem kinézetre
meg a Dainese Torque Out lehet befuto
suomyval is szemezek...
persze csak azért mert Alpinestars-t nem lehet kapni, a Corsa meg nem annyira tetszik .....de ez pob 50(én is ennyit szántam rá) nem néz ki rosszul és nem olyan sok van belőle...
persze ha 70-et rászánnék akkor Arlen Ness-t rendelnéK
Akkor kérdeznék valamit szerintetek jó a prexport csizma vagy nem biztonságos?
Vagy Sidi vagy Alpinestars. Én ezt venném a helyedben. Mondjuk nekem is Sidi Vertigo-m van...
amúgy előtte forma csizmám volt az is király volt,de szerintem egy nagy balesetben mindegy mi van az ember lábán
értem,nekem csak erre telik de én nem bántam meg
szia! stylmartin-om volt, kb. egy szint a prexporttal. most kicsit magasabb kategoriat szeretnek.:)
Skacok addig meddig válogattam hogy az EBay-on rátaláltam egy Suomy Vandal-ra méghozzá a Bayliss replicára, ráadásul maga Troy Bayliss alá is írta a sisakot. Teljesen új, és mindössze 160euro-ért hozzájutottam. Nem akartam ennyit adni érte, de ezt nemtudtam otthagyni, főleg nem ennyiért Azért köszönöm a segítő szavakat
Nekem prexport csizmám van 26900ft ért vettem nagyon jó kis csizma de látom te drágábbak felé kacsingatsz
Sracok, csimmat kell vennem. Ki mit ajanl? Fekete szin, es tobb even keresztul valo hasznalas az alapfeltetel. Arban olyan 50(+/- par ezer). Vertigot neztem, de asszem mar nincs 45-osben Motorline-nal (holnap reggel hivom oket).
Doohan replika létezik Quantumban, Condorban de RX7-RR-ben is. Linkelned kellene egy képet, hogy pontosabban meg lehessen állapítani, melyiket ajánlották neked...De mindezek előtt csekkold le a csat környékén a gyártás dátumát, mert van egy olyan sejtésem, hogy egy 5-6 éves példányt...
Az inkább járjon kicsit utána,várja ki és vegyen 30-40 mátyásért xr-1000-et. Pl.
Elég nagy darab vagy, de én inkább egy nyelvtankönyvet ajánlanék.
190cm 90kg lágyprotektoros utcai bőrruhát keresek, feketét, vagy sötét nem túl tarkát.
szerintem vagy Quantum F vagy RX-7 mind kettő faja bukó hisz Arai. amúgy Boncterem ben írnak róluk.
Givi termékek széles választéka a legjobb árakon!

Érd: givishop@gmail.com