Aha jobban azok. Én is estem a Plus-ban vett csizmámban...kb 40-es tempónál és semmi baja nem lett a lábamnak, de 180-nál nem vagyok biztos benne, h nem szakadt volna szét... Viszont a Sidim tuti itt marad a lábamon, meg a bokám nem törik/csavarodik szét...
persze csak azért mert Alpinestars-t nem lehet kapni, a Corsa meg nem annyira tetszik .....de ez pob 50(én is ennyit szántam rá) nem néz ki rosszul és nem olyan sok van belőle...
persze ha 70-et rászánnék akkor Arlen Ness-t rendelnéK
Skacok addig meddig válogattam hogy az EBay-on rátaláltam egy Suomy Vandal-ra méghozzá a Bayliss replicára, ráadásul maga Troy Bayliss alá is írta a sisakot. Teljesen új, és mindössze 160euro-ért hozzájutottam. Nem akartam ennyit adni érte, de ezt nemtudtam otthagyni, főleg nem ennyiért Azért köszönöm a segítő szavakat
Sracok, csimmat kell vennem. Ki mit ajanl? Fekete szin, es tobb even keresztul valo hasznalas az alapfeltetel. Arban olyan 50(+/- par ezer). Vertigot neztem, de asszem mar nincs 45-osben Motorline-nal (holnap reggel hivom oket).
Doohan replika létezik Quantumban, Condorban de RX7-RR-ben is. Linkelned kellene egy képet, hogy pontosabban meg lehessen állapítani, melyiket ajánlották neked...De mindezek előtt csekkold le a csat környékén a gyártás dátumát, mert van egy olyan sejtésem, hogy egy 5-6 éves példányt...
Jo vedelmet nyujto, nem csicsas surrano kellene, bar mondjuk a Vertigo sem a letisztultsag peldakepe. Alpinstars-okat nem neztem meg...
persze ha 70-et rászánnék akkor Arlen Ness-t rendelnéK
http://www.parilla.hu/index.ph...
Érd: givishop@gmail.com