Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan áron vettem ezt a sityakot hogy...inkább nem mondom..
85-ért is van már új shoei xr-1000, csakhát a színválaszték kicsi...
vár én nem fikázok! kerestem hetekig! és árverésen vettem a sisakot! a ruhát szintén kifogtam kéztől,
Na akkor elmondom nekem erre telik lazer tornado sisak,spyke ruha,shox kesztyű,prexport csizma.
engem egy grex sisak mentett meg 90 nel lefjeltem a helyéről a lökhátítót agyrázkódáson és kulcscson törésen kívül más bajom nem lett...
a közeljövőben veszek sisakot csak a pénzmagból ki kéne jönnie egy ruhának meg egy normális sisaknak is. szívesen mászkálnék Arai RX-7 tel én is de valószínü hogy Arai quantum lesz belőle.
U.I: tudnátok valami olyan elérhetőséget aki bőr ruhák átszabásával foglalkozik?
Sziasztok! én is közzétenném véleményem...persze nem kell egyetérteni!
eddigi bukóim!

Lazer: elcsúsztam benne 3métert csúsztam eléggé elkopott az oldala! párásodott mint az állat és rohadt meleg! de a mita tetszett!
1-5ig értékelve 2!

Agv: 1nagy esés!(betonárokba fejelés!) egy pici semmi látható baja nem lett a légterelő repedésén kívül! A plexi szar és drága! a kivehető béléssel kijön a sisakból az is ami nemkéne! kiegészítők a sisakhoz NEM LÉTEZNEK! egy ti-tech ből kellett belefaragni a bogárhálót!
1-5ig 4alá elfogult vagyok

HJC: ugye karbon....könnyű az biztos! nagyon passzol a fejemre! olcsó hozzá minden! Könnyen kopik a krómhatás....
de még egy centit sem mentem vele
1-5ig ?

FM: ez a sisak a könyökömon volt mikor elütöttek...(árok) eltört mint a szar!
1-5ig 00!

Shoei: Raid2-t felvettem..egy álom volt! a forma nem tetszett ezért XR1000-t akartam.... de hála a valutának hála nem sikerült olcsón hozzájutni. így ez most elmaradt....

lehet anyázni!
Nem tud valaki XR-1000re zajcsökkentő szettet? Nekem nagyon huzatos, alulról, plexi jól zár meg minden, de nekem nagyon a sisak alá löki a szelet a plekóm.
A Lazer az alsókategória, a Shoei meg felsőkategória? Az már mellékes, hogy a Lazernek is van X-Spirit szintű (tudásban és árban is) kupakja? A húszezer forintos FM bukóm 4 esést kibírt, és a fényezésen kívül más baja nem lett, ha meg mondjuk lefejelnék egy oszlopot, tök mindegy lenne, hogy milyen kategória. Persze ha megtehetném, (sznobságból) én is a legfullabb Arai-ban nyomnám...
Szép estét mindenkinek! Ha nem kínai a cucc, akkor lehet bízni benne! A nagyon neves márkák esetében meg az ár legalább 30 %-ban a márkanevet takarja. Meg kellemes ünnepeket Nektek !
Csak olyan volt mitha nekem irtad volna hogy Shoei sisakom van meg rövidgatyó.....most értem haza egy nagyon jó gurulásból és lehet félreértelmezetm!
mindenki olyan felszerelést vesz,amire telik neki! az már az ő felelőssége,hogy olyan tempóban motorozzon,amilyen biztonságot nyújthat a cucca!egy bizonyos tempó után,pedig már csak a jóisten véd meg,nem a márkás cucc!
ezt miért tőllem kérdezed
talán én írtam olyat,hogy nincs cuccod

nem írtam
én csak azt tudom,hogy mig nem estem addig el sem tudtam képzelni milyen....
Így pár zakó után,ugy gondolom nem véletlen találták ki a biztonságos felszerelést motorozáshoz

Csak ámulok bámulok amikor feltöltenek ide egyesek egy két amcsi videot,ahogyan rövidgatyában sunt-olnak...
Ez nagyon rossz példa

de tényleg ugy van....mindenki a maga kenyerének a pogácsa...azaz kalácsa......vagyis kovácsa
Ki mondta hogy nincsen cuccom?Van nekem minden és én se vok milliomos de amit tudtam megvettem márkásat!Ne ezen múljon ha esetleg baj van....
Pityu hiába magyarázol a Lazer sose véd annyit mint egy felsőkategóriás sisak...ennyi...
Tudod 2 féle motoros létezik, aki már elesett és az aki el fog esni
.
Van neki minden cucca, elég jók, mert jó lenne ha egybe maradna.
és ahhoz jár egy csúcskategóriás csizma is,meg egy csúcskategóriás kesztyü is,na meg hiperszuper csúcskategóriás agyonprotektorozott ruha is.....

Mert azt sokszor hallom,hogy annyiért vegyen valaki sisakot,amennyit a feje ér.....
Szerintem az meg balfasz aki külömbséget tesz,bármejik végtagja közt,meg a feje közt,meg a lába közt,meg a fasza közt...stb.....

Tiszta vicc amikor látok valakit shohei-ban,meg rövidgatyában és papucsban,esetleg edzőcipőben motorozni.....

persze egy shohei az shohei...ezt senki nem vitatja....de az,hogy shoheit viselsz,csak a fejedre nyujt némi garanciát....
de attol még ott a nyak,a gerinc,és a végtagok.....

szóval ezen kár is politizálni,hogy mi a jó,meg mi a helyes....

de ami igaz az igaz......ha teheti mindenki vegyen márkásabb cuccokat....

megéri
Szerintem ez baromság,akkor nem gyártanának olcsóbb sisakokat és meglásd ha olyan a baleset a shoeiben is kikandikál az agyad nyugi.
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama Tc-1 bukósisak, víztiszta plexivel, pilock előkészítéssel, sisakzsákkal dobozában, "M"-es, 57-58 cm-es fejkerület. 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Alpinestars Dyno 54-56 vadi új! 59eft (féláron!)

178-188cm 80-90-kg
Piros/fekete... Grafit/fekete... és Grafit metál színben! Mind S-es méret! (55-56cm)

Minden sisak vadonat új, egyszer sem használt! Dobozában, tartozékokkal! (Tartozékok: orrvédő, bogárháló és Shoei védőzsák!)

Shoei csúcskategóriás sport-túra sisak... csendes, jól szellőző sisak... az új áruk 150eft körül volt... én most 75eft-ért adom (a grafit szinű 65eft) ...japán minőség!

Az XR-1000 és a Raid II-nél magasabb műszaki és árkategória... full kivehető, mosható bélés és gyári tartozék az "orrvédő" és a bogárgálló

CX-I Pinlock 100% páramentes plexi, gyorsan és könnyen cserélhető

AIM+ héjszerkezet (organikus üvegszál+összetett rétegek), rendkívül könnyű, kiváló ütéselnyelő tulajdonsággal, optimális merevség és formatartás...

Kivehető mosható bélés (arcpárnák, fejpárnák)

Dupla "D" gyűrűs zár!

Hívj, megeggyezünk!
Lazert mégegyxer nem vennék!Igaz nekem csak Vertigo Dragon volt de szinte semmiben nem volt jó!Meg nagyon nagy az egész sisak és nem néz ki jó sztem egyik se!Most végre van egy Shoei-m és igaza van sok mindenkinek többek közt tesómnak is hogy vannak sisakok és van a SHOEI!Hidd el nem éri meg sisakon spórolni mert ha véletlenül elszálsz és a bukó szétmegy a fejeden és közben a fejed is akkor más késő azon gondolkozni hogy mért nem vettél inkább egy biztonságos Shoei sisako t!Ami még melette szól hogy 55-85.000 ft ig olyan Shoei sisakot kapsz (használt vagy új)hogy 10 Lazer se ér fel vele hidd el!