Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem lazer vertigom van
nem tágult ki és nem is fakult
matt fekete, hehe

az ár / érték arány sztem jó ez esetben
Már normális sisak és még megfizethető
ha majd lesz miből, veszek majd másikat és ez megmarad második sisaknak
Hát nekem a lazer elég jól fogja a fejem arra nem lehet panasz,és kényelmes is a szellőzés meg ha beleizzadt a fejem az az én hibám volt mert sokszor zárva szoktam hagyni a szellőzőt.De mondom én nem panaszkodok,de kinek a pap kinek a papné
Nem nem
Amit még elfelejtettem a 3 éves shoei xr-1000 M méretben még mindíg M méret.......
Kicsit tobbert vennem, mint te brittol, es par napot hasznalt. Hacsak te nem akarod nekem eladni valamelyiket.
Jó csizma, nekem van egy sima és egy perforált is. A lábra tökéletesen igazodik, mert belül fűzős, tehát eléggé lefixálja a lábad. Aztán rázárod még a csatot is. Kényelmes. 160-al taknyoltam benne meg 100-al is egyszer boka és láb problémát nem éreztem, kicsit karcos lett. A probléma a külső műanyag protektorok a bokánál, az összeillesztésnél nyikorognak a patentok meg a bőr és műanyagok. Szilikon vagy WD40 helyreteszi. Nyáron nem melegebb mint más csizmák, de mióta van egy perforált probiker csizmám szolgálatba, rájöttem mekkora nagy dolog ez, így vettem egy perforált alpint is hála brittnek. Jó csizma vedd meg, hacsak nincs ugyanezen árban egy sidi vertigo corsa, mert az még ami tuti.
A boltban nehéz a komfortérzetet megítélni. Én Shoei párti vagyok volt már a fejemen sok bukó, de ez fogja a legjobban az arcomat és ennek a legjobb a szellőzése, vagy egy csendesítő kittel ennek a legjobb a nem szellőzése hideg napokon. Ez komfort, hogy a melegben átfúj a szél a fejtetőmön ha akarom, ezt még egyik sisak sem tudta nyújtani, max kis szellőcskét.......és nyáron a hőségben mikor általában motorozik valaki ez fontos.
pohi! ha jol tudom, smx plus csimmad van. mondjal mar pls. par szot a tapasztalataidrol rola! en is ilyennel szemezek, kerdes, megeri-e? (alig hasznaltan vennem, olcson)

koszi!
Nem ítélem el, pont ezért írtam, hogy a drágábbak lehet jobbak, de azzal még nem találkoztam
Már csak azért merem mondani hogy nem mindíg a drága jó,mert nekem példáúl volt egy shox bőrkabátom,pár évig használtam,szerttem nagyon kényelmes volt meg minden,egyszer estem is benne és tökéletesen megvédett sőt csak pár horzsolás lett rajta.Na most egy ilyen shox dzseki nem olyan drága mint példáúl egy alpinestar,vagy egy dainese vagy akármi más és még is ellátta a feladatát és jó.
szerintem a lazerel nem jársz rosszúl,és nem mindíg a drága a jó
A boltban ahol néztem próbáltam egy XR-1000 ret után meg ezt a lazer osprey-t, sokkal konfortossab sokkal jobb volt mint a Shoei. de hát mindenkinek a feje válogatja :)
De ne a vertigot hasonlítsd ehez a sisakhoz mert az tényleg nem fasza a boltban is azt mondták hogy szánjak rá többet,a vertigonak példáúl a belseje se kivehető.De nem tudom hogy egy rossz tapaszataltért miért kell elítélni egy egész márkát.A nagyon drága agv-ről is a ti-techről is hallotam már rosszat még sem ítélem el a márkát.Itt mindenki at shoeit meg az arait isteníti,de nem mindenkinek van annyi pénze,és miért ne lehetne jó egy olcsóbb sisak is,na de ugye itt nem a nagyon olcsó sisakokra gondolok hanem a 40 ezer forint körül induló kategóriáról beszélek.
Öcsémnek volt egy Lazer Verigo nevű sisakja, 1 hónapon belül kifakult a festése, foltos lett, a belseje nagyot tágult.......persze ez alsó kategóriás volt lehet a drágábbak jobbak...
Szerintem jó sisak lehet,nekem lazer tornado van ugyan ezzel a héj összetétellel és nekem semmi bajom vele,kényelmes nagyon,én már mentem benne 263-mal is és ott sincs vele gond,a fényezés is elég jó éws strapabíró.
Okés.....majd szólsz......van pár karc a plekón mivel használt, de nem vészes, takarítástól származik......a kupak az szép......a belsejét holnap takarítom ki, eddig nem értem rá......
pohi szerintem tudok rá vevőt
Köszi pohi!
Mennyiért vesztegetik? 65.-ért van egy jó Shoei-im, az adatapomon....
Sziasztok már írtam régebben sisakvásárlás ügyében erről a darabról mi a véleményetek?
http://www.bikerstore.hu/index...
M3 kivezetőnél az Auner is árul oxtart...
Hi! Elado sorba került a csizmám!

http://www.kepesmotor.hu/utcai...
Köszi Pohi!