Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz! megnézem!
Eladó hálós nyári dzseki fekete-kék. Cordurából és hálós anyagból hálós béléssel, kivehető vízálló béléssel. Cipzárral záródik, nyaka tépőzárral, dereka patentes szalaggal, karja hevederrel fokozatmentesen, ujja cipzárral és patenttel szűkíthető.
Kivehető váll-, könyök- és hátprotektor. Négy cipzáras külső és egy tépőzáras belső zseb. Cipzáras és patentes hátsó zseb a vízálló bélésnek. Fényvisszaverő csíkok. L-es méret.
Egyszer volt rajtam. Sajnos méretproblémák miatt meg kell válnom tőle. 15 ezerért viheti bárki. Elérhetőségem az adatlapomon.
Van 40 alatt is azért! mert nekem ilyen kell és kész!
Ezek a félcsizmák szerintem sem tuti! Egyrészt ha a sidiben gondolkodsz mért adnál ki egy cipőcsizmáért 55-öt,amikor a csizma változata 63!És az csizma!
Eladó 42-es női motoros bőrkabát és bőrnadrág ,vagy cserélhető kisebbre.40ezer külön is eladó
Ha ilyesmire gondolsz, akkor : motorline, pardi...
Bár sok értelmét nem látom...
Hollehet kapni sport bakancsot? olyant mintha csizma lenne de félszárút?
Tudja valaki, hogy ki a TCX és az Oxtar forgalmazója Mo-on? Azt látom, hogy a parilla árul oxtar cross cipőket, de utcai/sport egy szál se...
Mekkora a lábméreted? Ha 40-41 akkor a motorline-nál xpd xp-5 féláron 38-ért, ha kisebb/nagyobb akkor sztem 50 alatt a parillás suomy extreme a legjobb ár/érték arányban....
Langyos víz, biológiai tisztítás (gy.k. nyál). Egyebként a plexitisztítók nem árthanak neki, mert az elég röhej lenne... Persze ne dörzsöld smirglivel, de nem kényesek annyira a plexik.
lemaradt
06304254966
06308776347
061 2851241
HY.
Esetleg valakinek nem kéne a BERING kabátom?
XL -es és 40 pénz.170-175 magas 84,5 kg ig jó 86 vagyok és szorit hasban
Vagy csere? csizma 44 es de gagyira!
gyere a "helyedre",kérdeznék!
Ja és még egy kérdésem lenne!
bőrruha festést vállalnak valahol? kétrészes fekete-fehér szürke ruhából szeretném eltűntetni a szürkét
Sziasztok! várom az ötleteket hogy hhonnan szedjek csizmát 50ért!
Fő irány SMX Pusz. paradinál nincs
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama Tc-1 bukósisak, víztiszta plexivel, pilock előkészítéssel, sisakzsákkal dobozában, "M"-es, 57-58 cm-es fejkerület. 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
sziasztok!Vettem egy sisakot (UVEX V1) és ilyen golyó,rovar,por,kézigránát álló plexi van rajta,csak mondták hogy ne nyuljak hozzá mer akkor annyi neki.Ti az ilyen kényes plexiket mivel hogy tisztítjátok?előre is köszi:)
60 ropit? A 2008-as Supertech, amiből nincs a méretemben 70 rugó, az új pedig 85-90 lesz.
Köszi! 41-es amúgy a lábam. A kék-sárga amúgy is bejövős. Ráadásul nincs 60 ropi sem. Szerintem innen rendelek.
Eladó 56-os Alpinestars Vector 75000Ft (ez alatt inkább felgyújtom)

2részes,perforált,gp protektorok,műanyag vállprotektor..
Nem töredezett/kopott..Pár kisebb karc,ezeken kívűl tökéletes állapotban.

06705933791
noarmy@citromail.hu
Bocsi, ezt nem olvastam az előbb....
Így nagyjából egy pizza árát spórolja meg az ember azáltal, hogy megvesz egy 4 éve raktáron heverő (egyébként kurva ronda) csimmát a fritzektől, ahelyett hogy leszurkolna 60 rudit a pardinál a sokkal ütősebb 2008-as modellért...
Ha nem 43 és 46 közötti lábad van akkor Alpinestars Supertech Racing csizmát tudsz venni most akcióban 179 euró+posta(9 euro)! 350 ról van leárazva és így már olcsóbb mint az smx-plus! Meg egy héten belül meg is jön!
https://www.fc-moto.de/epages/...
Regisztrálás
+ kifizetés kb 2 perc
A Blackmotors-on, és a Pardi-n kívül árulnak-e még valahol Alpinestars SMX Plus csizmát? Ugyanis ma voltam a Pardiban miután azt mondták 2 héttel ezelőtt, hogy majd 2 hét múlva kapnak új csizmákat (ugyanis nem volt a méretemben) és csodák csodájára ma sem volt, hanem azzal küldtek el, hogy majd 3 hét múlva (nem kicsit lettem ideges, hogy a fő importőrnél összesen 5 hetet kell várni egy hülye csizmára), de mivel volt még akciós Supertech náluk gondoltam akkor veszek azt. Milyen meglepő abból sem volt a méretemben, és az is majd csak 3 hét múlva lesz. Röhej. A Blackmotorsnál pedig 10 ropival drágább a csizma, mint Pardiéknál. Szóval esetleg még valahol?