Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem igen, mert az 54-es suomy pont akkora mint az 54-es alpinestars....
Hello lenne egy kérdésem Alpinestars 1 részes ruhákkal kapcsolatban: milyen ezeknek a méretezése a többi cég gyártmányaihoz képest? Szűkebb-bővebb? próbáltam már 58-as méretből Clovert, Suomyt, Spidit, ezek jók voltak rám, várható, hogy egy 58-as Alpinestars is rámjön? Segítsetek légyetek szívesek!
Köszi Pohi... tündér vagy ...de nem voltál Te ilyen... vagy várjunk csak ilyen voltál
Oksa, a számom (70) 459 26 78
a kabátokról érdekelne pár infó, dobj egy telószám felhívlak és megbeszéljük
...talán éppen szombaton vesz motort a fickó....
Az igazság az, hogy van itt egy cimborám, akinek áll a fészerében valami járgány (miután Ő itt megszokott áron 8 milláért vett egy alap busát) amit megkapok heti 1-2 alkalommal használgatni....Szal kell valami jelmez, na!
És ha már itt tartunk, és ruha csizma bukó kesztyű megvan akkor meg lehet venni hozzá ezt a makulátlan állapotó gixet 750-et:

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

A héten cseréltük az olajat.....+spórolás
Alpinestars Magnum, bőr, új, 54-56... új ára 120eft körül... nálam 59eft!

Alpinestars Dyno, bőr, 52-54... új ára 120eft... nálam 59eft!

Vastag bőr... nadrággal összecipzározható... perforált bőrpanelek... kivehetőbélés... külső és belső zsebek... váll és könyök protektorok... fényvisszaverő betétek stb. szóval igazi motoros bőrdzsekik... :)
Piros/fekete... Grafit/fekete... és Grafit metál színben! Mind S-es méret! (55-56cm)

Minden sisak vadonat új, egyszer sem használt! Dobozában, tartozékokkal! (Tartozékok: orrvédő, bogárháló és Shoei védőzsák!)

Shoei csúcskategóriás sport-túra sisak... csendes, jól szellőző sisak... az új áruk 150eft körül volt... én most 75eft-ért adom (a grafit szinű 65eft) ...japán minőség!

Az XR-1000 és a Raid II-nél magasabb műszaki és árkategória... full kivehető, mosható bélés és gyári tartozék az "orrvédő" és a bogárgálló

CX-I Pinlock 100% páramentes plexi, gyorsan és könnyen cserélhető

AIM+ héjszerkezet (organikus üvegszál+összetett rétegek), rendkívül könnyű, kiváló ütéselnyelő tulajdonsággal, optimális merevség és formatartás...

Kivehető mosható bélés (arcpárnák, fejpárnák)

Dupla "D" gyűrűs zár!

Hívj, megeggyezünk!
Azért van kék festék itthon
Meg végső de nem utolsó sorban még melóba is felveheted a kék fehéret!
naja......azért kékre mert csak ilyen festék van itthon
Ha így nem megy el átfested?
Végülis van benne valami!
Pl nekem is jobban bejönnek a kék cuccok!
Lesz egy kék fehér is ugyanaezen paramáterekkel.....ha minden igaz jövő héten.
JÓ van na!
Méret?
A sisak M-es méretű....ez lemaradt.....56-57 cm-es fejre való.....elméletileg és gyakorlatilag is szerintem
Ennyiért a magyar boltokban is van!
Jön a meleg a dainesen meg nincs perforáció és belesül a töke, miközben a motorosokat nézi az ablakból, hideg sört szopogatva
Mi változik szombaton hogy ennyire hirtelen venned kell egy másik ruhát?
Az előző még megvan ha jól látom. Meg tán motorod sincs.
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama Tc-1 bukósisak, víztiszta plexivel, pilock előkészítéssel, sisakzsákkal dobozában. 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Köszi. Ha szombatig összejönne valami, ne habozz megkeresni légyszi, ellenkező esetben kénytelen leszek balek módon üzletben vásárolni valami Beriket, amit amúgy nem szeretnék...