Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy Wedze.
Régebben az volt, mostmár sportáganként vannak saját márkáik, az outdoor cuccoknak most nem tudom, éppen mi a neve.
Szoval akkor adokoteles az alsoruhazat. Csak erre voltam kivancsi. A tobbit vagtam.
Hervisben a síaláöltözők kifogytak. A Decathlon márka Quechua vagy mi
Olyan 15 eft/ garnitúra körül gondolkodom.
Az árak elég széles skálán mozognak, kifoghatsz akcióban teljes szettet (póló+nadrág) 5-6ezerért is, de kaphatsz csak pólót 13-15körül is.
OKS! Akkor körbenázek a sportboltokban. Köszönöm az ivfókat!
Jóárasan Decathlon, mindegy minek hívják, csak műszálas cucc legyen. Szokott lenni nekik 2-3ezer körül ilyen technikai alsónak hívott rövid és hosszú ujjas pólójuk is, meg kb 4ezerért vmi saját márkás futónadrág elastic anyagból, nekem is az van, jobban bírja, mint a HellyHansen nadrágok kb dupla ennyiért.

Ha szerencséd van, esetleg vmelyik Hervisben találhatsz még sí aláöltözőket félár körül, azok is teljesen jók nyári aláöltözőnek, ha nem Thermo típusúak, vagyis elég vékonyak.
Hiiii! Voltam kint a kiállításon, de akkor még nem volt aktuális. Kesztyűt kerestem, hmmmm de nem találtam olyat ami tetszett volna.
Egy normálisabb túraboltban....coolmax anyagú pl.
Hervis, Mountex....
kiállítás tele volt vele bakker
A kérdés tehát még mindig él! A Decathlonos ricit megnézem. Azon kívül tud még valaki valami nyári aláöltözetet jóárasítva?

mindent értek
1.nem. 2 igen

bah, ügynök vagy? pénügyi szolgátatónál dolgozol?

Csodálkozol? Recesszió van...
Nekem nem fizeti a cég! Most kérdeztem meg. Ez van.
Ja és már a gyógyszerek is korlátozva vannak, a gyógyhatású készítmények, vitaminok már nem ilyenek...
Én értem mit szeretnél mondani, de azt kell a többieknek sugározni az egéségpéntárral, hogy a TÉNYLEGES KP amibe kerül neked egy termék ha egészségpénztárra vásárolsz, az a termék értékének 36%-a!
De semmi sportszert nem kapsz adómentesen. Sajnos. Csak gyógyszert, szemüveget, orvosi ellátást...
így van. adómentest kell venni mert kvázi ingyé van, adökötelesnél meg uaz mint ha saját adózott pénzedet költöd....(mindegy, h eü számláról vagy pénztárcából, mert uaz a pénz)
Ha a családban vkinek napszemüvegre, vagy szemüvegre, kontaktlencsére van amúgy s szüksége, akkor ki tudod venni a 100%-ot belőle, ugyanis ezeket teljes áron térítik, az illetővel kell kifizettetned...
Az hogy nem mindig vásárolsz adóköteles terméket, gyógyszerek stb adómentesek. Ha kiveszed a zsét akkor az egész után fizetsz adót, tehát 9000 ft-os számla után csak 5760 ft-ot tudsz költeni. Ha nem veszed ki akkor akár 9000 Ft-ot is el tudsz költeni..
Egyébként meg irasd rá, hogy hokis védőfelszerelés, azt fizetik!
Köszi, azért írtam hogy kb 30, nem tudom pontosan a mostani mértéket