Jóárasan Decathlon, mindegy minek hívják, csak műszálas cucc legyen. Szokott lenni nekik 2-3ezer körül ilyen technikai alsónak hívott rövid és hosszú ujjas pólójuk is, meg kb 4ezerért vmi saját márkás futónadrág elastic anyagból, nekem is az van, jobban bírja, mint a HellyHansen nadrágok kb dupla ennyiért.
Ha szerencséd van, esetleg vmelyik Hervisben találhatsz még sí aláöltözőket félár körül, azok is teljesen jók nyári aláöltözőnek, ha nem Thermo típusúak, vagyis elég vékonyak.
Én értem mit szeretnél mondani, de azt kell a többieknek sugározni az egéségpéntárral, hogy a TÉNYLEGES KP amibe kerül neked egy termék ha egészségpénztárra vásárolsz, az a termék értékének 36%-a!
így van. adómentest kell venni mert kvázi ingyé van, adökötelesnél meg uaz mint ha saját adózott pénzedet költöd....(mindegy, h eü számláról vagy pénztárcából, mert uaz a pénz)
Ha a családban vkinek napszemüvegre, vagy szemüvegre, kontaktlencsére van amúgy s szüksége, akkor ki tudod venni a 100%-ot belőle, ugyanis ezeket teljes áron térítik, az illetővel kell kifizettetned...
Az hogy nem mindig vásárolsz adóköteles terméket, gyógyszerek stb adómentesek. Ha kiveszed a zsét akkor az egész után fizetsz adót, tehát 9000 ft-os számla után csak 5760 ft-ot tudsz költeni. Ha nem veszed ki akkor akár 9000 Ft-ot is el tudsz költeni..
Ha szerencséd van, esetleg vmelyik Hervisben találhatsz még sí aláöltözőket félár körül, azok is teljesen jók nyári aláöltözőnek, ha nem Thermo típusúak, vagyis elég vékonyak.
Hervis, Mountex....
mindent értek
bah, ügynök vagy? pénügyi szolgátatónál dolgozol?