Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Suomi sisaknak csak a neve finn , vagy a gyártója is?
Én csak suomyt használok Jó ár/érték arányú sisak, sbk / sbs mezőny fele suomyban megy
Mi a véleményetek a Suomy bukókról?
sajnos azt nem tudtam kipolírozni belőle
Bitos vizi baleset volt.
hay keresnék 42-es sport csizmát valami normálisat 40000-körül
Van 2 eladó olcsóbbfajta sisakom! Az egyik egy Mtr egy gyári és egy sötétített plexivel A másik pedig egy UVEX PS 430! Mindkettő új állapotban van és csak párszor használtam öket!
Mindkettő L-es méret!
Érdekelnek valakit?
Durva bazzeg, az a kagyló hogy fúródott bele....
Köszi, nem számítottam jobb hírre sajna...
Figyu! Egy januári superbike-ot lapozgattam a minap és megakadt a szemem egy hirdetéseteken. A képen Dovi borít egy jobbosban, nincs előttem az újság, de asszem fekete-fehér a kép, kezén a kesztyű pirossal kiemelve.... Szöveg mindössze annyi, hogy forgalmazó (importőr?) a Ti cégetek illetve asszem a cs-bege.... Nem tudtam megfejteni, mi a hirdetés tárgya? Dovin Vemar és Spyke cuccok, a moci a tavalyi Hondája....
Tényleg nem baszakodás, csak szeretném tudni bennem van-e a hiba....
Náluk van hosszított, stb. Szívesen.
uppsz, 4. kép csere
1. és 2. kép előtte.
3. és 4. kép utánna.
A mély karcokat nem hozta ki, de jelentős a javulás. A bukósisakomat is átpasztáztam vele a karcos helyeket, azon még jobb a javulás, sajna arról nem készítettem képeket. 1680 Ft-ot megért a szer..
Bocsi nem tudtam kihagyni
Akkor úgy írom két pár csizma! Féreértések elkerülése végett! Az egyik /akito/ 42-es a másik/shox/ 43-as méretű!
Szia! A ballábas a shox vagy a jobb?
hali srácok! Van két újszerű,hibátlan csizmám eladó,jó árban! Az egyik shox a másik Akito!Akit érdekel írjon és küldök képeket!
Köszi TheBear! javascript:smile(document.frmmsg.body,'30');do
cument.frmmsg.body.focus()
Épp most találtam rá a bikerworld-re a gugliban.Egyébként nem az a baj a barátommal hogy nagy darab,hanem inkább az hogy nagyon nem konfekció méret. javascript:smile(document.frmmsg.body,'02');do
cument.frmmsg.body.focus()
Mennyire extra? A Bikerworld pl.
Sziasztok!
Egy NEM konfekció méretekkel megáldott cimborám hajt magának motoros ruhát de égen földön nem talál.
Tud valaki olyan üzletről aki foglakozik extra méretű cuccokkal?
Elsősorban kabát kellene.
Előre is köszönet a válaszokért!
Reméljük, nem is fogod!
Valami üvegszálas ,de még nem próbáltam törik-e
Vigyázz rá, lehet már úgy törik mint a porcelán!
Ilyen hegyre járó, de még a festése sem karcos.
Remélem dísznek használod, vagy csak a körhintán...
1989 sep.12. És még sisak csak ez a qrva takarólemez elveszett.