Sziasztok! Tegnap voltam a kiállításon,és néztem magamnak HJC sisakot. A CL-ST nemjött be, mert belül van 2 varrat a párnázásba, ami nagyon nyomta a fejemet
FG-14 -et szerettem volna venni,de már nemvolt a méretemben
FG-15-öt felbróbáltam, az egy álom sisak, csak még a kiállítási akciós ára ( 35 ezer) is sok volt nekem
Ha valaki tud szerezni valahonnan jó áron FG-14 vagy FG-15 -ös HJC sisakot M es méretben , lehetőleg kék színben, az légyszi szóljon!
Ki tudja milyen csizmát hord? Nekem az smx-plus-on bepattintós van, abból a magnéziumos 5000 Ft volt 2 éve......kéne megint venni mert nem hogy elkopott, de a csizma orra is, be kell takarni a lukat
Eladó egy Új HJC HQ-1 LORDSHIP bukósisak, stílusváltás miatt.
Egyszer sem használt.
TULAJDONSÁGAI:
a világon az első 4x4 \\\"3K tow twill\\\" carbon sisak
teljesen új sisak struktúra kivül és belül
szélzajmentes kialakítás
professzionális 5 pontos szellőzőrendszer
Aquatrans\\\" gyors csepp-eltávolító, kivehető és mosható antiallergén belsőrész
dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel
dupla D-gyűrűs sisakcsat
kivehető orrmaszk, bogárháló, sisakzsák
Ára: 60000Ft és fix. 57 körüli fejméretre ajánlom, nekem legalább is 57-es van:)
Eladó Dainese T-Age két részes kivehető full protektoros, púpos 50-es méretű kb. 170-180cm magasságra és 65-80 Kg emberre jó bőrruha, valamint egy Dainese T.C.I. Zip típusú 42-es csizma újszerű állapotú, párszor volt rajtam. Sípcsontnál kompozit protektor, oldalt csavarodás elleni védelem.
Aki szeretne sisakot venni és megy a kiállításra nagyon fasza HJC k vannak iszonyat kedvezően!
Mondjuk én egy használt arait vettem igaz nem rx7rr de egyenlőre nemvolt több lovém,később ez az arai lesz utas sisak magamnak meg rx7rr :)
Nagyon csalódott voltam,hogy se kawasaki se ducati nem volt kint :(
Kesztyüből se volt választék,ruhákból azért volt bőven de ami kedvező árú és zőld két félét találtam olcsobb árfekvésbe a motorosruhabolt kinálatából a oneforce -t drágább kategoriából a spyket asszem talán euromotornál.Mivel az olcsobbra volt keret megvettem azt 77ért adták 2részes protektoros zőőd.
Eladó Sidi Vertebra 2, kék, 40-es méret.
Üdv
Zsu