Maci! Most látom csak, hogy szert tettél egy Béla királyra...
Érdekelne, hogy hány centi magas vagy?!
A 64-es alpin méretből arra saccolok, hogy 190 felett kéne mozognod, akkor meg méginkább érdekelne a véleményed, hogy mennyire kényelmes a BKing egy magas fickónak.... Az újságaim szerint nem annyira....de most látom, hogy már kettőfélért utánavágják az embernek fulgázék...
Minimum elgondolkodtató...
Húh! Ez nem lenne hülyeség, mondjuk én a Dainese-nél ezt a Black Shield-et néztem amúgy ki, de akkor már jobban megérné ez a wave,pláne, h ebben az extreme sport boltban olcsóbb is...és ha tényleg ugyan az az egész, hát akkor...
Csak néztem az oldalukat, és nincs fent a Wave típus, vagy én nem találtam...köszi az infót amúgy! erősen megfontolandó a dolog
Ha szellős gerincvédőt akarsz, akkor Dainese Wave. Illetve van egy Nextwave nevű is, amit nem a Karasna, hanem a ProCross árul, mert a gyár snowboardos szériájában szerepel és a színe fehér, de ugyanazt tudja minden tekintetben, mint a motoros.
És az ára kb 7ezerrel kevesebb, mint a Karasnában, ahol én legutóbb 35-36körül láttam. Ezzel szemben a ProCross-ban akkor vol 27-28ezer.
Csak ne motoros gerincvédőt kérj, mert akkor elzavarnak a Karasnába, mondván, ők motoros protektort nem tartanak.
Köszi a válaszokat srácok, a Forcefieldet néztem amúgy kiállításon, nekem drága, meg azt írják róla, hogy igen meleg, mivel gumi tompít benne ...amúgy meg biztos fasza lehet. A Kengurut is néztem de nekem az puritán(nak tűnik ), szóval nem jutottam sokra.Ja felpróbáltam a Dainese-t is, de az megint csak drága, de lehet az lesz, csak gyűjtök még
Amúgy ez a kiállítás...hát... Nem volt rossz, de olyan jó sem.Nem voltak számomra kihagyhatatlan ajánlatok.
köszi még 1x...
Zandona vagy Acerbis hátprotektor lenne a jobb választás..? Esetleg ebben az árkategóriában más?