Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Zandona vagy Acerbis hátprotektor lenne a jobb választás..? Esetleg ebben az árkategóriában más?
szia!
köszi, ez eléggé rendben van! :)
Szia ColdF!

Askew x9 racing.
[L=www.motoroazis.hu]csizma[/L
Hi!
46-47-es csizmád, alpin vagy dainese?
Fekete-fehérben 44-es 35000Ft
40 000Ft 54-es.
Jó estét uraim.Sajnos úgy tűnik,hogy idén nem lesz több motoros cuccom,így sajnos nem tudok kéréseket teljesíteni.Még néhány dolog van nálam,ha valakit érdekel,hívjon.
Spyke speed Toy kangaroo 56-os 200 000Ft
Dainese axial race carbon 44-es 40 000Ft
spidi carbo six xl-es 28 000Ft
spidi race vent l-xl 25 000Ft/db
icon motorhead skull xl 75 000Ft
0670 9448042/hívj,megegyezünk!
tudtok nekem full fehér csízmákat mondani 40e körül/alatt? a Suomy-t tudom 47ért, de abban sok a szürke is, fehérebb kéne :)
Maci! Most látom csak, hogy szert tettél egy Béla királyra...
Érdekelne, hogy hány centi magas vagy?!
A 64-es alpin méretből arra saccolok, hogy 190 felett kéne mozognod, akkor meg méginkább érdekelne a véleményed, hogy mennyire kényelmes a BKing egy magas fickónak.... Az újságaim szerint nem annyira....de most látom, hogy már kettőfélért utánavágják az embernek fulgázék...
Minimum elgondolkodtató...
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
AGV bukó és BOS cordurakabát eladó!
Köszi szépen
Sokat segítettél
Egyetlen üzletük van a Margit-krt-on.

A Karasna meg a Lehel térnél a Váci úton.
Esetleg nem tudsz mondni nekem valami üzletüket a népligethez közel mondjuk...vagy a BME-hez?De ha valamelyik metróvonalhoz közeli, az is tuti...
Uhhhh, most tényleg nincs fent nekik, de egy próbát szerintem megérhet. Tavaly 3 ismerősöm is vett náluk.
Húh! Ez nem lenne hülyeség, mondjuk én a Dainese-nél ezt a Black Shield-et néztem amúgy ki, de akkor már jobban megérné ez a wave,pláne, h ebben az extreme sport boltban olcsóbb is...és ha tényleg ugyan az az egész, hát akkor...
Csak néztem az oldalukat, és nincs fent a Wave típus, vagy én nem találtam...köszi az infót amúgy! erősen megfontolandó a dolog
Ja és a cimkék szerint ugyanazoknak a CE minősítéseknek fele meg mind a kettő!
Ha szellős gerincvédőt akarsz, akkor Dainese Wave. Illetve van egy Nextwave nevű is, amit nem a Karasna, hanem a ProCross árul, mert a gyár snowboardos szériájában szerepel és a színe fehér, de ugyanazt tudja minden tekintetben, mint a motoros.
És az ára kb 7ezerrel kevesebb, mint a Karasnában, ahol én legutóbb 35-36körül láttam. Ezzel szemben a ProCross-ban akkor vol 27-28ezer.
Csak ne motoros gerincvédőt kérj, mert akkor elzavarnak a Karasnába, mondván, ők motoros protektort nem tartanak.
Köszi a válaszokat srácok, a Forcefieldet néztem amúgy kiállításon, nekem drága, meg azt írják róla, hogy igen meleg, mivel gumi tompít benne ...amúgy meg biztos fasza lehet. A Kengurut is néztem de nekem az puritán(nak tűnik ), szóval nem jutottam sokra.Ja felpróbáltam a Dainese-t is, de az megint csak drága, de lehet az lesz, csak gyűjtök még
Amúgy ez a kiállítás...hát... Nem volt rossz, de olyan jó sem.Nem voltak számomra kihagyhatatlan ajánlatok.
köszi még 1x...
Jaj ami lemaradt

Shoei :50000.- xs
Airoh Sv 55: 20000.- Xs-s
Shox ruha 22000 L-s kb 170/72 ig jó volt
Az asszonyé......karcmentes XS
Uj plexivel 20000.-
Hali
22000.- Kompletten.
Üdv!
Van egy FS-10 sisakom új arcpárnával kék színben,ha érdekel.
Ja, persze elérhetőség, ha valakit érdekel. :)

zs.varga[kukac]freemail[pont]hu