Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemreg voltam Parillanal, es bar elfelejtettem megtapizni, elmondasok alapjan jo kis cipello.
csabi senda van egy ilyenem.kék fekete dainese.új
akkor lehet hogy megnézem holnap!
szvsz eleg franko az a suomy
szia gergo r6!Ment a kesztyű,fél ötkor adtam fel!Hali
az nekem nagyon soksok, 40-45ért keresek inkább csízmát, azért gondoltam a sima vertigora. most gondolkozok suomy extremen, de még nemtudom.
Szerintem ha a motorline-ban van a méretedben vertigo corsa akkor ugorj rá 63e nem pénz érte. Ez a gazdasági helyzet nem tudni mikorra rendeződik sajnos....a szezon pedig már elkezdődött.....szerintem...
Az FC-MOTO nál is elég jó akciók vannak! Alpinestars Supertech Racing postával 189 Euro! De nekem a puma 1000 kicsit jobban tetszik! Azt is 210 ért postával együtt lehet vinni! Én biztos azt venném!
Ok-ok, en nem ertek hozza, csak ami oda van irva, azt olvastam Azert hittem, hogy air.
Ez is Vertigo Corsa, acsak ez a perforált verziója. A sima vertigo 59400.
Azt nem hinném, mert a Vertigo Corsa volt 65 körül...
Most nagyon elszalltak az arak basszus...
nekem a sima Vertigo lenne megfizethető :)
...az is akciósan :D
Meg mindig az. Asszem 63ezer huf-ot kernek erte. (vertigo air)
Pár hete még akciós volt a Motorline-ban
köszi! akkor várjak a csízmavásárlással?:)
Hy Brit88, sikerült feladni Csornára a Race Vent kesztyűt?
Sziasztok! Valaki mondhatna egy webcímet, hol lehetne minőségibb gyorsaságis ruhát venni 170-es csajnak? Valami olyan kellene, ami nem gagyi, de megfizethető.
Olcsón most nincs semmi, ilyen valuta mellet van vagy 65000 Ft kintről. Itthon meg akciósan olcsóbb volt a vertigo corsa a motorline-nál.
Valaki nem tud szerezni Sidi Vertigo -t kicsi pénzért?
Shoei Z-one S-es Új! 65eft
Shoei Z-one S-es Új! 75eft
Shoei Z-one S-es Új! 75eft
Dainese Charger 48-50 Új! 59eft