Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ha ARAI, X-Lite, Alpinestars meg társai lesznek akcióban a LIDL-ben, én is rohanni fogok, egyelöre maximum a leakciózott ételekért járok csak oda
Mától a LIDL-ben motoros akció van.
Üdv!

Megvan még a sötét plexid?
Vettem egy csizmát erről a márkáról mi a véleményetek?Csak erre volt lóvém de nekem nagyon tetszik azért is vettem.

Prexport sonic
Köszi
Nem tudom miért,de a Kushitani mániává kezd válni nálam.Annyira más utakon járnak mint a többi gyártó.Ráadásúl szinte mindent kézzel csinálnak,egy kis családi manufaktúrában.
Tuti, hogy drága és ez a vízálló gore-tex dolog baromság, mert valójában átázik egy idő után mind.....és hiába fújom én impregnáló sprayel mosom speckó mosószerrel....

Persze érdekes leírás mint az tőled már megszoktuk A link-elés csak rövid linkeket enged....ezért nem sikerült...néha nekem sem fér bele...
Azért nem csak acordura létezik mint textil:
"KUSITHANI ISAMU GORE-TEX®
Verseny a biztonság és a kényelem között. A textil már régen nem a gyengébb alternatíva a bőrrel szemben. Az ISAMU GORE-TEX® nadrág a bizonyíték arra, hogy a biztonság és a kényelem kiválóan megférnek együtt. Az erős Schoeller® Dynatec megerősíti a térdet és a nadrág oldalsó részét, a térden és a csípőn található protektorok pedig a lehető legpuhább landolást biztosítják, ha szándékod ellenérte a légteret választanád. A kivehető termobélés, a Cordura®-ból készült sretch betétek, a szél- és vízálló, valamint lélegző GORE-TEX® Z-liner membrán a kényelmes viseletet tökélyre fejlesztik. „A tökéletes textilnadrág, sportos szabással, és olyan testhezálló, mint egy harisnyanadrág” – mondja egy férfi tesztversenyző, aki ismeretlen kíván maradni. A KUSHITANI inkább azt mondja: „tökéletesen passzol”. Tehát olyan nadrág, amelyet tényleg meg kell próbálnod."
www.kushitani.nl/hu/model%3Fmo..." title="http://209.85.129.132/search?q=cache:SMEmjLbnxKcJ:www.kushitani.nl/hu/model%3Fmo..." target="_blank">http://209.85.129.132/search?q...
Óóóóó....sajna nem, mert nagy a valószínűsége, hogy sok lesz a motoros meló + a 3 naposra is kell menni motoros engedély hosszabítóra, lakásépítés is folytatódik úgy néz ki + nagyon jó közeli barátom is építkezik neki is segítenem kell. Szóval se idő se pénz nem lesz idén ilyen nyalánkságokra ez tuti, ezért nem is ígérgetek, a társasággal nincs gond az tuti jó lenne. Örülök ha 1-2 alkalommal feljutok a mátrába vagy a ringre nézelődni esetleg egy kis túra szlovákiába........persze öcsémtől erősen függök ez sem könnyít a helyzeten. Nameg túrázok én egész szezonban fene akarja a seggét kínozni még ausztriáig is
szia, Araiból már csak egyszínű fekete Quantumom van S-es méretben.
na jóccaká pöcsösök, létem
ez dehülye
Gyere, mond ki, könnyebb lesz a súly.... ,
Nem jössz velünk Ausztriába 24-én? Április.
Te......
már késő
Én is jártam ilyen szerkóban melózni, nade akkor nem olyan tempóval mint bőrruhában..... az okos ember a más kárán tanul a hülye meg a sajátján......én már voltam hülye, most már inkább okos maradok.
Ez úgy szokott lenni, hogy amikor kijössz a körházból a család vesz neked egyet.
Mármint csizma ,meg nadrág vmikor..
Kabátom már van,kesztyű lesz,sisak ,meg nadrág majd vmikor..köszi !
Vasárnap Visegrádnál R1-en a srác bőrkabát+farmer+sportcipőben nyomta.....a hullajelőltje
Arra akartam célozni, hogy ruha is kell nem csak sisak, meg kesztyű és csizma is, a sisak kötelező, a többi csak ajánlott, bár én kötelezővé tenném. Ha elcsúszol 100-al farmerban textil kabátban, beleég a bőrödbe mindkettő, ha kesztyűd sincs akkor a kezed egy életre kuka szerintem........szóval csak okosan
Pohi Te nagy humorzsák vagy...
hülyeállat.
gyári plekóval nekem is fullszar volt az AGV,de egy irridiumos csere után megszünt a szél.mondjuk ettő az AGV még szar maradt