Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1989?
Most én kérek segítséget!Van egy 1989 szep 12-én gyártott shoei sisakom, Typ-JW ehhez szeretnék venni bal oldali takarólemezt, vagy mindkettőt.kérem , aki tud segítsen.Köszönet.
Köszi, indulok a homasitába, ott 1680 Ft, majd jelentkezem milyen lett a végeredmény, hátha másnak is segít..
Keresek megvételre BERIK (4286) 50-es méretű Black/Green Bőrkabátot!
mivel két bukóm van és a drágábbra kell vennem sötétítettet, így nem fogok még az olcsóbbra is venni plusz plexit. 1600 Ft-ot megér egy próbálkozás, annyi ez a karceltüntető cucc..
Igen, veszel a boltban egy másikat
Nyilván ki lehet, de függ a plexi vastagságától. Egy SHARK versenyplexinek neki mernék állni, de pl a Shoei plexijeinek nem nagyon, annyira vékonyak.
A Louis-ban lehet kapni vmi feltöltőanyagot, amit utána síkba lehet polírozni, de hogy ennek jobb, vagy rosszabb lesz a fénytörése a karcnál, azt nem tudom.
XERAPOL
szia !
esetleg Held sport bőrcsizmát tudsz szerezni ? 38-as méretben elfogadható áron ? erre gondoltam.
előre is köszi.
bukóplexiből (víztiszta, sima) a sérülést, azaz mély karcot ki lehet belőle valahogy polírozni? Vagy más módszer létezik?
Szerencsére szó nincs erről. A 2009 es csizma akciókat karácsonyra várhatod (nálunk) . Egyébként a szállítmány 2 héten belül itt lesz.
Szvsz próbáld fel egy boltban mindkettőt, így megérzed melyik kényelmesebb neked (bár terepre páncél kell, pályára pedig inkább full protektoros ruha).
De a pálya és a terep az két motort feltételez, ha kezdő vagy döntsd el, hogy melyik stílussal akarod kezdeni.
Kösz a választ. Elment az eszem és most kezdek motorozgatni, ezért vannak esetleg hűjye kérdéseim. Egyébként terepen, illetve pályán akarom művelni eme műfajt. Oda kellene a védőfelserelés.
Nekem olyan protektoringem van, ami egyben páncél.

Viccet félretéve, attól függ mire akarod használni: terepre páncél, hétköznapokra protektoring, szvsz.
AGV GP-TECH Combat white/red/carbon,vadonat új,M-es méret,orrvédővel és bogárhálóval,609euro(183 000Ft)helyett 85 000Ft-ért eladó!0670 9448042
Nem kényszeríti még a válság arra a cégeteket véletlenül, hogy kidobáljátok a 2009-es kollekciót féláron?
Nagyon durva az a fekete/fehér/piros változat!
Sziasztok!
ELADÓ cuccok!

http://www.kepesmotor.hu/motor...
itten van e:89 papír.csak neked csak most.mer le vagyok égve,hogy a templom egere hozzámképest tőzsdecápa.kő he?
Legtöbben a protektoringre esküsznek, de én már dobtam hatalmas hasast páncélban is, semmi bajom nem lett, többet véd, mint kinéznéd belőle
www.danger.hu
Sziasztok! Azt kérdezném, hogy melyik a jobb és a praktikusabb a protektor ing vagy a páncél?
Sp1
sp 3
Sziasztok.
Az Alpinestars keszgyűk közül az SP 1-es, vagy az SP 2-es a jobb?
Képet tudnál mutatni? Ja, meg mi az ára? :)