Most én kérek segítséget!Van egy 1989 szep 12-én gyártott shoei sisakom, Typ-JW ehhez szeretnék venni bal oldali takarólemezt, vagy mindkettőt.kérem , aki tud segítsen.Köszönet.
mivel két bukóm van és a drágábbra kell vennem sötétítettet, így nem fogok még az olcsóbbra is venni plusz plexit. 1600 Ft-ot megér egy próbálkozás, annyi ez a karceltüntető cucc..
Nyilván ki lehet, de függ a plexi vastagságától. Egy SHARK versenyplexinek neki mernék állni, de pl a Shoei plexijeinek nem nagyon, annyira vékonyak.
A Louis-ban lehet kapni vmi feltöltőanyagot, amit utána síkba lehet polírozni, de hogy ennek jobb, vagy rosszabb lesz a fénytörése a karcnál, azt nem tudom. XERAPOL
Szvsz próbáld fel egy boltban mindkettőt, így megérzed melyik kényelmesebb neked (bár terepre páncél kell, pályára pedig inkább full protektoros ruha).
De a pálya és a terep az két motort feltételez, ha kezdő vagy döntsd el, hogy melyik stílussal akarod kezdeni.
Kösz a választ. Elment az eszem és most kezdek motorozgatni, ezért vannak esetleg hűjye kérdéseim. Egyébként terepen, illetve pályán akarom művelni eme műfajt. Oda kellene a védőfelserelés.
Nem kényszeríti még a válság arra a cégeteket véletlenül, hogy kidobáljátok a 2009-es kollekciót féláron?
Nagyon durva az a fekete/fehér/piros változat!
A Louis-ban lehet kapni vmi feltöltőanyagot, amit utána síkba lehet polírozni, de hogy ennek jobb, vagy rosszabb lesz a fénytörése a karcnál, azt nem tudom.
XERAPOL
esetleg Held sport bőrcsizmát tudsz szerezni ? 38-as méretben elfogadható áron ? erre gondoltam.
előre is köszi.
De a pálya és a terep az két motort feltételez, ha kezdő vagy döntsd el, hogy melyik stílussal akarod kezdeni.
Viccet félretéve, attól függ mire akarod használni: terepre páncél, hétköznapokra protektoring, szvsz.
Nagyon durva az a fekete/fehér/piros változat!
ELADÓ cuccok!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Az Alpinestars keszgyűk közül az SP 1-es, vagy az SP 2-es a jobb?