Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dainese Axial Race carbon,új,44-es,fekete/fehér 30 000Ft
AGV GP-TECH Combat white/red/carbon,vadonat új,M-es méret,orrvédővel és bogárhálóval,609euro(183 000Ft)helyett 75 000Ft-ért eladó!0670 9448042
Ok, megy!
gonczip@gmail.com
írd be a te mail címedet, vagy a teló számodat és oda küldöm, vagy felhívlak.
Megtudnád adni a e-mailcímed?
SHOEI RAID-2 TC2 Destiny. Új, M-es, bolti ár 115, nálam 60. Nagyon jó sisak.
Tudsz képet küldeni róla?
Van egy M-es eladó Shoei Raid 2-m. Új, majdnem a bolti ár feléért. 60e. No alku.
Köszi az infót. Annyiban tudsz még segíteni, hogy BP-en hol tudok próbálni, mert akkor holnap felutazom. Előre is köszönöm a válaszod.
ALpinestars. Amíg nem vettem fel nem is tudtam, mennyi helyre lehet tenni protit......mondjuk én amúgy is eléggé Alpinestars rajongó vagyok.
Szevasz Clam!
Én is alpinestar rc-1 -et akarok venni,ezért multkor egy kicsit utánna néztem ennek a ruhának és ezt találtam:

http://www.youtube.com/watch?v...
Rendben! Majd este szólok hogy mi volt.
jelentsél majd mert ha jó akkor én is veszek
Sziasztok!
Két bőrruha Clover Q-3 és a Alpinestar Rc-1 között vacilálok és nem tudok dönteni.Az Alpinstar jobban tetszik,de az drágább és nem tudom,hogy megéri-e azt a plusz pénzt.Ti melyiket ajálnjátok?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Délután baugrok Bp-i üzltbe, megnézem hogy milyen az anyaga a rucinak.
Csaó! Én ezeket javasolnám: Arai, Shoei, Suomy, Shark
Mindegyik jó,szerintem a fejpróba döntsön ne a mi véleményünk. Főleg ha a drágább kategóriákból vásárolsz..
Páran itt a fórumról tudnak olcsóbban pl shoei-t, shark-okat is láttam olcsóbban (persze újakat), szóval Irány a bolt próbálgatni
Sziasztok.
Ki milyen sisakot javasol? Ezeken gondolkozom: Arai, Shoei, Suomy, Shark.
De bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
Látod én csak jót akarok Neked
Hoppá! Ez nem is rossz!
4200 az alsó és 4200 a felső is.
www.parilla.hu A-Pro
ize, nemtom, lehet
Az nem sícucc?