Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pár cucc még van,ha valaki akar occsóé jó cuccokat,hívjon!Adatok,képek előrébb!
A csizma elején a szövetrészről beszélek. Nem perforációról.....
erről úgy látszik, az alpinnál nem tudnak(hogy nincs perforált):
link
Hali! Nem tud valaki segíteni berik contender csízmához hol lehet csatot szerezni? e-bayen kívül!
A Supertech eleje úgy van megcsinálva, hogy ha a lábfejed megbuktatod előre szellőzik, normál állásban nem. Nincs perforált verziója.
Sajnos azt nem tudom, nem láttam még olyat, ilyenből is elősször egy auner katalógusban láttam képen, majd élőben mikor öcsémnek hoztam egy 44-est szintén Britt nagymestertől. A sidi vertigo corsa air is ilyen lukacsos és még jobban is, de hát az olyan 65.000 körül van akciósan. Szóval 30-ért ez is tökéletes, de ha eredeti árban kellene vennem akkor sidi-t vennék.
pep!Válasz ment!
Ja és még egy kérdés.
Supertechben is van ilyen perforált?
Azért kérdezem mert jövöre le akarom ezt cserélni, egy olyanra és akkor ilyet keresek majd.
Na így mostmár értem.
Az enyém még nem ilyen. Én a szellözökre gondoltam amik a saroknál vannak kétoldalt.
Köszi szépen.
Ilyen:
Igen, lukacsos. Az egész felülete majdnem. Nagyon jól szellőzik én már csak ilyen csizmát veszek, mert mindíg melegben jó időben motorozok a lábnak meg előnyös. Van nem perforált csizmám is az tavaszi őszi hidegebb időkre jó lesz, de ez a szezon 10% kb. a többit melegben jó időben megy az ember. Bőr ruhából is ilyenem van. Ha meg esik akkor van esőruhám meg essőcsizmám, bár kb. ugyanannyi idő alatt ázik be a prforált mint a sima csizma a varrásnál, tehát....nem hátrányos a perforáció, csak előnyös........szerintem.
Csunyan kifejezve: lyuka(cso)s az anyaga, kvazi szellozik.
Szevasz Pohi !
Nekem is ilyen csizmám van.
Az mit jelent hogy perforált?
A szellözöket az oldalán?
Vigyazz ra! Akkor Brit! 45-os csizmat nekem is! Mindegy milyen, csak fekete legyen
Tuti jó, mert van egy ugyan ilyenem, csak nem a perforált verzió . Nagyon jó, de elég viseletes az orra mert mindíg leért, a lábam nem lóg ki belőlle, nem lukas, de a bőr átlukadt és a műanyag ami a koptatót fogja az látszik......Erre jobban fogok vigyázni.
Hali én halottam:nagyvas
Ruházat/egyéb/Sisak kieg
Ha kipróbáltad kérlek írd le a tapasztalataidat.
Semmi gond! Remelem nagy/kicsi lesz rad, es megveszem toled felaron
Bocsesz....
Brit88!
Toltam 1db mailt
A motor kiállításon én is vettem Forcefield protektort, jónak mondják, sztem az is. Én kabátba helyezhetőt vettem.
Hat majdnem
Délben?
Engem erdekelt (volna), de Pohi ma keson fekudt.
Hali! nem kell valakinek egy 42-es endurós csimmma? :)