Bocs, h nem mentem,csak tegnapra tolódott át az utam. Közbe + beszéltem taylorral,s mondta, h megvette. Esetleg van rá kilátás, h tudsz a közeljövőben mégegy ugyanilyen cuccost?
Ha teknőspáncélban gondolkodsz, van a shoxban kenguru gerincprotektor 14e körül. Pár éve ilyet használok, és ez az első shox cuccom amire nem panaszkodom.
Hali!
Segítsetek már nekem egy kicsit, ha otthon vagytok a témában...
Gerincprotit akarok venni, ki is néztem a Spidit, de az olyan mint a Mastercard-nál az igazi élmény...Szóval nézegettem olyanokat, hogy Clover, vagy Superzone-nál Zandona, amik kicsit elfogadhatóbb áron vannak. Csak ezekről nem tudok sokat, szóval a kérdés, h ezek jók, vagy várjak valami akcióra a motorline-nál? Esetleg, ha tudtok valami más márkát, ami jó, az is érdekelne
Előre is köszi a segítséget!
Drága bérleti díj bent (persze csak gondolom) és e mellett kicsi vásárlói érdeklődés, forgalom, és ebből adódó bevétel, tehát nem éri meg megjelenni a kiállításon, mert veszteséges. Max. önreklámnak jó. Így szép lassan csökken a kiállítók száma, ennél fogva az embereké is, és igen....megdöglik a dolog.
Ha precízen turkálok az emlékezetemben, akkor tavaly sem volt már túl sok akciós dolog...
Lassan megdöglesztik ezt a motoros kiállítást is. A hajó kiállítással is ezt csinálták pár éve, akkor a nagyobb importőrök, gyártók szerveztek maguknak a Balaton mellé új kiállításokat, szép lassan senki sem ment a Hungexpo-ra, majd valamit változtattak, mert idén megint telt házas volt. Igaz, hogy a hajókon kívül semmi vízi sport nem jutott be a pavilonba.
A sportkiállítás idén már nem is került megszervezésre...
Pár éve megölték a konkurens motorshow-t, most tönkre vágják ezt is. Mi meg majd rohangálhatunk boltról-boltra, ha valamit be akarunk szerezni. Viszont cserébe nem kell majd a gebe mellfestett lúvnyákat kerülgetni.
Ha még van akkor Mugen cordura kabát ami megéri 30 helyett 15-ért, meg berik és arlen ness bőrkabátok 50-ért a supezone-osoknál, más nagy akcióval nem találkoztam...
Volt valaki kint a kiállításon?
Vannak kihagyhatatlan ajánlatok ruházatból? Elsősorban valami fasza kabát érdekelne, meg krosszcsizma, esetleg gerincprotektor.
A motorok miatt érdemes kimenni, ha semmit nem is talál az ember vásárolható holmit?
Most vadászod a képeket hozzá? .....van még sok cucc vagy mehetek aludni nyugodtan, nem maradok le semmiről .....Holnap megyek alapot ásni,.... ......írtam e-mailt, majd dobj egy választ ha ráérsz.
Igazából azért vettem, mert van egy jó kesztyűm Brittől az alpin gp-pro és nem akarom mindenhová hordani, mert ugye csak használódik. Munkába begurulni meg itt a környéken jó lesz ez az olcsó kesztyű, túrára vagy ringre ha eljutok idén oda meg a jobb védelmet nyújtó Alpin.
Held streak mágneses tanktáska,fekete/szürke,2-részes,bővíthető,12-21li
ter,100euró(31000Ft)helyett15000Ft-ért eladó.2Darab van belőle! http://www.louis.de/?partner=z...
Segítsetek már nekem egy kicsit, ha otthon vagytok a témában...
Gerincprotit akarok venni, ki is néztem a Spidit, de az olyan mint a Mastercard-nál az igazi élmény...Szóval nézegettem olyanokat, hogy Clover, vagy Superzone-nál Zandona, amik kicsit elfogadhatóbb áron vannak. Csak ezekről nem tudok sokat, szóval a kérdés, h ezek jók, vagy várjak valami akcióra a motorline-nál? Esetleg, ha tudtok valami más márkát, ami jó, az is érdekelne
Előre is köszi a segítséget!
üdv:Brit
Drága bérleti díj bent (persze csak gondolom) és e mellett kicsi vásárlói érdeklődés, forgalom, és ebből adódó bevétel, tehát nem éri meg megjelenni a kiállításon, mert veszteséges. Max. önreklámnak jó. Így szép lassan csökken a kiállítók száma, ennél fogva az embereké is, és igen....megdöglik a dolog.
Lassan megdöglesztik ezt a motoros kiállítást is. A hajó kiállítással is ezt csinálták pár éve, akkor a nagyobb importőrök, gyártók szerveztek maguknak a Balaton mellé új kiállításokat, szép lassan senki sem ment a Hungexpo-ra, majd valamit változtattak, mert idén megint telt házas volt. Igaz, hogy a hajókon kívül semmi vízi sport nem jutott be a pavilonba.
A sportkiállítás idén már nem is került megszervezésre...
Pár éve megölték a konkurens motorshow-t, most tönkre vágják ezt is. Mi meg majd rohangálhatunk boltról-boltra, ha valamit be akarunk szerezni. Viszont cserébe nem kell majd a gebe mellfestett lúvnyákat kerülgetni.
Hacsak nincs olyan jó brigád akikkel kimész röhögni
Vannak kihagyhatatlan ajánlatok ruházatból? Elsősorban valami fasza kabát érdekelne, meg krosszcsizma, esetleg gerincprotektor.
A motorok miatt érdemes kimenni, ha semmit nem is talál az ember vásárolható holmit?
tyt@vnet.hu
ter,100euró(31000Ft)helyett15000Ft-ért eladó.2Darab van belőle!
http://www.louis.de/?partner=z...
jó lenne egy ilyet kékben levadászni!
jó éjt,köszöntem!
link