Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy Brit, megérkezett a kesztyű KÖSZÖNÖM azt kaptam amire számítottam
keresek XXL-es -fekete- motoros kesztyűt. Ár: 8000Ft-ig.
Én csizmát vettem tőlük. Regelni kell és bankkártyával fizetni. Esetleg lehet utánvéttel is...
Van egy eladó 43-as Pumám. Antracit színű és kb 10x volt rajtam. érdekel? 20/204-9485
Köszi, küldtem mailt ...
Ezért kell hátulról kezdeni. Ha elb@szod, kezdheted előröl!
Na hátulról még egyszer!
Spyke Speed Toy,100%kangaroo!vadonatúj,egyrészes verseny bőrruha,56-os méret,full perforált,fekete/fehér/ezüst,1500euro(465000Ft)helyet

t200000Ft-ért eladó!Valószínűleg több nem lesz,úgy tessék nézelődni!
Rendben,szólok!
Szia Elissa!Nem tudom,de a barátnőm felpróbálta,ő kb 50kg,és rá nagy volt.de ha keresgélsz a net-en,www.held.de,azt hiszem találsz mérettáblázatot.
Szia Brit a 42-es az M-es v L-es méretnek felel meg?
Azért kösz a gyors választ. Ja és a lényeg: bármikor ha tudsz Dainese Axial In-t 42-es méretben vagy Dainese Speed Metal Valentino kesztyűt S méretben légyszi szólj.
40 000Ft 54-es.
Sajnos nem tudok jelenleg!
mind alkuképes!
Held Douglas bőrnadrág,(farmernadrág stílusú,térd protektorral)vadonat új,fekete,48-as méret,230euro(71000Ft)helyett 30000Ft-ért eladó!
Held Alina,női bőrkabát,vadonat új,fehér szinben,protektoros,42-es méret,250euro(77000ft)helyett 30000Ft-ért eladó!
Held Thriller vadonatúj bőrkabát,full protektoros bőrkabát(icon stílusú)fekete/piros színben,52-es méret,350euro(108000Ft)helyett 45000Ft-ért eladó.(www.held.de)
Held streak mágneses tanktáska,fekete/szürke,2-részes,bővíthető,12-21li

ter,100euró(31000Ft)helyett15000Ft-ért eladó.2Darab van belőle!
Hello Brit! Nem tudsz esetleg 42-es méretben is Axialt? Csak most nem out hanem egy in kéne Színből természetesen Rossi lenne a legjobb de igazából akár a sima fekete is...
jaja.
a márkával nincs gond, csak a kiszolgálással voltak problémák :)
Enis ott vettem 2 bukot 2 eve 180ezer ertekben, de nem birtak kihozni tobb het alatt sem... Amugy jo a suomy
Köszi, várom!
én kecskeméti vagyok, szval holnap suli után taperolás lesz ;)
mondjuk parillát utálom, elmentem ruhát próbálni anno, második ruhára már mondtam hogy nem érek rá, sietek, erre aztmondja a csaj hogy mondjam azt hogy nem kell, és akkor nem foglalkozik velem. ja mondom akkor sziasztok! Az meg a másik hogy szinte minden ruhámat, sisakomat ott vettem, de nekik ez nem számított.