Én 182/110 vagyok,az Arlen Ness egyrészes ruhám 58-as volt,Alpinestars-ból az 58-as nem jött rám,a dainese Laguna Seca-m 56-os,de a Dainese Bora kabátból csak az 58-as jött rám.Mindenképpen próbálj mielőtt ruhát veszel!
Én ugyanezekkel a méretekkel rendelkezve vettem egy 58-as egyrészes Spyke-ot, ami úgy szorította a nemesebb részemet, hogy mehettem volna a bécsi ministránsfiúkhoz énekelni, ezért inkább eladtam. Most egy 58-as kétrészes Prexport-om van, ami picit bő, de legalább nincs szopránhangom. Ruhát csak próba után!
Én 183/100 vagyok most. Mikor a ruhákat próbáltam, akkor egy pár kilóval több voltam. Akkor az 56os volt jó nekem(bár most is az a jó szerintem tutira). Egy kicsit szűkek voltak, de simán feljöttek. Próbáltam 58ast is, de azon meg már elforogtak a protektorok mindenhol.
én pont ezért írtam le, ne h elcsezd a méretet! azt tudni kell, h mikor én is néztem a rucikat mindenhol 56 ost próbáltam... de mikor ezt a ruhát fölpróbáltam akkkor éreztem h jó... az a lényeg, h ruhát próbáld fel vétel előtt és viháncólj benne, h milyen!
ÓÓ! Akkor viszont nagy bajban vagyok! Munkásruhából , stb mind 54-es ruhát hordok! De vettem egy 54-es ixs kabátot, és rövid is lett meg feszült mindenhol! Írod hogy 190 magas meg 93 kg vagy és 54-est hordasz, a másik srác meg alacsonyabb mint te de ő 56-ost! Testfelépítésem valahol a kigyurt meg az átlagos között van! Úgy látom ebből az lesz hogy elmegyek valamikor a louis-ba és felpróbálgatok pár ruhát! Köszi a választ!
én 190 cm magas vagyok és 93 kiló nekem 54 es dainese ruhám van/hordok. eddig semmi bajom nem volt vele bár én is vállas vagyok és télleg ott nekem is picit pici, de az 56os meg már lobogna rajtam....
Alex,mikor megyünk kocsinézőbe?