Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

off
Alex,mikor megyünk kocsinézőbe?
Szia, Még nem felraktam az apróba..
eladtad már a csizmád?
Én 182/110 vagyok,az Arlen Ness egyrészes ruhám 58-as volt,Alpinestars-ból az 58-as nem jött rám,a dainese Laguna Seca-m 56-os,de a Dainese Bora kabátból csak az 58-as jött rám.Mindenképpen próbálj mielőtt ruhát veszel!
Pontosan. Csak próba után. Nagyon márka és fazonfüggő szerintem, hogy kinek melyik a jó.
hasonlo meretekkel nekem is kell az 58, spyke ketreszesből, de csak próba után vegyél ruhát!
Én ugyanezekkel a méretekkel rendelkezve vettem egy 58-as egyrészes Spyke-ot, ami úgy szorította a nemesebb részemet, hogy mehettem volna a bécsi ministránsfiúkhoz énekelni, ezért inkább eladtam. Most egy 58-as kétrészes Prexport-om van, ami picit bő, de legalább nincs szopránhangom. Ruhát csak próba után!
Én 183/100 vagyok most. Mikor a ruhákat próbáltam, akkor egy pár kilóval több voltam. Akkor az 56os volt jó nekem(bár most is az a jó szerintem tutira). Egy kicsit szűkek voltak, de simán feljöttek. Próbáltam 58ast is, de azon meg már elforogtak a protektorok mindenhol.
én pont ezért írtam le, ne h elcsezd a méretet! azt tudni kell, h mikor én is néztem a rucikat mindenhol 56 ost próbáltam... de mikor ezt a ruhát fölpróbáltam akkkor éreztem h jó... az a lényeg, h ruhát próbáld fel vétel előtt és viháncólj benne, h milyen!
ÓÓ! Akkor viszont nagy bajban vagyok! Munkásruhából , stb mind 54-es ruhát hordok! De vettem egy 54-es ixs kabátot, és rövid is lett meg feszült mindenhol! Írod hogy 190 magas meg 93 kg vagy és 54-est hordasz, a másik srác meg alacsonyabb mint te de ő 56-ost! Testfelépítésem valahol a kigyurt meg az átlagos között van! Úgy látom ebből az lesz hogy elmegyek valamikor a louis-ba és felpróbálgatok pár ruhát! Köszi a választ!
én 190 cm magas vagyok és 93 kiló nekem 54 es dainese ruhám van/hordok. eddig semmi bajom nem volt vele bár én is vállas vagyok és télleg ott nekem is picit pici, de az 56os meg már lobogna rajtam....
Eladtam az 54 es Ixs kabátomat! Most már csak az a kérdés hogy nincs-e valakinek 56-os eladó ruhája?(púpos elönyben)
Ott már találtam igen.. Csak hátha van valakinek más ötlete is
Azért köszi
tegnap válaszoltam erre a kérdésedre az yzf125r topicban, mondtam hogy a dangernál kapsz. A falnak beszélek én?
Danger Bikes
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy Magyarországon hol lehet venni Puma 1000-es csizmát?
Értem. Köszi a válaszodat.
Mindegy típusfüggő ezen cx-1v van ha jól emlékszem.......vagyis az összes xr-1000-en és x-spiriten ilyen van.
Akarom mondani kémény....
Mint a képény belseje.... ....a legjobb......de belülről kilátni rendesen, tökéletes.
A plexiknek egyébként mindegy milyen méretű a bukósisak? Tehát az M-es sisakra való plexi, jó az S-es sisakra is?
szia. hivhatsz bármikor. hétvégén ráérek.
hello! mikor lenne lehetőségem felpróbálni? ha jó, már viszem is!
Szétnézek a kiállításon, és ha nem sikerül valamit venni, akkor érdekel. Ez hány %-os sötítés? Korom fekete?