Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni h mi a véleményetek erőől a csizmáról Askew - Trial cross csizma itt a link is http://www.parilla.hu/index.ph...
Az a baj h eben spicc vas sincs, bár nemom h ez menyire baj? 30nál töbet nem akarok rászánni. Igazából az igénybevételt tekintve én csak lazán szoktam endúrózni, tehát nem versenycélokra kell még csak nem is pályára de, nemtom h ez jo-e
Sziasztok. BP-en hol érdemes körülnézni ruha ügyben? (2részes bőrruha, kesztyű, csizma). Elsősorban Alpinestars, Arlen Ness illetve Berik márkák érdekelnének és ha lehet akciósan. Illetve ezeken a márkákon kívül milyet és hol érdemes nézni? Válaszotok előre is köszönöm.
Szia! az egyszerű: "nevem"@"nevem".hu csak helyetesítsd be. A amíg kint volt az adatlapomon, addig jöttek a spamek amint lekerült abbamaradtak azóta nem rakon így egy-az-egybe
Van egy frankó új kabátom, egy a gáz vele hogy kicsi 52-est írnak de inkább férfi M-es vagy lány m és L között....Itten E! Pöpec, csak páromra nagy rám meg kicsi.
Kicsit más ha valaki jóárú félprofi digitális fényképezőt keres szintén kereshet nyugodtan
Úgy tűnik nagyjából egy méretek vagyunk, csak én cross sisakot keresek. Airoh-t szerettem volna, de nem hogy nincs senkinek állítólag már le is álltak a gyártásával. Aztán ebből mi igaz?
nekem 52-es fejem van.az elsö bukom agv volt, abbol tuti jo rád az xs-es, a mostani suomy, az talán rád lehet már nem jo, az agv kisebb méret talán ( a soumy amugy is s-es, és nincs kisebb belöle)... meg most nézem h elvileg shoeiböl is van xxs...ELVILEG! gyakorlatban én még sehol sem láttam...
Ezen én is meglepődtem, hogy volt xs-es. Én sem tartok-tartunk semmiből kicsi méretet és az a dúrva, hogy ritkán még a nagyker-ek sem. Nem tartanak "normális" gyerekholmikat, pedig nem hiszem, hogy ezzel a problémával én vagyok egyedül így most éppen sisakkal szívok. Szerettem volna lecserélni valami jobbra, de nincs itthon senkinek(51-52cm a fejkörméretem)
huhh..megfogtál...láttam mindenféle kesztyüt...de nemtudom...öö nézz szét az alpin honlapján..mert csak a nöi xs-es a kicsi méret..nőiböl meg nem tudom van-e , azt nem néztem. ha létezik, akkor méretet már biztos tudnak a pardisok szerezni. (amúgy én tökre meglepödtem, h egynöl volt a boltban női kesztyű, azon meg pláne, hogy volt xs-es...)
Használt MotoGP Berik férfi bőrruha!
Méret: 52
Hátán javítva Cölöp Úr által.
ÉRD: 06/20 580 90 81
Azt szeretném kérdezni h mi a véleményetek erőől a csizmáról Askew - Trial cross csizma itt a link is http://www.parilla.hu/index.ph...
Az a baj h eben spicc vas sincs, bár nemom h ez menyire baj? 30nál töbet nem akarok rászánni. Igazából az igénybevételt tekintve én csak lazán szoktam endúrózni, tehát nem versenycélokra kell még csak nem is pályára de, nemtom h ez jo-e
link
http://www.parilla.hu/termek/t..." target="_blank">link
Ez pontosan mit is takar? Sajnos nincs email címed, így nem tudom privátban...
Kicsit más ha valaki jóárú félprofi digitális fényképezőt keres szintén kereshet nyugodtan
Hát nekem diadorám volt, oxtart nem probáltam még de azt mondják faja, fehérbe van?