Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vágsz rá lukat
Púpos változat nincs véletlenül?
Szia Pohi! A farokfattyú amerika srác 10 nap után sem adta fel a bukót. Az ő érve az volt, h biztosítás nélkül nem adja fel és az 140usd lett volt Ups-el. Azt nem akarta kifizetni és így visszakaptam a lét. Így aztán még a végén megveszem a bukódat . De még a héten nézelődök mert még a kártyámon nincs a lé csak a paypal-on. Ha megveszem a bukód akkor paypal-on is kitudnán neked fizetni? Te meg lepostázod. Hmm
Bange nem jött össze a sárga shoei x-eleven? Mi volt a probléma?
Köszi! Most az angol meg a német oldalon próbálkozok, bennük még nem csalódtam. Amerikából már kaptam kamu nokia 8800 sirocco Goldot ezért volt fenntartásom és beigazolódott. Az angoloktól meg minden rendben volt és mikor telót rendeltem 1 nap alatt itt volt. Ez most komoly az 1 nap! Titok: ROYAL AIR MAIL

Szóval: Köszi Alex!
Oké, sok sikert aztán óvatosan
köszi én is.
Okes. Szolok, ha kell. Koszi addig is!
igen. ekkora méretre az XXl es kell belöle. 1500.-ft a posta utánvétellel, Másnapra Nálad van
Zsir! Mennyi lenne a posta? 190/90 vagyok, de gondolom a kabatot meg ra kell szamolni, annak is van egy vastagsaga...
várpalotán . Ha a postát választod és valami miatt nem jó a méret, akkor cseréljük
Marci
HalI! Én a hónap elején vettem egy Alpin Supertech R-et, fehérben. Igaz nem volt még motoron, de azért teljes harci díszben megmutattam az asszonynak és a véleményem, h nagyon, nagyon kényelmes és masszívan tartja a bokát mégis lehet benne járni. Üdv: Miki
Szeva!

Szemelyesen hol lehetne felprobalni?

Udv.
TayRol
Szia Alex! Ma beszélgettünk telefonom a bukóm hazahozatalával kapcsolatban. Visszautalták a pénzemet így újból fejvadászatot indítok a bukó iránt. Szóval először is köszi a segítséget. Másodszor ha tudsz vmi jó vételt akkor légyszi csörögj rám vagy dobj ide egy üzit. Köszi!
ÚJ UFO esőkabát eladó!
Méret: M XXXL .
Ára. : 5990.-ft
Érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Akár postán is.
Üdv voe k1200s,
Nekem SMX-Plus csizmám van. Szerintem a belső füzős rész és a külső merevítés nagyon jól tartja a lábat, e mellett kényelmes, akár mászkálni is lehet benne. Még a perforálatlan változat is jól szellőzik. Az egyetlen ami engem zavar, hogy a külső merevítés egymáson elmozduló műanyag részei elég nyikorogó hangot tudnak kiadni. De hát nem sétálgatásra tervezték, ugye. Védő képességeit még nem teszteltem.
Szevasztok!
Szerintetek melyik bukó éri meg jobban?
HJC FG-14 PHOENIX
vagy HJC ZF-9 PLANET
Válaszokat köszi
Rallyboy, lehet érdekel. most van egy nyári probikerem...
ez nem lukacsos? viszonylag vízálló?
Eladó vagy kisebbre cserélnem ez 34-es 32-re cserélném
sztem egy megfelelő bakancszokni 3-4 e HUF körül + egy kamásli olcsóbb megoldás
Sziasztok! Szeretném kérni a véleményeteket egy termékről, hogy mennyire lehet hasznos? Kezdő motoros vagyok, de minden percet kihasználok, hogy közlekedjek, így ezekben a hidegebb időkben gyakran fázik a lábam. A neten kutakodva találtam rá erre a termékre: http://www.veterinarius2000.hu...
Előre is köszönöm a hozzászólásokat és javaslatokat!
Szeva! Nem tudom, h kell-e annál nagyobb bizonyíték (már ami a minőséget jelenti), hogy Haga betyár már évek óta SMX-Plus csizmában versenyez! Másrészt Alpinestars minden terméke versenykörnyezetben tapasztalatai alapján készülnek. Úgyhogy nem csak szép, hanem jó is. Bővebb infók, angolul innen: http://www.youtube.com/watch?v...
én az alpinet venném, csak mondtam vmi okosat :D
A diadorában annyi a merevség, hogy egy hároméves kislány bele tudná hajtogatni egy videokazetta dobozába... És ide most direkt nem teszek szmájlit, hangsúlyozva a komolyságot.
Nekem mind kettő volt a Dididora :)))) bokavédelem és kényelem szempotjából jócskán elmarad az Alpinestars SMX-plus mögött tapasztalatból mondom, most Én is az általad belinkelt Fehér SMX-Plus-t használom, negativumokat erről a csizmáról nem nagyon tudok mondani alkatrészeket is könnyebben lehet az Alpinhoz vásárolni ugy mint sarok koptató, orr koptató, stb...