Szia Pohi! A farokfattyú amerika srác 10 nap után sem adta fel a bukót. Az ő érve az volt, h biztosítás nélkül nem adja fel és az 140usd lett volt Ups-el. Azt nem akarta kifizetni és így visszakaptam a lét. Így aztán még a végén megveszem a bukódat . De még a héten nézelődök mert még a kártyámon nincs a lé csak a paypal-on. Ha megveszem a bukód akkor paypal-on is kitudnán neked fizetni? Te meg lepostázod. Hmm
Köszi! Most az angol meg a német oldalon próbálkozok, bennük még nem csalódtam. Amerikából már kaptam kamu nokia 8800 sirocco Goldot ezért volt fenntartásom és beigazolódott. Az angoloktól meg minden rendben volt és mikor telót rendeltem 1 nap alatt itt volt. Ez most komoly az 1 nap! Titok: ROYAL AIR MAIL
HalI! Én a hónap elején vettem egy Alpin Supertech R-et, fehérben. Igaz nem volt még motoron, de azért teljes harci díszben megmutattam az asszonynak és a véleményem, h nagyon, nagyon kényelmes és masszívan tartja a bokát mégis lehet benne járni. Üdv: Miki
Szia Alex! Ma beszélgettünk telefonom a bukóm hazahozatalával kapcsolatban. Visszautalták a pénzemet így újból fejvadászatot indítok a bukó iránt. Szóval először is köszi a segítséget. Másodszor ha tudsz vmi jó vételt akkor légyszi csörögj rám vagy dobj ide egy üzit. Köszi!
Üdv voe k1200s,
Nekem SMX-Plus csizmám van. Szerintem a belső füzős rész és a külső merevítés nagyon jól tartja a lábat, e mellett kényelmes, akár mászkálni is lehet benne. Még a perforálatlan változat is jól szellőzik. Az egyetlen ami engem zavar, hogy a külső merevítés egymáson elmozduló műanyag részei elég nyikorogó hangot tudnak kiadni. De hát nem sétálgatásra tervezték, ugye. Védő képességeit még nem teszteltem.
Sziasztok! Szeretném kérni a véleményeteket egy termékről, hogy mennyire lehet hasznos? Kezdő motoros vagyok, de minden percet kihasználok, hogy közlekedjek, így ezekben a hidegebb időkben gyakran fázik a lábam. A neten kutakodva találtam rá erre a termékre: http://www.veterinarius2000.hu...
Előre is köszönöm a hozzászólásokat és javaslatokat!
Szeva! Nem tudom, h kell-e annál nagyobb bizonyíték (már ami a minőséget jelenti), hogy Haga betyár már évek óta SMX-Plus csizmában versenyez! Másrészt Alpinestars minden terméke versenykörnyezetben tapasztalatai alapján készülnek. Úgyhogy nem csak szép, hanem jó is. Bővebb infók, angolul innen: http://www.youtube.com/watch?v...
A diadorában annyi a merevség, hogy egy hároméves kislány bele tudná hajtogatni egy videokazetta dobozába... És ide most direkt nem teszek szmájlit, hangsúlyozva a komolyságot.
Nekem mind kettő volt a Dididora :)))) bokavédelem és kényelem szempotjából jócskán elmarad az Alpinestars SMX-plus mögött tapasztalatból mondom, most Én is az általad belinkelt Fehér SMX-Plus-t használom, negativumokat erről a csizmáról nem nagyon tudok mondani alkatrészeket is könnyebben lehet az Alpinhoz vásárolni ugy mint sarok koptató, orr koptató, stb...
Szóval: Köszi Alex!
Marci
Szemelyesen hol lehetne felprobalni?
Udv.
TayRol
Méret: M XXXL .
Ára. : 5990.-ft
Érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Akár postán is.
Nekem SMX-Plus csizmám van. Szerintem a belső füzős rész és a külső merevítés nagyon jól tartja a lábat, e mellett kényelmes, akár mászkálni is lehet benne. Még a perforálatlan változat is jól szellőzik. Az egyetlen ami engem zavar, hogy a külső merevítés egymáson elmozduló műanyag részei elég nyikorogó hangot tudnak kiadni. De hát nem sétálgatásra tervezték, ugye. Védő képességeit még nem teszteltem.
Szerintetek melyik bukó éri meg jobban?
HJC FG-14 PHOENIX
vagy HJC ZF-9 PLANET
Válaszokat köszi
ez nem lukacsos? viszonylag vízálló?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat és javaslatokat!