Ha jól emléxem, a Mugen-t is a SuperZone forgalmazza, próbálkozz náluk. Az a baj, hogy a protektor zsebek nem biztos, hogy eléggé univerzálisak ahhoz, hogy bármilyen protektort beletehess.
Ha jól emléxem, valahol azt olvastam, hogy sok hazai versenyző csinálja azt, hogy a ruhát, meg a sokak szerint legjobb Dainese protektorokat leviszi Cölöphöz és vele csináltatja meg.
Én a cordura dzsekimbe vettem az IMET-be a polifómnál picit komolyabb protektorokat, abba, azok simán belefértek, de ez ugye nem bőrruha.
Mindenesetre a probléma érdekes, a protektortörés meg nagyon furcsa, pláne, ha esés nélkül keletkezett.
nekem alpinestars kétrészesből csak a 64-es jó. 194/120kg. pocak van, de nem vészes, viszont vállas-hátas vagyok,és a kabát pont jó, aláfér még egy gerincproti. A gatya kicsit bő, főleg hasban, de vádliban és combban meg kell. Ez van, megbuggyan a seggemen kicsit
A Spoolból is csak a legnagyob-1 volt a jó.
Általában mindenhol árulnak protektorokat, ahol ruhát is. Én egy tavaly előtti IMET prosiban láttam ütésre keményedő cuccokat valami kétezer forint környékén... Gondolom van még nekik...
Sziasztok!
Ma nekiálltam, hogy kitisztítsam a ruhámat és hát amikor kiszedtem a protektorokat akkor láttam, hogy a térdemet és a könyökömet védeni hivatott elemek el vannak törve a hajlításhoz megkönnyített résznél. A külső műanyagról van szó konkrétan.
Kérdésem az lenne, hogy ez így még használható-e vagy dobjam ki őket? Ha kidobásra ítéltettek hol lehet vagy egyáltalán lehet-e vásárolni helyette másikat? Mugen ruhám van egyébként.
Várom segítőkész válaszotokat, tanácsaitokat.
Köszönöm.
Ha jól emléxem, valahol azt olvastam, hogy sok hazai versenyző csinálja azt, hogy a ruhát, meg a sokak szerint legjobb Dainese protektorokat leviszi Cölöphöz és vele csináltatja meg.
Én a cordura dzsekimbe vettem az IMET-be a polifómnál picit komolyabb protektorokat, abba, azok simán belefértek, de ez ugye nem bőrruha.
Mindenesetre a probléma érdekes, a protektortörés meg nagyon furcsa, pláne, ha esés nélkül keletkezett.