Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jól emléxem, a Mugen-t is a SuperZone forgalmazza, próbálkozz náluk. Az a baj, hogy a protektor zsebek nem biztos, hogy eléggé univerzálisak ahhoz, hogy bármilyen protektort beletehess.
Ha jól emléxem, valahol azt olvastam, hogy sok hazai versenyző csinálja azt, hogy a ruhát, meg a sokak szerint legjobb Dainese protektorokat leviszi Cölöphöz és vele csináltatja meg.
Én a cordura dzsekimbe vettem az IMET-be a polifómnál picit komolyabb protektorokat, abba, azok simán belefértek, de ez ugye nem bőrruha.
Mindenesetre a probléma érdekes, a protektortörés meg nagyon furcsa, pláne, ha esés nélkül keletkezett.
nekem alpinestars kétrészesből csak a 64-es jó. 194/120kg. pocak van, de nem vészes, viszont vállas-hátas vagyok,és a kabát pont jó, aláfér még egy gerincproti. A gatya kicsit bő, főleg hasban, de vádliban és combban meg kell. Ez van, megbuggyan a seggemen kicsit
A Spoolból is csak a legnagyob-1 volt a jó.
Oh, ilyet:(
Nos fekete szin erdekel foleg, de egy kis piros beutes is johet:)
A gyártó biztos azt mondaná, hogy NEM! Az tuti, hogy jobb a sérülttel menni mint nélküle...
Köszönöm a válaszodat, csak annyit kérdeznék, hogy amíg veszek újakat, ezeket még lehet használni?
Így törtek el, a mellékelt képek szerint.
Általában mindenhol árulnak protektorokat, ahol ruhát is. Én egy tavaly előtti IMET prosiban láttam ütésre keményedő cuccokat valami kétezer forint környékén... Gondolom van még nekik...
kicsit bővebbben..?
Sziasztok!
Ma nekiálltam, hogy kitisztítsam a ruhámat és hát amikor kiszedtem a protektorokat akkor láttam, hogy a térdemet és a könyökömet védeni hivatott elemek el vannak törve a hajlításhoz megkönnyített résznél. A külső műanyagról van szó konkrétan.
Kérdésem az lenne, hogy ez így még használható-e vagy dobjam ki őket? Ha kidobásra ítéltettek hol lehet vagy egyáltalán lehet-e vásárolni helyette másikat? Mugen ruhám van egyébként.
Várom segítőkész válaszotokat, tanácsaitokat.
Köszönöm.
dainese
Óhhhh a megváltó benézett szegényes fórumunkba!
Van valamid esetleg számomra? Vagy a többieknek, ha nekem kicsi lenne....
Csak csizmát árulsz vagy 2részes bőr protektorost is ami új?
Sziasztok!
Tud valaki alpinestars vagy dainese cuccot jóval bolti ár alatt? :)
tennap adtam el az utsó 39est.milysen szín érdekel?
Ha valaki tud elado noi csizmat 38-39 es meret, kerlek irjon.
Koszi
Berik ruháról vélemény?
Akinek van ilyen márkából bőr speed ruhája megoszthatná a tapasztalatait.
valaki segitsen lágyszives. plexire sötétitö fóliát lehet venni?és ha igen hol mennyiért
ott vettem a kesztyűt.term 10 %kedvezmény járt.vettem mást is.. arra is...
köszi!
FL-ből tőlem 5 nap.. ha hozzám megérkzett..
Honnan és mit?
még 1 kérdés...
ha rendelek valamit mennyi idő (miután te átvetted) míg ithon van? kb..!
egyszer csak elfogy...
ja látom!
Valamikor tavasszal de konkrétumot nem tudok most mondani neked mert jövök megyek állandóan

ON ...