Én az egyrészes IXS versenyruhámat teszteltem 120nál és nagyon jó . Ez is marad, már csak babonából, de egyébként semmi baja nem lett csak a seggén és a kezén kopott meg a festék.
Jó! 160-al hason bal oldalt és 100 al jobb oldalt háton teszteltem már, nem szakadt ki, csak a festék kopott le, teszi a dolgát és imádom, el nem adnám semmi pénzért, pedig már nem valami szép külsőre.
Én már az elején szóltam, te keresgettél Nem fogod megbánni a vételt garantálom.....max. 1-2 újlenyomatot találsz a sisakon...... Egyébként a csillag közepén lévő metál fényezés nem egyszínű csillám, hanem a szivárvány minden színében játszik, napfénynél látni jobban, iszonyat jól néz ki...
Vegyél Shoei Z one-t, az is elég jó RRpilot barátom árulja....., sajnos kintről most minden drága a szukok Ft miatt, az is azért 70 kékvillámnak mert még válság előtt jött vagy a kezdetén....most már ugyan ez 100.000 Ft és jó ha annyiból megvan, főlleg ilyen makulátlan.
Szia Pohi! Akkor a bukód még mindig makulátlan, ugye? Találj ki egy occsó árat a sötét plexi nélkül, de az orrvédővel . Ha nagyon titkos a PRICE akkor küld el privátba.
Premier bukósisakok akciós áron! Újak: áruk 20eft L XL méretben
Érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com