Szia! Én teljesjogú ebay-es vagyok paypal és moneybookers számlával. Én adtam már el. Ha tudok vmiben segíteni akkor nyugodtan keress meg privátban is. Adatlapomon ott a mail címem.
Hello! Te hány kiló és hány cm vagy? Már csak azért kérdezem mert én 186 magas és 85 kg vagyok és vettem egy 54-es kabátot, de kicsi lett! És nemtudom ha 56-ost vennék akkor nemlenne-e nagy rám! Kössz elöre is!
Akkor Én is keresnék ebay-es srácokat, akik tudnak nekem segíteni!
Eladni kéne nekem, de nem értek hozzá.....Ha valaki tudna segíteni megköszönném! /persze nem szívességből ám!
W2 MX Elite Supermoto csizma eladó.
Gyárilag felhelyezett Vibram SM talp.
Belső kiscsizmás változat.
Kétszer használt (akkor is csak terepen) nagyon szép, újszerű állapotú. fémcsatos, eredeti dobozában. Kérésre további képeket tudok küldeni.
Méret: 42.
41-es, 42-es lábra, de kiscsizma nélkül 43-as lábra is tökéletes.
Iá: 39.000 Ft.
06-20/334-1667
Ebay-esek! A paypal milyen devizanemeket tud kezelni? Tud fontot is vagy csak dolcsit?
Azért kérdem, mert akarok angol íbéjről rendelni és kell-e nekem ezért fontos szla-t csináltatnom ( ha kezeli a paypal ) vagy így is úgy is dollárra váltaná a fontomat a drága?
Kis segítséget kérnék tőletek.
Van egy olyan sisakom, amin gyorszáras csat van és ki szeretném cserélni dupla D gyűrűsre.
Ha vki tud egy olyan helyet, ahol vehetnék ilyet, vagy van egy olyan sisakja ami tönkrement , de a D-gyűrűs része(a két pánt és a gyűrűk) ép maradt, szóljon lsz! Köszi
Nekem is 56-os a méretem, amikor én nyár vége felé próbálgattam egyrészes ruhákat, akkor volt rajtam, Alpin, Berik és Clover (pont a Q3) is, és mindegyikből az 56-os volt a jó. De azt azért hozzá teszem, hogy szerintem a Berik érezhetően szűkebb fazon volt. Legalábbis én így éreztem akkor. De én is azon a véleményen vagyok, hogy fel kell próbálni mindenképp, ha máshol nem, hát pesten (én is oda mentem fel).
Böszörményin tavaly voltam amikor végkiárusítás volt, akkor nem gondoltam komolyan, rá egy hétre visszamentem es már azt mondták, nem foglalkoznak Berikkel :(
Ezt próba nélkül nem úszod meg,ugyanis még ha olyan is a méretezése,akkor is lehet eltérés a szabások között,de nem is olyan hanem egész más csak ugy naggyából számít a méret
2008-as OAKLEY kollekcióból visszamaradt termékek ( pólók, pulcsik, cross-szemüvegek, kesztyűk) áron alul eladóak magámszemélytől!
képek: www.biker-ruhazat.5mp.eu
link
Eladni kéne nekem, de nem értek hozzá.....Ha valaki tudna segíteni megköszönném! /persze nem szívességből ám!
Gyárilag felhelyezett Vibram SM talp.
Belső kiscsizmás változat.
Kétszer használt (akkor is csak terepen) nagyon szép, újszerű állapotú. fémcsatos, eredeti dobozában. Kérésre további képeket tudok küldeni.
Méret: 42.
41-es, 42-es lábra, de kiscsizma nélkül 43-as lábra is tökéletes.
Iá: 39.000 Ft.
06-20/334-1667
Fix: 45.000.- Ft
Elérhetőségek az adatlamon.
Ebay-esek! A paypal milyen devizanemeket tud kezelni? Tud fontot is vagy csak dolcsit?
Azért kérdem, mert akarok angol íbéjről rendelni és kell-e nekem ezért fontos szla-t csináltatnom ( ha kezeli a paypal ) vagy így is úgy is dollárra váltaná a fontomat a drága?
Előre is köszi..
Peti
Kis segítséget kérnék tőletek.
Van egy olyan sisakom, amin gyorszáras csat van és ki szeretném cserélni dupla D gyűrűsre.
Ha vki tud egy olyan helyet, ahol vehetnék ilyet, vagy van egy olyan sisakja ami tönkrement , de a D-gyűrűs része(a két pánt és a gyűrűk) ép maradt, szóljon lsz! Köszi