Köszi Pohi! De már van 2db ruhám és az egyik tavalyi a másik zsír új . Viszont a bukód most a num. 1 nálam. Ha a mostanit nem tom megvenni akkor megveszem a tied, mert már tényleg unom ezt a mizériát. Jah a haverom meg egy faszkalap fel sem veszi a telót.
Hát nem semmi, ezeket a dolgokat jobb előre letisztázni, én úgy szoktam.
A sisak paypal nekem nem jó, mert nem tudom levenni a pénzt a számláról, nem értek hozzá, csak fizetésre használom. Van most egy neked való ruha nálam (54-es Spyke Droid 85000) ha nem is mértere, mert azt nem tudom mekkora vagy de színre bejönne neked, elméletileg hétvégén megnézi egy srác, + már szólt mégegy.....de végül is mindegy van már ruhád....
Köszi, én is őt.... ....bikerwebezel?
csipet csókoltat
spog@vipmail.hu
Tudnátok segíteni,hogy hol lehet kapni ill.csináltatni kb.8 cm átmérőjű domborított tükröt visszapillantóra?!
Holt-tér tükör ill.oktató tükrös megoldásokra is várok ötleteket.
Hol készítenek domborított tükröket kb..?!
A sisak paypal nekem nem jó, mert nem tudom levenni a pénzt a számláról, nem értek hozzá, csak fizetésre használom. Van most egy neked való ruha nálam (54-es Spyke Droid 85000) ha nem is mértere, mert azt nem tudom mekkora vagy de színre bejönne neked, elméletileg hétvégén megnézi egy srác, + már szólt mégegy.....de végül is mindegy van már ruhád....