Szijasztok!valaki tudna nekem segíteni!?ruhát szeretnék venni lehetőleg jó árban és azért minőségben se legyen egy shoxos kivitel...már a motorosborruhak.hu-n néztem azok szerintem egész tűrhetőek...TSCHUL márkájú valaki tudna róla véleményt alkotni?
A másik meg a Berik amik még elvileg le vannak árazva...
ezt a két lehetőséget találltam...lécci segítsetek h hol tudnék még találni ha lehet akkor pesten...előre is köszi
mellékeltem a ruhát amit kinéztem!lécci aki tud valami infot róla az ossza meg velem!köfi
Brit!Ruhát számolcs be vagy cserélsz?Van nekem egy Zsir új 56-s Texport Mugello ruhám!Púpos versenyruha!Egyrészes!Rám nagy....Még utcán nem volt és csak annyi a baja hogy sérült neki a bal kezén lévő cipzár!Vagyis működik csak a kis pöcök amivel összehúzod letört(szállitás közben)!
Milyen sisakra gondoltál? Egy SHARK RSF2 ink-et 60as méretben fel tudok ajánlani érte. Kompozit sisak, kivehető béléssel. Van hozzá egy tükrös, sötét plexi is.
Ha érdekel, keress meg mailben.
badzoli kukac yahoo pont com
Üdv. Mindenkinek!
Mai ajánlatom:
FOX V3 Pilot
Leírás: Keveset használt, újszerű állapot.
Méret: S, 55-56 cm
Erős, könnyű (1300 gr) Carbon fiber, Kevlar® külső héj, teljesen kivehető és moshatő betét, 10 be- és 4 kimenő légnyílás a hatékony hűtés érdekében. Elöl 2 szabályozható/lezárható légbeömlő, Titanium D-gyűrűs csat és csavarok a könnyú súly érdekében.
A sisakhoz tartozék a képen látható táska, csavarok és a használati utasítás/leírás.
Az ár irányár.
65000 huf
toowoomba@freemail.hu
Szia!Nekem is 43-as a lábam,és én is 44-es csizmát hordok.Alpinestars smx-ből és supertech-ből kicsi volt a 43-as,szintúgy dainese-ből.a koptató résznél nyomta a kisújam.szóval szerintem egy szám kell,hogy kényelmes legyen.
A másik meg a Berik amik még elvileg le vannak árazva...
ezt a két lehetőséget találltam...lécci segítsetek h hol tudnék még találni ha lehet akkor pesten...előre is köszi
mellékeltem a ruhát amit kinéztem!lécci aki tud valami infot róla az ossza meg velem!köfi
Amúgy ha vkit érdekel akkor 100.000 pénz
Ha érdekel, keress meg mailben.
badzoli kukac yahoo pont com
Mai ajánlatom:
FOX V3 Pilot
Leírás: Keveset használt, újszerű állapot.
Méret: S, 55-56 cm
Erős, könnyű (1300 gr) Carbon fiber, Kevlar® külső héj, teljesen kivehető és moshatő betét, 10 be- és 4 kimenő légnyílás a hatékony hűtés érdekében. Elöl 2 szabályozható/lezárható légbeömlő, Titanium D-gyűrűs csat és csavarok a könnyú súly érdekében.
A sisakhoz tartozék a képen látható táska, csavarok és a használati utasítás/leírás.
Az ár irányár.
65000 huf
toowoomba@freemail.hu