Pohi... láttam a "katalógus" fotókat... nőknek jópofa a zsiráfos, cicás, elefántos zokni... úgy látom újra kell edzenünk Ebinél, nagyon elkanászkodtál... újra hozzá kell járulnunk a szakmai fejlődésedhez... ennél már csak a lukas zokni gázabb...
Eladó
Vemar Orion Cross bukósisak
XL es méret kivehető mosható belső
A festék a napellenzőről egy- két helyen kicsit lepattant, nem vészes
Ár: 17000 Ft Új ára 47000 Ft
Sziasztok!
Ép sisak vásárlás előtt vagyok és a Marushin márkát szemeltem ki.Ha valakinek van és már használta is akkor megköszönném ha megosztaná velem a tapasztalatait.Pl.:minőség,zaj stb.
Előre is köszi!
Bizonyára lesznek, de kérdés, hogy a forint mélyzuhanása miatt (304ft=1€) mennyire lesznek "akciósak" az akciós termékek.
Gondolom, mindenhol megpróbálják kisöpörni a raktárak legrejtettebb zugait is, új dolgok nem nagyon lesznek akcióban. Szerintem.
Üdv!
Adatlapomon is láthatsz egy képet, amin Cölöp-féle púp van. Ez is a legnagyobb méret, azt hiszem olyan 16ezer körül volt... A felirat karakterenként nagyjából egy ezres, de bármilyen formátumot, színt kérhetsz, logókat is, bármit megcsinálnak. Ja, és kötelező tegeződni, olyan érzésed van, mintha rokonhoz mentél volna. Csak ajánlani tudom!
Helló GeryK6!
Nekem HJC IS-16-os sisakom van.Már második éve nyúzom,de a használat semmiféle jele nem mutatkozik rajta.(sem kívül,sem belül).Szerintem egy nagyon jó sisak,nem zajos,nem nehéz,belső napszemüveges és nem utolsó sorban nagyon kényelmes,jól szellőzik.Én nyugodt szívvel ajánlom.
Jó volt a cucc, köszi! (már csak 5db van)