Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök, jó választás. Mennyiért vesztegették a Pardiban?
A csizmám már nekem is alpinestars, de még sajnos nem volt alkalmam használni az idő miatt. De felpróbálva is nagyon kényelmes.
Gratulálok a kesztyűhöz, biztos nagyon fogod szeretni
Ha megkérdezhetem véletlenül nem volt supermoto kesztyű, ilyen kicsi méretben?
háát szépek is...és jók is... és amúgy is alpin függő vagyok csizma, kesztyű, pólók...
Pont ma gondoltam rád, hogy már biztos sikerült kesztyűt venned
Biztos voltam benne, hogy nem lesz nekik raktáron, de szerintem sokkal, de sokkal jobban jártál az alpinetars-al. Nekem is azok tetszenek
Pohi! Köszi a tippet, azóta már van kesztyűm hogyhogynem aplinestars stella gp2
Beb! Imetben mégsincs pici kesztyű. xs-es volt a legkisebb, amit elő tudtak túrni nekem, de az is vmi extra nagy xs-es volt, mert kb 1 cm-vel nagyobb volt az ujjainál ,mint kellett volna. de tudom ajánlani az aplin kesztyűt, amit én is vettem végül. most akciós a pardiban. és rám jó az xs-es
Én is érdeklődtem ez után a tipus után és egy yamaha kereskedő szerint nem egy nagy eresztés.Vettem inkább egy Shox Raptort az viszont tuti választás.Nyugodt szívvel ajánlom.Még a Shox Sepang is jó.
Leatt brace 400 most a louisban. Azt azért sokallom még "normál" forint árf. mellett is.
Télen 40ezerért hirdették mikor venni akartam már ötven lett az ára annyiért mojdnem leatt breace is van a motormann-ba
Most nem is, de pár hónap múlva talán jobb lesz a helyzet.
Az k...zott drága a mostani euró árral
Na meg ha már úgyis benne vagyok a kérdezősködésben:
A Monza Rapido kesztyűről tud vki akármilyen infóval szolgálni?
http://shox.hu/webshop/termekf...
Köszi GreeN
~ 210 euro szállítással együtt.
http://www.fc-moto.de/epages/f...
Mennyiért lehet ehez hozzájutni?
Szia,
lehet hülyeség de egy ismerősöm ajánlotta sportmotorhoz, gondoltam rákérdezek.
Pár műanyag dísz könnyen lejön róla..Érdemes odaragasztózni,vagy jól rögzíteni.
Amúgy szeretem nagyon!
Stylmartin Csimma..

Egész jó,nekem a zöld változat van..Jó Csimma,kényelmes,De van pár dolog amin finomíthatnának..
A rendőröké a legjobb cucc... ilyen áron, érdekel persze... semmi különös... az első menet 5 perces, de a többit már jól bírtam másnap meg már natúrban... ha rendelsz, ne ford. mérőset! A normál jól bírja a strapát...

Tesó, a zokni gáz!
Nekem egyrészes Suomy-m van. Csak ajánlani tudom.

Más: Stylmartin GP Sonic csizmáról tudtok vmilyen infóval szolgálni?
Konkrétan erre gondolok: http://parilla.hu/img_popup.ph...
Helló! Ez cross protektor.
köszi Pohi az infót.
Nagyon jó.....vedd meg, jól szellőzik, erős anyagú, strapabíró.
Vakegér, nem állatkás snassz csíkos foltos meleg zokni. Örülök, hogy bevállt a cucc, mellékhatást éreztél? Rendelek még vagy 100 adagot, nemsokára.
Szasztok!tudnátok infót a suomy börrucikról amiket a Parilla forgalmaz? milyenek? köszi
Nekem volt egy Q3-as Cloverem. Fitti kis cucc, szép, kényelmes és nekem olcsó is volt...
Viccet félretéve a márka tuti, aki egy picit is sikeresnek monhatja az előző szezont a MotoGp-ben (125), az ebben nyomta....Lásd Iannone és DiMeglio...és Ádám a revüben...
Ha jó áron van, vedd meg bátran, top kategóriás jelmez!