Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valamilyen komolyabb sisakot keresek! Milyet érdemes nézegetni? Néztem Shoeit, Arait és ma találtam olyat, hogy HJC HQ-1, jár hozzá táska, orrvédő és karbonból van az egész sisak. Esetleg valakinek valami tapasztalata a HJC-kel kapcsolatba? Boncterembe néztem mindenki jót írt róla:)
A nicked is Cölöp heggesztette rá?
Asszem CrazyJoe kínál itt egy ideje pici dainese-t....Vele dumálj...
Hali Mindenki! Nem bírok magammal . Nem tud valaki olcsón női vagy kis méretű férfi egy v. kétrészes bőrruhát? 165centis 55kilós lányra kéne. Köszi!
csá meik az a márka ami viszonylag olcsó de még jó féle cross csizminél?
Igazán nincs mit.Még találtam egy ilyet.
Nagyon szépen köszönöm.Előkerestem a számot amit adtak a boltban és egyezik :)

Természetesen, és gyanítom igen, Ő lehet az!
Jó fej, nagyon.
Sziasztok.
A márciusi motorkiállításon szerintetek lehet majd akciósan kapni kétrésze börruhát, vagy nem érdemes addig várni?
Nagyon szépen köszönöm.Gondolom forma és szín is választható.
A Cölöp uraság az az az uraság lenne akit nekem itt debrecenben is ajánlottak,hogy van egy úr cegléden,aki bőrruhát told,varr,szab,átalakít?! Egy emberről lehet szó?Egy idősebb úr.

Köszönöm,Green
A telós minőségért, bocsi.
Megköszönnék pár képet:)

Köszi Attinak is! (Kalmár)
Hol veszed jóáron? Mert Pesten aranyárban mérik.
Én a Nikwax-ot ajánlanám Van cuccok cordurára, bőrre, minden mennyiségben elég jó áraon
Á,ezen nem spórolok...lemosom finom bőrápolós samponos langyos vízes ronyggyal,megszárad...akkor kapja a lederfettet
Nekem a sima babaolajat ajánlották!
Tisztítani jó lehet az Ikea bőrgarnitúra ápolója is.
Olyasmi mint a polír paszta...nagyon kiadós,alig fogy belőle egy-egy tisztításnál...én a legnagyobbat vettem,asszem literes...nem is látszik,hogy használtam
Köszönöm szépen mindenkinek!
A louis-ban is van LederCombi a tsiztító ápoló, meg van egy méhviaszos ápoló krémjük is. Évekre elég mind a kettő.
Róla van szó
Halihó!Bőrápolóból én a Louisnál vettem vmi avokádóolajos-méhviaszos ápolót,nekem nagyon bevált. Több féle kiszerelésben árulják.
Decathlon-ban van a lovagló cuccoknál fehér, viaszos bőrápolókrém, pár ezer.
Hát itt szó nincs ilyenről! Méhviaszt vegyél!
Érdeklődnék, hogy hol lehet venni, bőrápolót? Milyet vegyek, és kb mennyibe fáj? Előre is köszönöm!