Oh....azt hittem csak incselkedsz. Na az én plekómon noncs két luk ahová a pinlok kis rögzítőpöckei mennek. De ha valaki vesz pinlock-ot az imetben akkor furnak neki a plekóra lukat....
Hy Brit88!
Ha megvan még a fekete Spidi Race Vent L-es kesztyű akkor én megvenném, most értem csak haza, és nem akarlak zargatni ilyenkor már telefonon.
Ha cx-1v van a raid 2-n akkor igen.......ez olyan, lejebb meg azt mondják a raid2-n-re is az kell, most már csak neked kell megnézni, hogy olyan e rajta a gyári
2007-es R-1 eladó,gyönyörű állapotban,garanciával,szervízkönyvel,800 000Ft extrával(akra,bmc,dynoJet Pc3,öhlins,goodrich fékcsövek,dubble-bubble,full fólia,mini index,integrált hátsó lámpa,stb...
2500 000Ft(A 2009-es ára 4390 000ft,és emelik a 2008-as árát is.)
Ha megvan még a fekete Spidi Race Vent L-es kesztyű akkor én megvenném, most értem csak haza, és nem akarlak zargatni ilyenkor már telefonon.
link
Ez lenne az. Nagyon jó dolog, tényleg nem párásodik be a plexi bármit is csinálsz......
Olcsón keresek protektoros farmert esetleg tudnátok boltot ahol lehet ilyet venni? Véd annyit mint egy a cordura naci ?
2500 000Ft(A 2009-es ára 4390 000ft,és emelik a 2008-as árát is.)