Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom a méreteid,de én 182/110 vagyok,és dainese-ből az 56-os jó rám!Érdemes megpróbálni,mert nagy az eltérés márkák között!ennyiért azt hiszem ajándék!
4000 az IMET-nel, most vettem. De ha ketezer most mar, akkor kitepem a hajam.

Brit88: miert nem 56-os, erosen elgondolkodnek rajta...
Spidi Race Vent versenykesztyű,a,vadi új,L-es méret,150euro(46 000Ft)helyett 20 000Ft-ért eladó!
Helló!

NZI SMX sisakokról van valakinek valami tapasztalata?
Én 3950 ért láttam ott! Küld el légyszi azt a linket ahol te találtad!
2000 f
t az orrvédő imetnél
Annál kevesebbért is tudod adni? Amugy az orrvédőt nemadod el külön a sisakból(shoei)?
krisztian19861@freemail.hu
90?
Köszönöm!
Tesomnak van egy Furygan bordzsekije (keveset hasznalt), esetleg dobsz egy e-mailt?
Tudtok olyan tisztítót, ahol motoros ruhát tisztítanak? Bőr és cordura egyaránt van az anyagában.
Köszi!
Dainese Supercombo,54-es méret,vadonat új kétrészes bőrruha a képen látható színben eladó.Ár 1200Euró(370 000Ft) helyett150 000Ft. tel:0670 944 8042
Valami minőségi használtat szeretnék szép állapotban!
húszezer Ft
nézz be a blackmotorshoz az M3 kivezetőn, ott vannak akciós ruhák.
Hali! Mivel ma sem jártam sikerrel ruhavásárlásban ezért felteszem a kérdést: Van valakinek eladó 56-os ruhája? Vagy csak kabát?
Márkában és színben nincs megkötésem! Csak szép állapotú legyen!
valamiért nem tudok neked levelet irni.
az jó nagy
Tudna valaki olyan textilkabátot ajánlani, ami 1000%-osan vízálló, vagy többrétegű, kivehető béléses, és valamelyik belső réteg vízálló, mint a Spidi-nek pár kabátja. Külön öröm lenne, ha olyat találnék, amiben vagy vannak, vagy lehet tenni keményprotektorokat, gerincvédőt. CE proti nem érdekel. Akkor már inkább veszek alá protektoringet.
Az meg még jobb lenne, ha lenne benne thermo bélés is, ami szintén kivehető, ha nincs hideg.
Árban max. 80 körül szánnék rá, de inkább kevesebbet.

Köszi a tippeket!
Köszi Rallyboy! Utánanézek...
Biztos jó dolog lehet, de gondolom az ára is...
Szia!
Én már találkoztam vele, Miskolcon az Angyal Motorban vettem. Különböző színekben is volt, azt hiszem 3-5 ezer forint között volt.