Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alpin van
Spyke ról vélemény?Boncterembe 3db van és egy olyan illetőt ismerek aki ruha javítással foglalkozik,ő dicsérte.
Egy v. kétrészest érdemes venni?
Úgy gondolom a kétrészes kényelmesebb utcára de ha valakinek van egyrészes leirhatná a tapasztalatát.
Asszem az egyrészesek még olcsobbak is valamiért.
Sziasztok!
Tud valaki szerezni bőr rucira térd koptatót?
Berik a ruha,de ha más fajta az se baj!
Hi
Bizniszel valaki spidi kesztyükkel?
üdv
valaki nem tud caberg bukóhoz plexit?
erről a sisakról lenne szó
pfff.csajok mindíg kiszúrják.semmi esélyem bakker
köszi,de nem nekem kell..
Ja..és cukik a srácaid
vegyél bőrt.van egy eladóm a méretedre.neked még engedek is
Jah, írd meg, mi lett a vége!
Hát de nem aztán kiderül melyik a ludas. Micsoda zseni vok
sziasztok!
valaki tud olyat ahol cordura motorosruhákat varrnak személyre szabva?
Azért ezt a kabát-sisak cserét kipróbálom,valamelyiknek be kell jönni,hacsak nem velem van a baj
Akkor nem a púp hiányzik a sisak mögül,legalábbis nem tippelt erre senki.
Azért köszi mindenkinek!
Ha tényleg feszes a ruha vagy a bukód viheti be a szelet a kabid lá és azért rángat vagy a derék tájon vhol bejut a szél. Ha nem segít semmi akkor kérj kölcsön egy másik ruhát és teszteld meg azzal.
Ez jó!
Igazad van,de azért probléma.
Kb.úgy tartom magam benne mint Stripio a Star Wars-ban,szóval ezért gondoltam hogy valami más gond lehet.
lehet, hogy a védőangyalod cibál meg kicsit. 250-280-nál? Hülye vagy?
Amúgy tényleg a levegő megy valahol alá.
Akkor passz. Mondjuk ez érdekes, de ilyenről még csak akkor hallottam, mikor valakinek a hátán bő volt a kabát.
Van egy eladó AXO Boxer 44-es méretű endúró/cross csizmám.2007-ben vásárolt de csak a tavalyi 1 szezont használt,természetesen hiba nélküli.Doboz is meg van hozzá. 700eurós áron válnék meg tőle.
Sajnos nem ilyen egyszerű.Sőt,inkább már kicsi.
Nyaknál is-kéznél is feszesre zárva,nadrág összezipzározva,és tényleg szoros mindenhol.
Ez olyankor történik általában, ha nagy rád a kabát.
Sorry. Csak azért írtam, mert Pesten keresgéltél ruhaboltot és csak most néztem meg az adatlapod.
Szreintem egyszerűen nagy rád és frankón meg tudja fogni a szél Nálam is volt ilyen probléma
Sziasztok!
Biztos voltmár kérdés,de nem működik a kereső ezért leírom hátha kapok választ.
Szóval a következő gondom van.
Ha húzósabb tempóban megyek elkezd rángatni a kabátom.Nem vicc!Mintha valaki elkapná hátulról és teljes erőből elkezdené rángatni a ruhám.Ez néha csak280 felett,de néha már 250 től jelentkezik.Ilyenkor vissza kell lassítanom rendesen hogy elmuljon.Találkoztatok már ilyennel?
Szerintetek egy pupos ruha megoldaná a problémát?
Elég ijesztő tud lenni ugyhogy k...-ra idegesít.
ELŐRE IS KÖSZ A SEGÍTSÉGET!