Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert tán kecskemét közelebb van mint Pest?
Sajnos 54-es csak egy használt Spyke van, 56-os púpos egyberészes új Arlen Ness-em van eladó 95 pénz, de az valószínű nagy lenne
Próbáltam ruhákat és az 54-es volt rám a jó.
Egyébként nem hiszem, hogy át akarnak vágni az eladók, ők csak kapják az infót a főnöktől.
Milyen méretű ruhát keresel?
Azt tudom, de amikor bentvoltam náluk méretben már vagy nagyon nagyok, vagy nagyon kicsik voltak akciósan.
A régi megmaradt ruhákat is kiviszik,ami jelen pillanatban is akciós, de ahhoz nem kell a kiállításig várnod, hogy megvedd, azt most is megteheted
Akkor elég átbaszósak , mert egy jó 1,5 hete bentvoltam náluk és nekem az eladó azt mondta, hogy tavaly is az akkori 2008-as kollekció amit a boltban 150-ért adtak a kiállításon 100-ért ment.
köszi.
tavaly is kint voltak de a jó cuccokat addigra eladták és drágábbak voltak mint a boltban. Sok kis méretük volt, nagy csak 200 felett.
Megvagy!

Te vettél fel msn?Csak nem vágom,hogy ki is lehetsz

Szerintem tuti,hogy kint lessz a Superzone
Tudja-e valaki, hogy Superzone kint lesz-e a motoros kiállításon?
Szevasz

Az adatlapomon a hirdetéseimnél meg tudod nézni,de mind a két hátizsák Kawasaki! Zsír újjak! A fekete 5000ft és belefér egy sisak,a kemény fedelű 24000,az 20Literes.
Üdv
Én nézegettem ezt a csizmát. Sajnos mikor felpróbáltam nem ment bele a bal lábam, mert magas a lábfejem, és a bal lábam egy kicsit nagyobb, mint a jobb. De amúgy jófajta csizma szerintem, és ahogy próbálgattam a bokavédelme is elég jónak tűnt. Amúgy árban is nagyon jó. Azt hiszem olyan 50 körül volt mikor én néztem.
Miért kellene Parillába leugrani Kecskemétre? Van Pesten is.
shox, superzone, kelomotor, imet, bikers13 ...
Sziasztok, köszönöm a tanácsokat, fel is mentem Pestre a Superzone ba, felprobáltam egy Arlen Nesst ( 58 ast ) és bele is szerettem :) mostmár az enyém is :D
Széles utat mindenkinek!
a hátizsákról dobj már egy képet léci.
szia. hivj fel és megbeszéljük. csütörtökön a városvan mászkálok napközben talán az is jólenne neked.
Hali

Eladó kawasaki gerincvédő,hátizsák(ujjak),50-es spyke bőrkabát,bering cordura kabát,hozzá naci,(használt)jó állapotban,ha valakit érdekel az adatlapomon van fotó.
Parilla van Pesten is, a Szentkirályi utcában...
100körül vannak most Cloverek is asszem a motoroázisban, meg picit fölötte Alpinstars is.
superzone,shox mi van még nagyobb ruhabolt pesten?
Parillába érdemes leugrani kecsóra?Mert weboldaluk egy hányás.
Protektoros bőr ruhákat lesegetek kb. 100körül akár régibb modellt is.
Nekem a suomy bőrruha nagyon bevált. Ránézésre erős és jó bokavédelemmel ellátott ez a csizma, nekem is tetszik, élőben kellene megvizsgálni, mennyire fix a boka részen, ha nagyon akkor megéri megvenni és nem is vészes az ára ha jól tudom talán 45-50.000 között mozog.....a parillánál.
hali! csizmavásárlás előtt állok és néztem egy Suomy Extreme csizmát és kiváncsi vagyok a véleményetekre! esetleg valami tapasztalat? köszi! hullajelölt.
mit szólnál hozzá ha rendelnénk egy két cuccot?
délelőtt megírom mire gondoltam
Most, hogy 250-en vált a paypal dollárt, lenne vagy 150.000 Ft ha lejebb megy akkor 600 usd x az éppen aktuális árfolyam, ez 3-5 napon belül itt van fix. helyről japánból. Vannak olcsóbbak de a posta stb. nem kicsi összeg, keresgetni kell ki kell fogni és onnantól kezdve is lutri, elküldik e, megjön e, stb. Én inkább fizetek kicsivel többet egy fix. bejáratott korrekt japán eladónak mint hogy kockáztassak ekkora összeget 10.000 Ft-ért...