Akkor elég átbaszósak , mert egy jó 1,5 hete bentvoltam náluk és nekem az eladó azt mondta, hogy tavaly is az akkori 2008-as kollekció amit a boltban 150-ért adtak a kiállításon 100-ért ment.
Az adatlapomon a hirdetéseimnél meg tudod nézni,de mind a két hátizsák Kawasaki! Zsír újjak! A fekete 5000ft és belefér egy sisak,a kemény fedelű 24000,az 20Literes.
Üdv
Én nézegettem ezt a csizmát. Sajnos mikor felpróbáltam nem ment bele a bal lábam, mert magas a lábfejem, és a bal lábam egy kicsit nagyobb, mint a jobb. De amúgy jófajta csizma szerintem, és ahogy próbálgattam a bokavédelme is elég jónak tűnt. Amúgy árban is nagyon jó. Azt hiszem olyan 50 körül volt mikor én néztem.
Sziasztok, köszönöm a tanácsokat, fel is mentem Pestre a Superzone ba, felprobáltam egy Arlen Nesst ( 58 ast ) és bele is szerettem :) mostmár az enyém is :D
Széles utat mindenkinek!
superzone,shox mi van még nagyobb ruhabolt pesten?
Parillába érdemes leugrani kecsóra?Mert weboldaluk egy hányás.
Protektoros bőr ruhákat lesegetek kb. 100körül akár régibb modellt is.
Nekem a suomy bőrruha nagyon bevált. Ránézésre erős és jó bokavédelemmel ellátott ez a csizma, nekem is tetszik, élőben kellene megvizsgálni, mennyire fix a boka részen, ha nagyon akkor megéri megvenni és nem is vészes az ára ha jól tudom talán 45-50.000 között mozog.....a parillánál.
hali! csizmavásárlás előtt állok és néztem egy Suomy Extreme csizmát és kiváncsi vagyok a véleményetekre! esetleg valami tapasztalat? köszi! hullajelölt.
Most, hogy 250-en vált a paypal dollárt, lenne vagy 150.000 Ft ha lejebb megy akkor 600 usd x az éppen aktuális árfolyam, ez 3-5 napon belül itt van fix. helyről japánból. Vannak olcsóbbak de a posta stb. nem kicsi összeg, keresgetni kell ki kell fogni és onnantól kezdve is lutri, elküldik e, megjön e, stb. Én inkább fizetek kicsivel többet egy fix. bejáratott korrekt japán eladónak mint hogy kockáztassak ekkora összeget 10.000 Ft-ért...
Milyen méretű ruhát keresel?
Te vettél fel msn?Csak nem vágom,hogy ki is lehetsz
Szerintem tuti,hogy kint lessz a Superzone
Az adatlapomon a hirdetéseimnél meg tudod nézni,de mind a két hátizsák Kawasaki! Zsír újjak! A fekete 5000ft és belefér egy sisak,a kemény fedelű 24000,az 20Literes.
Üdv
Széles utat mindenkinek!
Eladó kawasaki gerincvédő,hátizsák(ujjak),50-es spyke bőrkabát,bering cordura kabát,hozzá naci,(használt)jó állapotban,ha valakit érdekel az adatlapomon van fotó.
100körül vannak most Cloverek is asszem a motoroázisban, meg picit fölötte Alpinstars is.
Parillába érdemes leugrani kecsóra?Mert weboldaluk egy hányás.
Protektoros bőr ruhákat lesegetek kb. 100körül akár régibb modellt is.
délelőtt megírom mire gondoltam