Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csimma----sisak eladó
Sidi Vortice 2009 43 as 82000.-
Schuberth R1 2008 M-es (56/57) Dark Ice 105000.-
Jol van,ha addig nem vennék akkor szilveszterkor kiderül,ha kicsi neked,akkor sztem nekem jó lenne,mert a mancsom L-es.Néztem a motorline-t,de nem nagyon van már méret.
de délután láttam finomságokat a motorline honlapján is....Check it!
Nekem van pesten egy alpin GP pro-m Brit bá'-tól....Sosem volt felpróbálva sem (haverral vetettem). Szilveszterre hazaugrok, ha valóban olyan pici, mint ahogy Pohi mondja, akkor 18-ba a Tied, ahogy én is vettem... Papíron XL-es, meglátjuk valóságban mekkora...
Nem láttatok valahol akciós kesztyűket?valami jófélét.olyan max 20at szánnék rá.
Csere egy használt ilyenre + 10.000 Ft?
eladó egy AGV RC-5-ös cross-sisak
5-ször volt használva pár kilóméter erejéig aszfaltos úton, még sár sem érte ( böszme tesóm ennyi után megunta a motorozást....pff...azóta csak áll a polcon)
karcmentes, kivehető pofapárnákkal, + progrip krossz szemüveg sötétített sárga plexivel
együtt a 2 22000ft , vas megyén belül házhoz is viszem

fényképező akksikat feltöltöm, holnap rakok fel képeket is róla
Sose lehet tudni. Nem sok mindenki megy versenyen Formában. Ez lehet h nem jó. De döntse el mindenki maga h mit vesz. Mondjuk annyiért már sok más tuti jót is lehet venni...
Eladó egy: HJC FG-15 Entrap MC2 - Új

* 2008-as modell
* 3 rétegű üvegszál+spectra+kevlár héjszerkezet
* \"SILVER COOL\" kivehető és mosható antiallergén belsőrész
* dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel
* kivehető orrmaszk, bogárháló
* dupla D-gyűrűs sisakcsat

Egyszer sem használt, nekem 57-58as fejem van, de nekem S-es kellett. Tehát M-es fejre ajánlom. Ára: 43000 Ft
egyébként a kelomotorban feltudsz próbálni ilyet max más színben, én amikor tesómnak vettük feltudtam próbálni egy feketét és utána rendelték a pirosat
és nem tudod csak feketében van? illetve tesztelgetted már hogy milyen?
Srácnak robesze van, a haverjának meg egy Gold Wing !
http://sportmotor.hu/teszt/alp...
Remélem működik a link. Gondoltam megkeresem neked nehogy ezen múljon valami.... Nincs benne sok kb egy mondat, ami téged érdekel de az sokat mond. Vagy igaz vagy nem. Nem tudom.
Gratula a cipőhöz!
Tényleg jó akciók futnak most a motorline-nál, ha átlagos méretű lennék, tuti otthagynék most pár ezrest...
Hali! A motorline-ban akciósak most az XPD csizmák, én 38.900-ért vettem egy ilyet: http://www.motoworld.com.sg/de... (78 ezer Ft volt előtte)
29 ezerért ugyan ilyen van, csak bokamerevítő nélküli. Szerintem jó ár érte!
Forma csizmáról keveset olvasok a topicban. Erről mi a vélemény, általános tapasztalat..?
F1
1 pár 46 osom van még.
de jó hogy nem rakta be a képet... linken itt--- szóval ez a fajta kéne nekem 46 47 es méretben
félre értés elkerülése végett...
nekem 46 os 47 es puma 2008 as csizma kéne feketében van neked ekkora méretben? és akkor pontosan mi lenne az ára? köszi
Vaklárma megvan....lomtár mmélyéről
Valakinek megjött az Alpin SP-1 kesztyűje fekete L-es , csak véletlenül kitöröltem az e-mail címét Szóval kerestetik
Igen az idomokkal érdemes vigyázni.
Nekem Icon Manicem van de sajna a tetején lévő idom elrepedt
Na én is kipróbáltam ma esőben az Shark RSI-met...egyre jobban szeretem