Pesonal az accountom és nem lehet ilyeneket állítgatni...vagy csak nem találom...
Ilyen útvonal...de még hasonló sincs
Láttam hogy lehetne upgrade-lni az accomat....ez pénzbe kerül? Van valami költsége ha váltanék premierre?
Mi lehet a különbség közöttük? A listát láttam de nem mond nagyon semmit...
Erre az 'olcsó"sisakra visszatérve,meg hogy mire van pénz,elárulom,hogy tavaly 16-eft-ért LAZER zárt bukót vettem,(made in Belgium)ennek fényében a chinai szuttyok rohadt drága még gagyinak is! (Persze télen kell bukót venni,most vannak a kifutó szériák,ahol nagynevű sisakokat féláron meg lehet venni!
És isten óvjon meg mindenkit attól,hogy bukáskor egy chinain múljon az élete!(Még kismotoron is!)
Széles utat!
Ha már mindenki itt árulja a "szarát", megjegyzem miért ne, ezzel nem bánt meg senkit, söt, itt pikkpakk rá is leeht kérdezni a dolgokra, ö miért ne tehetné?
Igen, az áruja nem egy x-spirit vagy RX7-es, de attól még ugyanúgy joga van neki is ide feltenni a cuccát, mint bármelyikünknek. Az megint más kérdés, hogy az itt fórumozók 90%-a max akkor húzná a fejére a sisakot, ha elefántot szeretne fejjel kielégíteni, de harangozna benne csupasz kobakkal, az egy dolog, de lehet piripócson a 15 éves srácnak épp erre telik a szimójára, vagy robogójára. Szar áru, tény. Hirdesse, engem nem zavar, ez is tény
Tökmindegy, rendszeresen teleszórja az összes topikot ezekkel...
Csak nem gondolnám, hogy a CBR-es, vagy az R1-R6 topikban bárki is vevő lenne ezekre...
Szerintem árulhatja, miért ne?! Amikor elkezdtem motorozni nekem is csak 20 ezer Ft-os CMS-em volt. MZ-re megfelelt és akkor az is nagy pénz volt 16 évesen. Valaki csak azt tudja megvenni. Simsonra miért ne. De nem itt kéne árulni hanem az eladó dolgok között, mert ennek fórum a neve, ami beszélgetésre van. Tedd az aprók közé. Ott nem szólhat senki.
Gondolom ezt a "kínai" jelzőt nem a Vemar sisakra értetted.... Máskülönben egy Andrea Dovizioso nevű noname versenyző borzasztóa kiröhögne...
De nagy vonalakban egyetértek, csak az a hangsúly....
Na mi van,bezárt a CHINAI piac?Szerintem gusztustalan,hogy itt árulod ezt a sok ipari hulladékot!
A legszörnyűbb az,hogy te is tisztában vagy ezzel! Vedd már észre magad,ez nem a józsefvárosi pic!Itt MOTOROSOK adnak-vesznek,csere-berélnek egymás között!(Tisztességesen!)
Amit itt árulsz,te sem vennéd fel,csak visszaélsz a fiatal motorosok tudatlanságával,mert persze ócccó ,és tecccetős gagyit árulsz!
:Fenyő (Nem mondom,hogy széles utat,mert ez neked szerintem CHINAi-ul van!
Ferke! a paypal-ban az account settings-ben van beállitási lehetőség arra vonatkozólag hogy a paypal vátsa a valutát vagy a kártya kibocsájtó társaság árfolyama alapján hajtsák végre a tranzakciót ....
(Én premier accountot használok, kérdés az hogy te milyet regisztráltál Personal, Premier,Business)
Elérési utvonal az accountodban: Profile Summary/Financial Information/Reccuring Payments/Active Reccuring Payments/Manage Funding Surces/ és itt két opció van alapesetben a paypal van be jelölve neked illetve van egy másik olvasd el melyik hogyan vált.....és azt jelöld be... amelyik jobb lehet neked. - Lehet hogy most a paypal a jobb nem tudom ez mindig változik.
Röviden e kettő közül lehet választani:
PayPal offers two ways to convert currency when you purchase from a seller who uses a different currency than yours.
The PayPal currency conversion process
The MasterCard and Visa currency conversion process
Én baromállat meg elpasszolgattam az x-spiriteket amik 149-160as árfolyamon jöttek,mostmeg ilyen áron nem veszek.. Járhatok egy törött hjc-be..Má most lefagy benn a pofám
ne is mond....
nyáron kértem egy ajánlatot amcsiktól... kipufogora(yoshi)... légszűrőre(K&N)..olajszűrőre(K&N)... dynojet powercommanderre...
a végösszegben jól megalkudtunk.... de akkor nem volt még meg a moci... most sincs de már úton van... és akkor ezért nem vágtam bele... 167-167 volt a dolcsi akkor a sok cucc kb 140.000lett volna...most mindez 178.000mert 212őn váltják a dolcsit.... meg kellett volna akkor vennem....
szóval megin helybentopi és várakozás...hátha lemegy a dodó...vagy ha tavaszig nem...megveszem ennyiér rohadjanak el...itthon így is 260-250000 lenne
http://www.parilla.hu/index.ph...
Nem tudtok valami jó csizmát olyan 30-35k körül? Vagy esetleg valami jó boltot ahol érdemes figyelni az akciókat?
Eladó 2 db HJC FG-14-es Bukósisak
16500.-/db mindkettő XS-es méret
sürgőss mert szombaton utazom külföldre
06308336690
Ilyen útvonal...de még hasonló sincs
Láttam hogy lehetne upgrade-lni az accomat....ez pénzbe kerül? Van valami költsége ha váltanék premierre?
Mi lehet a különbség közöttük? A listát láttam de nem mond nagyon semmit...
És isten óvjon meg mindenkit attól,hogy bukáskor egy chinain múljon az élete!(Még kismotoron is!)
Széles utat!
Igen, az áruja nem egy x-spirit vagy RX7-es, de attól még ugyanúgy joga van neki is ide feltenni a cuccát, mint bármelyikünknek. Az megint más kérdés, hogy az itt fórumozók 90%-a max akkor húzná a fejére a sisakot, ha elefántot szeretne fejjel kielégíteni, de harangozna benne csupasz kobakkal, az egy dolog, de lehet piripócson a 15 éves srácnak épp erre telik a szimójára, vagy robogójára. Szar áru, tény. Hirdesse, engem nem zavar, ez is tény
Csak nem gondolnám, hogy a CBR-es, vagy az R1-R6 topikban bárki is vevő lenne ezekre...
De nagy vonalakban egyetértek, csak az a hangsúly....
A legszörnyűbb az,hogy te is tisztában vagy ezzel! Vedd már észre magad,ez nem a józsefvárosi pic!Itt MOTOROSOK adnak-vesznek,csere-berélnek egymás között!(Tisztességesen!)
Amit itt árulsz,te sem vennéd fel,csak visszaélsz a fiatal motorosok tudatlanságával,mert persze ócccó ,és tecccetős gagyit árulsz!
:Fenyő (Nem mondom,hogy széles utat,mert ez neked szerintem CHINAi-ul van!
köszi...meglesem
(Én premier accountot használok, kérdés az hogy te milyet regisztráltál Personal, Premier,Business)
Elérési utvonal az accountodban: Profile Summary/Financial Information/Reccuring Payments/Active Reccuring Payments/Manage Funding Surces/ és itt két opció van alapesetben a paypal van be jelölve neked illetve van egy másik olvasd el melyik hogyan vált.....és azt jelöld be... amelyik jobb lehet neked. - Lehet hogy most a paypal a jobb nem tudom ez mindig változik.
Röviden e kettő közül lehet választani:
PayPal offers two ways to convert currency when you purchase from a seller who uses a different currency than yours.
The PayPal currency conversion process
The MasterCard and Visa currency conversion process
Stay Tuned
nyáron kértem egy ajánlatot amcsiktól... kipufogora(yoshi)... légszűrőre(K&N)..olajszűrőre(K&N)... dynojet powercommanderre...
a végösszegben jól megalkudtunk.... de akkor nem volt még meg a moci... most sincs de már úton van... és akkor ezért nem vágtam bele... 167-167 volt a dolcsi akkor a sok cucc kb 140.000lett volna...most mindez 178.000mert 212őn váltják a dolcsit.... meg kellett volna akkor vennem....
szóval megin helybentopi és várakozás...hátha lemegy a dodó...vagy ha tavaszig nem...megveszem ennyiér rohadjanak el...itthon így is 260-250000 lenne